Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Święta, święta :)
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasza codzienność
View previous topic :: View next topic  
Author Message
say_yes
guru
guru

PostPosted: Thu 13 Dec 2012, 15:55    Post subject: Reply with quote

Znalazłam za 350 zł, ale teraz jest promocja świąteczna i -50 zł.
Na grouponie też widziałam niedawno jakiś za 250 chyba, albo też za 350.

Back to top
View user's profile Send private message
Karolina1984
guru
guru

PostPosted: Tue 18 Dec 2012, 11:55    Post subject: Reply with quote

Wszystkie baby rodzinne już obkupiłam.
Jak zawsze- problem został w płcią męską Mad Nie mam pojęcia, co kupić mężowi siostry, własnemu ojcu - czy własnemu mężowi , który "nie chce nic". Więc jednego roku- nie dostał nic od nikogo, to się obraził Twisted Evil
guru
guru

PostPosted: Tue 18 Dec 2012, 14:13    Post subject: Reply with quote

heh, ja bujam się jeszcze z prezentem dla brata i bratowej oraz dla taty. Czekam na jakąś ofertę na grouponie, ale nie ma nic ciekawego związanego z jedzeniem Mad
Guest

PostPosted: Wed 23 Sep 2015, 7:40    Post subject: Reply with quote

Dekorowanie domu w świątecznym, zimowym klimacie to sama przyjemność. Czuję się wtedy ducha nadchodzących świąt. Ręcznie wykonane dekoracje mogą być dobrym świątecznym prezentem. Jest to ciekawy i niebanalny prezent.
Back to top
amanda12
Guest

PostPosted: Thu 1 Oct 2015, 13:32    Post subject: Reply with quote

Jestem zwolenniczką praktycznych prezentów. Mój mąż, który też 'nigdy nic nie chce' został wyręczony przez firmę Multi Projekt www.odsniezaniewarszawa24.pl i nie musiał martwić się odśnieżaniem. Z prezentu był bardzo zadowolony!
Back to top
Stefania
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 2 Oct 2015, 8:24    Post subject: Reply with quote

amanda12 wrote:
Jestem zwolenniczką praktycznych prezentów.

Dokładnie, ja już od 2 lat dopytuje co kto chciałby dostać i co komu najbardziej potrzebne. W tym roku rodzice przebąkują coś o ciśnieniomierzu. Więc chyba kupię im taki naramienny model Easy Med od Geratherm. No a bratu który jest molem książkowym ze 2 kryminały uśmiech
Back to top
marta_a
Guest

PostPosted: Thu 22 Oct 2015, 7:00    Post subject: Reply with quote

Ja równiez jestem zdania,że lepiej jest kupić coś praktycznego niż jakąś głupotę, która będzie tylko stała na półce i się kurzyła. Ja również lubię dostawać praktyczne prezenty. Bardzo dobrym pomysłem na prezent dla kobiety jest depilator a dla mężczyzny maszynka.
Poszukiwania proponuje zacząć od sklepu rtv Euro agd - bo mają tam ten sprzęt w dobrych cenach oraz każdy możecie kupic w ratach 0% tak wiec nie musicie wykładać wszystkich pieniędzy od razu. Możecie sobie spokojnie spłacac to przez rok.

Last edited by marta_a on Mon 9 Nov 2015, 16:17; edited 1 time in total
Back to top
efkalinka
maniak
maniak

PostPosted: Thu 22 Oct 2015, 9:12    Post subject: Reply with quote

Przestańcie tak reklamować, ludzie szanujcie regulamin... to jest irytujące!

Back to top
katrina
Guest

PostPosted: Fri 18 Dec 2015, 8:16    Post subject: Reply with quote

Ja w tym roku natomiast postawiłam na praktyczne prezenty. Jestem zdania,ze takie praktyczne bibeloty o wiele bardziej ciesza niż jakieś głupoty, które bedą jedynie kurzyły sie na półkach ( figurki i takie tam...).

Dla męża kupiłam taką koszulkę:
http://www.brandsplanet.pl/koszulki/1047-t-shirt-dickies-almena-dark-navy.html

Tania nie byla bo musiałam za nia dać prawie 100 zł ale za to jest bardo dobrze wykonana, świetny materiał tak wiec będzie dobrze się nosiła.
Back to top
TadeuszAdamczyk
początkujący
początkujący

PostPosted: Sat 29 Sep 2018, 11:48    Post subject: Reply with quote

ja na ostatnie święta mojej córeczce zakupiłem wisiorek serce była bardzo z niego zadowolona z tego co pamiętam kupiłem go na artyferia.pl Very Happy
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasza codzienność All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41  Next
Page 35 of 41

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce