|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
domcia192 guru

|
Wysłany: Pią 28 Sie 2015, 8:27 Temat postu: |
|
|
Umarł dziadzio mojego męża. Smutno 4 miesiące się męczył w szpitalu po wstawieniu zastawki. Odlerzyna do kości niewydolność. _________________ Jesteśmy parą od 22.04.2007r. ;** <3
Zaręczeni od 14 grudnia 2012r. ;*
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
efkalinka maniak

|
Wysłany: Pią 28 Sie 2015, 9:22 Temat postu: |
|
|
Serena a mocno Cię boli? Może warto to skonsultować z kimś skoro leki nie pomagają?
domcia192 przyjmijcie moje kondolencje. Wiem, że to bardzo smutny temat, ale w momencie, gdy ktoś się bardzo męczy to tak dla niego chyba lepiej. Już jest wypoczęty po drugiej stronie. Znam to z autopsji.
Trzymajcie się!
A ja dzisiaj leczę lekkiego kaca, bo wczoraj zrobiłam spotkanie po latach z dwoma licealnymi przyjaciółkami i na początku rozmowa się nie kleiła, ale więcej wina przyszło i się języki rozwiązały.
No i głowa boli... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
serena maniak

|
Wysłany: Pią 28 Sie 2015, 20:42 Temat postu: |
|
|
domcia192 szczerze współczuję, trzymajcie się.
efkalinka mój lekarz jest w tym temacie bezradny, zjeździłam pół śląska i za każdym razem jedyną opcją był szpital, kroplówka itd. _________________ Taka zwykła wariatka,czyli zło konieczne.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
domcia192 guru

|
Wysłany: Czw 3 Wrz 2015, 9:16 Temat postu: |
|
|
Dziękujemy. Ciężki ten tydzień. Nie wiadomo jaki dziś dzień. Dziadek w poniedziałek pochowany. A ja mam problem ze snem cały czas śni mi się jak trumna wjeżdża do spalarki. Dla mnie to był szok. Myślałam że to inaczej się odbywa. Teść ma jeszcze gorzej. Chodzące zombie. _________________ Jesteśmy parą od 22.04.2007r. ;** <3
Zaręczeni od 14 grudnia 2012r. ;*
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
serena maniak

|
Wysłany: Nie 13 Wrz 2015, 7:41 Temat postu: |
|
|
hihi.. wymyśliłam na co można dzisiaj pomarudzić.. Włączyłam TV i zadowolona bo zasadniczo uwielbiam DDTVN, ale warunkiem, że prowadzą go Dorota i Marcin.. Dzisiaj są to Mołek i Meller.... są naprawdę straszni, nie da się tego oglądać i takim oto sposobem zawędrowałam przy porannej kawie na forum  _________________ Taka zwykła wariatka,czyli zło konieczne.

Ostatnio zmieniony przez serena dnia Pon 14 Wrz 2015, 7:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
efkalinka maniak

|
Wysłany: Nie 13 Wrz 2015, 22:26 Temat postu: |
|
|
serena napisał: | hihi.. wymyśliłam na co można dzisiaj pomarudzić.. Włączyłam TV i zadowolona bo zasadniczo uwielbiam DDTVN, ale warunkiem, że prowadzą go Dorota i Marcin.. Dzisiaj są to Mołek i Meller.... są naprawdę straszni, nie da się tego oglądać i takim oto sposobem zawędrowałam przy porannej kawie  |
Zgadzam się, ten Meller to jakaś paranoja. Wali takie bezsensowne teksty, niegrzeczne, że aż nie chce się słuchać... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
sreg gaduła

|
Wysłany: Czw 17 Wrz 2015, 11:18 Temat postu: |
|
|
Ja z innej beczki, strasznie boli mnie kark i ubrałam się za ciepło, wariuje już od tych temperatur  _________________ Zapraszam http://www.idmultimedia.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
efkalinka maniak

|
Wysłany: Czw 17 Wrz 2015, 11:39 Temat postu: |
|
|
Ja tak samo, czuję się jak zombie.
W głowie mi się kręci, nie mogę wysiedzieć w pracy, a na domiar tego mam bardzo dużo roboty i tylko krótkie przerwy mnie ratują. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
serena maniak

|
Wysłany: Nie 20 Wrz 2015, 10:43 Temat postu: |
|
|
Wczoraj odhaczyłam ostatni dzień z moimi podopiecznymi. Będę tęsknić za bobaskiem i bajtlem. Przepłakałam noc wcześniej usnęłam o4nad ranem,a o 7już musiała wstać.
Za każdym razem po takich ekscesach obiecuje sobie, że znajdę sobie 'normalną' pracę na etat itd. Lecz na obiecankach się kończy, gdyż w tej 'normalnej' pracy wytrzymałam maks rok czasu (ze wzgląd na przełożonych i innych pracowników) _________________ Taka zwykła wariatka,czyli zło konieczne.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
magda87 maniak

|
Wysłany: Nie 20 Wrz 2015, 16:38 Temat postu: |
|
|
Jakiemuś baranowi przeszkadzał mój samochód
Musiałam zaparkować w innym miejscu niż zazwyczaj i komuś w nocy bądź nad ranem się nudziło i połamał mi lusterko od kierowcy
Masakra kuźwa, wkurzyłam się masakrycznie...
W jednym ze sklepów jest monitoring, ale obawiam się, że aż w to miejsce nie sięga
I kolejna kasa w tym miesiącu na samochód... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|