Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

rozwód
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KaroKaro28
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 5 Lis 2019, 15:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przykro mi, mojej mamie bardzo pomógł adwokat kalisz gdyby nie on to prawdopodobnie bym musiała ją utrzymywać
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Coldi
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 12 Gru 2019, 10:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiesz co z tego co wiem to oni się tym chyba nie zajmują ale możesz sprawdzić https://kancelariaprobono.pl/wypadki-przy-pracy/ taka kancelaria pomoże Ci się uporać z problemami z odszkodowaniem z błędami medycyny i tym podobnymi sprawami.
Co do rozwodu to chyba musisz szukać gdzie indziej ale w razie takiego problemu wiesz gdzie się udać.
Powrót do góry
aufderhar.kiara
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 12 Gru 2019, 15:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja również jestem przerażona bo mój związek psuje się i to 3 lata po ślubie.
Powrót do góry
lisa.veum
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 13 Gru 2019, 10:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak przejść bez rozwód, aby nie było zbytnio długo? Nie chcę mieć dużych strat finansowych oraz zdrowotnych po zakończeniu sprawy sądowej. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Juleńka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 16 Gru 2019, 21:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie warto wynając najpierw odpowiedniego detektywa aby mieć niezbite dowody, dzięki którym uda nam się wygrać sprawę sądową. Doskonale wiem że to sprawa bardzo delikatna , więc warto postawić na profesjonalistów - tu macie namiary na dobre biuro detektywistyczne, które za pomocą legalnych i skutecznych środków pomoga odkryć prawdę
Powrót do góry
rosalind.dach
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 21 Gru 2019, 13:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W takiej sytuacji najlepszym rozwiązaniem będzie skorzystać z pomocy prawnej adwokata w sprawie rozwodowej https://kancelariaradcowska24.pl/index.php/2019/12/18/pomoc-prawna-adwokata-w-sprawie-rozwodowej/, który pomoże przejść przez ten trudny proces i wyjaśni możliwe i najlepsze rozwiązania w przypadku zdrady drugiej osoby.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
emard.tatum
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 27 Gru 2019, 13:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak rozwód przeżyły Wasze dzieci? Tego obawiam się najbardziej.
Powrót do góry
ymckenzie
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 28 Gru 2019, 18:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trzeba udać się do adwokata, który pomoże z wypełnieniem pozwu i przeprowadzi przez cały proces rozwodowy.
Powrót do góry
MichalinaO
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 4 Sty 2020, 12:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli to on cię zdradził i masz na to dowody, to rozwód powinien być z jego winy. Co do opieki nad dziećmi to faktycznie może być problem jeśli on uprze się, żeby walczyć o nie Tobie na złość. Ale może tylko tak Cię straszy? I może wcale mu na opiece nie zależy? W każdym razie warto skorzystać w takiej sytuacji z pomocy dobrego adwokata. Mogę ci polecić kancelarię Radosława Przymuszały - http://adwokatprzymuszala.pl/. Udziela on zdalnych porad, a gdy jest taka potrzeba poleci ci najlepszego adwokata z twojej okolicy, bo współpracuje z najlepszymi kancelariami w całej Polsce.
Powrót do góry
Sylwia300
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 25 Maj 2021, 21:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rozwody tą są trudne sprawy... proponuję bardzo dokładanie poszukać dobrego adwokata (sprawdzić opinie przede wszystkim) - ja swojego znalazłam tu https://zaufanyadwokat.pl/cat/rozwody/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: