|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agatka.kruk bywalec

|
Wysłany: Wto 16 Wrz 2014, 17:09 Temat postu: |
|
|
W sumie nie zastanawiałam się nad tym, ale chyba powinnam. Żeby nie było pytań np. od zespołu kiedy, co, jak, gdzie, o której itp. dostaną rozpisane o której błogosławieństwo, przybycie na salę, godziny posiłków itp. Wydaje mi się, że mogłoby to dla nich być pomocne. Chyba tak zrobimy
btw uwielbiam to forum, tyle rzeczy i pomysłów można tutaj znaleźć. Dziękuję Wam wszystkim, że dzielicie się swoimi pomysłami :* i doświadczeniami :* _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ZróbSWÓJŚlub kandydat

|
Wysłany: Pon 22 Wrz 2014, 12:35 Temat postu: |
|
|
agatka.kruk napisał: | W sumie nie zastanawiałam się nad tym, ale chyba powinnam. Żeby nie było pytań np. od zespołu kiedy, co, jak, gdzie, o której itp. dostaną rozpisane o której błogosławieństwo, przybycie na salę, godziny posiłków itp. Wydaje mi się, że mogłoby to dla nich być pomocne. Chyba tak zrobimy
|
bardzo dobra decyzja, bez plany ani rusz  _________________ Zapraszam na bloga
zrobswojslub.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
velines19 bywalec

|
Wysłany: Pon 22 Wrz 2014, 17:24 Temat postu: |
|
|
U mnie na weselu kelnerki miały mówić orkiestrze, że np za chwile podadzą posiłek, a wyszło, że wszyscy się bawią tańczą i w ogóle, a kelnerki tym co siedzą posiłek dają.. :/ _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MagdaL kandydat

|
Wysłany: Czw 4 Gru 2014, 11:51 Temat postu: |
|
|
ja nie miałam niczego takiego, bo chciałam przeżywać wszystko na żywiole a nie trzymać się ram scenariusza. Jedynie z fotografem z fotoziemki ustaliliśmy szczegóły dotyczące np pory zbiorowych sesji itd |
|
Powrót do góry |
|
 |
tynka2506 maniak

|
Wysłany: Czw 4 Gru 2014, 17:18 Temat postu: |
|
|
nie wiem czy scenariusz ale na pewno będę chciała dokładnie ustalić z DJ i restauracją kiedy i jak posiłki , żeby Dj zdawał sobie sprawę kiedy ma robić przerwy _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mani_ani guru

|
Wysłany: Czw 4 Gru 2014, 17:41 Temat postu: |
|
|
U nas był jako taki plan, ale jak co do czego, wszystko się poprzesuwało, wyszło spontanicznie, a o takich sprawach jak analizowanie godzin podań posiłków nawet nie myslałam podczas wesela (wcześniej ustaliliśmy kiedy mają być, więc znałam scenariusz), wszystko po prostu się działo  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Chrupek kandydat

|
Wysłany: Czw 4 Gru 2014, 22:14 Temat postu: |
|
|
Nam zespół powiedział, że przyjeżdżają na miejsce wcześniej i ustalają z szefem kuchni/kierownikiem sali godziny posiłków itd. Mamy się takimi rzeczami nie przejmować
Oczywiście przekażemy wcześniej nasze oczekiwania obu zainteresowanym stronom (sala i zespół). Ale w dzień ślubu nie zamierzam się przejmować godzinami kolejnych punktów programu. Byle do kościoła punktualnie, a potem mottem niech będzie "Szczęśliwi czasu nie liczą"  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
domcia192 guru

|
Wysłany: Pią 5 Gru 2014, 14:18 Temat postu: |
|
|
U nas było tylko powiedziane co ma być i godziny ustalone w "". Bo wiadomo idealnie nikt się nie wstrzeli. A nie ma za bardzo dodatkowo się stresować czasem że np tort miał być o 21 a nie ma. _________________ Jesteśmy parą od 22.04.2007r. ;** <3
Zaręczeni od 14 grudnia 2012r. ;*
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
tynka2506 maniak

|
Wysłany: Pią 5 Gru 2014, 20:38 Temat postu: |
|
|
nasz DJ już nie raz grał w tej restauracji gdzie mamy wesele więc podczas spotkania z nim wiedział mniej więcej co i jak , nam powiedział , że on się wszystkim zajmie. To jest polecona osoba więc wierze , że tak właśnie będzie _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
SlubneRabatyPL kandydat

|
Wysłany: Sob 6 Gru 2014, 18:28 Temat postu: |
|
|
tynka2506 napisał: | nasz DJ już nie raz grał w tej restauracji gdzie mamy wesele więc podczas spotkania z nim wiedział mniej więcej co i jak , nam powiedział , że on się wszystkim zajmie. To jest polecona osoba więc wierze , że tak właśnie będzie |
Ja tam myślę, że i tak warto to wszystko odpowiednio wcześnie jeszcze sprawdzić, bo to jednak wasz najważniejszy dzień życia, dla DJ'a to tylko kolejny dzień pracy, więc lepiej trzymać rękę na pulsie.  _________________ SlubneRabaty.pl to kupony, zniżki i rabaty firm z branży ślubnej. Organizuj Swój ślub taniej! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|