|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
say_yes guru

|
Posted: Thu 13 Dec 2012, 15:55 Post subject: |
|
|
Znalazłam za 350 zł, ale teraz jest promocja świąteczna i -50 zł.
Na grouponie też widziałam niedawno jakiś za 250 chyba, albo też za 350. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Posted: Tue 18 Dec 2012, 11:55 Post subject: |
|
|
Wszystkie baby rodzinne już obkupiłam.
Jak zawsze- problem został w płcią męską Nie mam pojęcia, co kupić mężowi siostry, własnemu ojcu - czy własnemu mężowi , który "nie chce nic". Więc jednego roku- nie dostał nic od nikogo, to się obraził  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ewa-Gdy guru

|
Posted: Tue 18 Dec 2012, 14:13 Post subject: |
|
|
heh, ja bujam się jeszcze z prezentem dla brata i bratowej oraz dla taty. Czekam na jakąś ofertę na grouponie, ale nie ma nic ciekawego związanego z jedzeniem  _________________
   |
|
| Back to top |
|
 |
amanda12 Guest
|
Posted: Wed 23 Sep 2015, 7:40 Post subject: |
|
|
| Dekorowanie domu w świątecznym, zimowym klimacie to sama przyjemność. Czuję się wtedy ducha nadchodzących świąt. Ręcznie wykonane dekoracje mogą być dobrym świątecznym prezentem. Jest to ciekawy i niebanalny prezent. |
|
| Back to top |
|
 |
amanda12 Guest
|
Posted: Thu 1 Oct 2015, 13:32 Post subject: |
|
|
| Jestem zwolenniczką praktycznych prezentów. Mój mąż, który też 'nigdy nic nie chce' został wyręczony przez firmę Multi Projekt www.odsniezaniewarszawa24.pl i nie musiał martwić się odśnieżaniem. Z prezentu był bardzo zadowolony! |
|
| Back to top |
|
 |
Stefania kandydat

|
Posted: Fri 2 Oct 2015, 8:24 Post subject: |
|
|
| amanda12 wrote: | | Jestem zwolenniczką praktycznych prezentów. |
Dokładnie, ja już od 2 lat dopytuje co kto chciałby dostać i co komu najbardziej potrzebne. W tym roku rodzice przebąkują coś o ciśnieniomierzu. Więc chyba kupię im taki naramienny model Easy Med od Geratherm. No a bratu który jest molem książkowym ze 2 kryminały  |
|
| Back to top |
|
 |
marta_a Guest
|
Posted: Thu 22 Oct 2015, 7:00 Post subject: |
|
|
Ja równiez jestem zdania,że lepiej jest kupić coś praktycznego niż jakąś głupotę, która będzie tylko stała na półce i się kurzyła. Ja również lubię dostawać praktyczne prezenty. Bardzo dobrym pomysłem na prezent dla kobiety jest depilator a dla mężczyzny maszynka.
Poszukiwania proponuje zacząć od sklepu rtv Euro agd - bo mają tam ten sprzęt w dobrych cenach oraz każdy możecie kupic w ratach 0% tak wiec nie musicie wykładać wszystkich pieniędzy od razu. Możecie sobie spokojnie spłacac to przez rok.
Last edited by marta_a on Mon 9 Nov 2015, 16:17; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
efkalinka maniak

|
Posted: Thu 22 Oct 2015, 9:12 Post subject: |
|
|
Przestańcie tak reklamować, ludzie szanujcie regulamin... to jest irytujące! _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
katrina Guest
|
Posted: Fri 18 Dec 2015, 8:16 Post subject: |
|
|
Ja w tym roku natomiast postawiłam na praktyczne prezenty. Jestem zdania,ze takie praktyczne bibeloty o wiele bardziej ciesza niż jakieś głupoty, które bedą jedynie kurzyły sie na półkach ( figurki i takie tam...).
Dla męża kupiłam taką koszulkę:
http://www.brandsplanet.pl/koszulki/1047-t-shirt-dickies-almena-dark-navy.html
Tania nie byla bo musiałam za nia dać prawie 100 zł ale za to jest bardo dobrze wykonana, świetny materiał tak wiec będzie dobrze się nosiła. |
|
| Back to top |
|
 |
TadeuszAdamczyk początkujący

|
Posted: Sat 29 Sep 2018, 11:48 Post subject: |
|
|
ja na ostatnie święta mojej córeczce zakupiłem wisiorek serce była bardzo z niego zadowolona z tego co pamiętam kupiłem go na artyferia.pl  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce