|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| katrina Gość

| 

|  Wysłany: Pią 12 Lut 2016, 9:18    Temat postu: Ból pleców |   |  
				| 
 |  
				| Cześc W pracy pracuję przed komputerem w jednym miejscu oraz miewam duze bóle pleców. Co robić aby się ich pozbyć? |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| tala Gość

| 

|  Wysłany: Pią 12 Lut 2016, 10:17    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Rób sobie przerwy. Nie możesz przecież siedzieć jedynie w jednym miejscu i tak pracować bo jest to bardzo złe dla Twoich pleców. Oraz kręgosłupa. Zerknij sobie również na tę stronę: http://sulphur.com.pl/problem/bol-kregoslupa-przyczyny-leczenie/

Znajduje się na niej dobry artykuł o przyczynach oraz sposobach radzenia sobie z bólami kręgosłupa. Jest wiele metod leczenia. Na przykład dobre działanie ( w moim przypadku) mają żele siarczkowe. Kupisz je w aptekach oraz zamowisz przez internet. ..
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Krymandza kandydat

| 

|  Wysłany: Pon 17 Paź 2016, 8:16    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Jestem kolejną osobą, która zaproponuje Ci masaże. W Białymstoku warto udać się tutaj na masaże i różne zabiegi http://www.medrex.pl/rehabilitacja ale ogólnie chodzi mi o to, by nie faszerować się lekami, ale właśnie przede wszystkim zainteresować się masażami. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| piri kandydat

| 

|  Wysłany: Pią 21 Paź 2016, 10:03    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Masaże u fizjoterapeuty na pewno mogą pomóc ale na dłuższą metę przy przewlekłym problemie jest to też spory wydatek. Poczytaj sobie może o masażach acuball, które możesz sobie spokojnie zrobić w domu, a zajmie Ci to kilka minut dziennie. U mnie ten wałek rehabilitacyjny Acuback rozwiązał praktycznie problem z bólami odcinka lędźwiowego, z którymi męczyłam się przez kilka lat. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Lasota9 początkujący

| 

|  Wysłany: Czw 19 Sty 2017, 20:42    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Super  Dzięki wielkie za wszystkie porady  Na pewno mi się przydadzą  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| uzka uzależniony

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| kolaj2 początkujący

| 

|  Wysłany: Wto 3 Lip 2018, 6:54    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Moim zdaniem to tylko kwesta aby znaleźć dobrego fizjoterapeutę lub rehabilitanta https://ranking.abczdrowie.pl Bardzo dobra jest Natalia Głobińska przyjmuje przy ul.Tatrzańskiej 63/Pawilon 40 w NZOZ KINEZA |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| kuroka kandydat

| 

|  Wysłany: Sro 18 Lip 2018, 10:28    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Zdecydowanie takich rzeczy nie powinno się lekceważyć. To jest jakieś nieporozumienie, że lekarz zlekceważył ten problem. Jeśli odczuwasz ból i przeszkadza Ci to w codziennym funkcjonowaniu, to na pewno nie jest jakaś błaha sprawa. Myślę, że bardzo dobrą opcją jest rehabilitacja i zabiegi fizjoterapeutyczne lub skonsultowanie się z kliniką z prawdziwego zdarzenia, gdzie specjaliści perfekcyjnie zdiagnozują Twój problem. Osobiście polecam Sport-Klinikę, w której mają znakomitą diagnostykę, bardzo dobrych lekarzy rehabilitantów. Sądzę, że profesjonalnie i sumiennie podejdą do tematu. Na prawdę polecam to miejsce i życzę zdrowia. Pozdrawiam  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| skuwka bywalec

| 

|  Wysłany: Wto 24 Lip 2018, 9:25    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Bardzo czesto zdarza sie nam taki problem z bolem plecow. Wiem, ze np. tutaj http://www.rehabilitacje.org/ mozna znalezc dobrych specjalistow z Krakowa. Taka pomoc moze byc wskazana. Maja oni doswiadczenie, takze dobiora nam odpowiednie zabiegi. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| karcia5 kandydat

| 

|  Wysłany: Sro 19 Wrz 2018, 14:56    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja polecam wybrać się do solidnego fizjoterapeuty na masaż. Osobiście również wykonuję pracę siedzącą przy komputerze i także odczuwam bóle kręgosłupa. Na szczęście znalazłam sposób, by zniwelować ten sposób, jest to masaż leczniczy w gabinecie fizjoterapii funkcjonalnej Sanomedica w Warszawie: www.sanomedica.pl/ Szczerze polecam ten gabinet.
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach