Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

słuchajcie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Adaś Stówa
Gość

PostWysłany: Wto 20 Sty 2015, 22:46    Temat postu: słuchajcie Odpowiedz z cytatem

A ja tradycyjnie Elwis Presey jesli chodzi o wyraz największych miłości lub coś z Dell shannon, a jesli na wesoło to tutti frutti małego Riczjego
Powrót do góry
Mel_Si
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 21 Sty 2015, 10:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słuchaj, nie zakładaj osobnych tematów język, których treść jest kontynuacją już istniejących.
Temat zakładaj wówczas, gdy masz jakiś konkretny problem/propozycję itp.
Bo nie bardzo wiem, co znaczy proponowana przez Ciebie tematyka "hmmm" czy "słuchajcie" oczko język

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Adaś Stówa
Gość

PostWysłany: Sro 4 Lut 2015, 13:47    Temat postu: widzisz Odpowiedz z cytatem

Mel_Si napisał:
Słuchaj, nie zakładaj osobnych tematów język, których treść jest kontynuacją już istniejących.
Temat zakładaj wówczas, gdy masz jakiś konkretny problem/propozycję itp.
Bo nie bardzo wiem, co znaczy proponowana przez Ciebie tematyka "hmmm" czy "słuchajcie" oczko język

Ten post powyżej dotyczył się innego tematu. Odpowiedziałem na inny temat i nie mam pojęcia jak on sie tu znalazł. Usunął bym go jednak nie mogę bo najprawdopodobniej tkwi tutaj jeszcze Twój
Powrót do góry
perfekcyjnyslub.blogspot
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 5 Lut 2015, 14:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

..

https://www.facebook.com/perfekcyjnyslubperfekcyjnyslub/timeline
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: