Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Pomarudźmy sobie... III
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 314, 315, 316 ... 328, 329, 330  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pomarudzić dobra rzecz…
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
domcia192
guru
guru

PostWysłany: Pią 28 Sie 2015, 8:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Umarł dziadzio mojego męża. Smutno 4 miesiące się męczył w szpitalu po wstawieniu zastawki. Odlerzyna do kości niewydolność.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
efkalinka
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 28 Sie 2015, 9:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Serena a mocno Cię boli? Może warto to skonsultować z kimś skoro leki nie pomagają?

domcia192 przyjmijcie moje kondolencje. Wiem, że to bardzo smutny temat, ale w momencie, gdy ktoś się bardzo męczy to tak dla niego chyba lepiej. Już jest wypoczęty po drugiej stronie. Znam to z autopsji.smutny
Trzymajcie się!

A ja dzisiaj leczę lekkiego kaca, bo wczoraj zrobiłam spotkanie po latach z dwoma licealnymi przyjaciółkami i na początku rozmowa się nie kleiła, ale więcej wina przyszło i się języki rozwiązały.
No i głowa boli...język

Powrót do góry
serena
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 28 Sie 2015, 20:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

domcia192 szczerze współczuję, trzymajcie się.

efkalinka mój lekarz jest w tym temacie bezradny, zjeździłam pół śląska i za każdym razem jedyną opcją był szpital, kroplówka itd.
domcia192
guru
guru

PostWysłany: Czw 3 Wrz 2015, 9:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziękujemy. Ciężki ten tydzień. Nie wiadomo jaki dziś dzień. Dziadek w poniedziałek pochowany. A ja mam problem ze snem cały czas śni mi się jak trumna wjeżdża do spalarki. Dla mnie to był szok. Myślałam że to inaczej się odbywa. Teść ma jeszcze gorzej. Chodzące zombie.
serena
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 13 Wrz 2015, 7:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hihi.. wymyśliłam na co można dzisiaj pomarudzić.. oczko Włączyłam TV i zadowolona bo zasadniczo uwielbiam DDTVN, ale warunkiem, że prowadzą go Dorota i Marcin.. Dzisiaj są to Mołek i Meller.... są naprawdę straszni, nie da się tego oglądać i takim oto sposobem zawędrowałam przy porannej kawie na forum język

Ostatnio zmieniony przez serena dnia Pon 14 Wrz 2015, 7:02, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
efkalinka
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 13 Wrz 2015, 22:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

serena napisał:
hihi.. wymyśliłam na co można dzisiaj pomarudzić.. oczko Włączyłam TV i zadowolona bo zasadniczo uwielbiam DDTVN, ale warunkiem, że prowadzą go Dorota i Marcin.. Dzisiaj są to Mołek i Meller.... są naprawdę straszni, nie da się tego oglądać i takim oto sposobem zawędrowałam przy porannej kawie język

Zgadzam się, ten Meller to jakaś paranoja. Wali takie bezsensowne teksty, niegrzeczne, że aż nie chce się słuchać...

Powrót do góry
sreg
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 17 Wrz 2015, 11:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja z innej beczki, strasznie boli mnie kark i ubrałam się za ciepło, wariuje już od tych temperatur Rolling Eyes
efkalinka
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 17 Wrz 2015, 11:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tak samo, czuję się jak zombie.
W głowie mi się kręci, nie mogę wysiedzieć w pracy, a na domiar tego mam bardzo dużo roboty i tylko krótkie przerwy mnie ratują.

Powrót do góry
serena
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 20 Wrz 2015, 10:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wczoraj odhaczyłam ostatni dzień z moimi podopiecznymi. Będę tęsknić za bobaskiem i bajtlem. Przepłakałam noc wcześniej usnęłam o4nad ranem,a o 7już musiała wstać.
Za każdym razem po takich ekscesach obiecuje sobie, że znajdę sobie 'normalną' pracę na etat itd. Lecz na obiecankach się kończy, gdyż w tej 'normalnej' pracy wytrzymałam maks rok czasu (ze wzgląd na przełożonych i innych pracowników)
magda87
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 20 Wrz 2015, 16:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakiemuś baranowi przeszkadzał mój samochód smutny
Musiałam zaparkować w innym miejscu niż zazwyczaj i komuś w nocy bądź nad ranem się nudziło i połamał mi lusterko od kierowcy smutny
Masakra kuźwa, wkurzyłam się masakrycznie...
W jednym ze sklepów jest monitoring, ale obawiam się, że aż w to miejsce nie sięga smutny
I kolejna kasa w tym miesiącu na samochód...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pomarudzić dobra rzecz… Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 314, 315, 316 ... 328, 329, 330  Następny
Strona 315 z 330

Skocz do: