|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Adaś Stówa Gość
|
Wysłany: Wto 20 Sty 2015, 22:46 Temat postu: słuchajcie |
|
|
A ja tradycyjnie Elwis Presey jesli chodzi o wyraz największych miłości lub coś z Dell shannon, a jesli na wesoło to tutti frutti małego Riczjego |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mel_Si gaduła

|
Wysłany: Sro 21 Sty 2015, 10:36 Temat postu: |
|
|
Słuchaj, nie zakładaj osobnych tematów , których treść jest kontynuacją już istniejących.
Temat zakładaj wówczas, gdy masz jakiś konkretny problem/propozycję itp.
Bo nie bardzo wiem, co znaczy proponowana przez Ciebie tematyka "hmmm" czy "słuchajcie"  _________________ Dum spiro, spero...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adaś Stówa Gość
|
Wysłany: Sro 4 Lut 2015, 13:47 Temat postu: widzisz |
|
|
Mel_Si napisał: | Słuchaj, nie zakładaj osobnych tematów , których treść jest kontynuacją już istniejących.
Temat zakładaj wówczas, gdy masz jakiś konkretny problem/propozycję itp.
Bo nie bardzo wiem, co znaczy proponowana przez Ciebie tematyka "hmmm" czy "słuchajcie"  |
Ten post powyżej dotyczył się innego tematu. Odpowiedziałem na inny temat i nie mam pojęcia jak on sie tu znalazł. Usunął bym go jednak nie mogę bo najprawdopodobniej tkwi tutaj jeszcze Twój |
|
Powrót do góry |
|
 |
perfekcyjnyslub.blogspot początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|