|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
shigalle kandydat

|
Posted: Sat 2 Sep 2017, 13:18 Post subject: Ustalenia z kierownikiem sali na miesiąc przed weselem |
|
|
Cześć! Jakie tematy powinniśmy poruszyć z kierownikiem sali na miesiąc przed weselem? Co byście dodali?
Na ten moment mamy spisane:
1. Powitanie
- Czy pod salą, czy na sali? Przebieg
- Chleb i sól na powitanie - kto zapewnia
2. Posiłki
- Jak szybko sala wydaje posiłki i ile czasu zwyczajowo rezerwujemy na każdy posiłek?
- Ile będzie ciasta i czy zostanie dla gości na "odchodne"
3. Alkohol
- Ile szampana na 150 osób?
- Kiedy dowieźć alkohol?
4. Dekoracje
- Kto rozstawi winietki i menu
- Czy możemy (my i florystka) wejść na salę dzień przed, czy jest wtedy wesele
- gdzie miejsce na księgę gości
- gdzie miejsce na wiejski stół
- gdzie miejsce na plan stołów,
- jak planują usadzić 155 osób,
5. Standardowy harmonogram wesela
6. Opcje dodatkowe (kelner roznoszący wódkę, wiejski stół, szatnia etc.) _________________ Kiedy człowiek spogląda w otchłań, otchłań nie powinna do niego machać |
|
| Back to top |
|
 |
WIDEOFILM moderator

|
Posted: Wed 4 Oct 2017, 7:52 Post subject: |
|
|
Mnie się wydaje, że takie pytania powinno się zadać restauratorowi / właścicielowi sali, menagerowi/ podczas rezerwowania sali. Oczywiście na miesiąc przed to już szczegóły. _________________ Jak coś robić to dobrze, a byle jak, to lepiej wcale. |
|
| Back to top |
|
 |
Esencial początkujący

|
Posted: Wed 27 Jun 2018, 15:17 Post subject: |
|
|
Ja to się raczej nie bardzo na tym obszarze tematycznym znam... Raczej nie będę mógł pomóc... _________________ Aby potem z biegiem zdarzeń |
|
| Back to top |
|
 |
edward332 początkujący

|
Posted: Thu 28 Jun 2018, 11:01 Post subject: |
|
|
| Jak ja organizowałem wesele to takimi tematami zajmowała się moja siostra.Dobrze że miałem taką siostrę bo sam nie dałbym rady. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce