Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Scenariusz wesela
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agatka.kruk
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 16 Wrz 2014, 17:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W sumie nie zastanawiałam się nad tym, ale chyba powinnam. Żeby nie było pytań np. od zespołu kiedy, co, jak, gdzie, o której itp. dostaną rozpisane o której błogosławieństwo, przybycie na salę, godziny posiłków itp. Wydaje mi się, że mogłoby to dla nich być pomocne. Chyba tak zrobimy uśmiech
btw uwielbiam to forum, tyle rzeczy i pomysłów można tutaj znaleźć. Dziękuję Wam wszystkim, że dzielicie się swoimi pomysłami :* i doświadczeniami :*

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ZróbSWÓJŚlub
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 22 Wrz 2014, 12:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

agatka.kruk napisał:
W sumie nie zastanawiałam się nad tym, ale chyba powinnam. Żeby nie było pytań np. od zespołu kiedy, co, jak, gdzie, o której itp. dostaną rozpisane o której błogosławieństwo, przybycie na salę, godziny posiłków itp. Wydaje mi się, że mogłoby to dla nich być pomocne. Chyba tak zrobimy uśmiech

bardzo dobra decyzja, bez plany ani rusz oczko
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
velines19
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 22 Wrz 2014, 17:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie na weselu kelnerki miały mówić orkiestrze, że np za chwile podadzą posiłek, a wyszło, że wszyscy się bawią tańczą i w ogóle, a kelnerki tym co siedzą posiłek dają.. :/

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
MagdaL
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 4 Gru 2014, 11:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja nie miałam niczego takiego, bo chciałam przeżywać wszystko na żywiole a nie trzymać się ram scenariusza. Jedynie z fotografem z fotoziemki ustaliliśmy szczegóły dotyczące np pory zbiorowych sesji itd
Powrót do góry
tynka2506
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 4 Gru 2014, 17:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie wiem czy scenariusz ale na pewno będę chciała dokładnie ustalić z DJ i restauracją kiedy i jak posiłki , żeby Dj zdawał sobie sprawę kiedy ma robić przerwy

Powrót do góry
Mani_ani
guru
guru

PostWysłany: Czw 4 Gru 2014, 17:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U nas był jako taki plan, ale jak co do czego, wszystko się poprzesuwało, wyszło spontanicznie, a o takich sprawach jak analizowanie godzin podań posiłków nawet nie myslałam podczas wesela (wcześniej ustaliliśmy kiedy mają być, więc znałam scenariusz), wszystko po prostu się działo oczko

Powrót do góry
Chrupek
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 4 Gru 2014, 22:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nam zespół powiedział, że przyjeżdżają na miejsce wcześniej i ustalają z szefem kuchni/kierownikiem sali godziny posiłków itd. Mamy się takimi rzeczami nie przejmować oczko

Oczywiście przekażemy wcześniej nasze oczekiwania obu zainteresowanym stronom (sala i zespół). Ale w dzień ślubu nie zamierzam się przejmować godzinami kolejnych punktów programu. Byle do kościoła punktualnie, a potem mottem niech będzie "Szczęśliwi czasu nie liczą" Very Happy
guru
guru

PostWysłany: Pią 5 Gru 2014, 14:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U nas było tylko powiedziane co ma być i godziny ustalone w "". Bo wiadomo idealnie nikt się nie wstrzeli. A nie ma za bardzo dodatkowo się stresować czasem że np tort miał być o 21 a nie ma.
tynka2506
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 5 Gru 2014, 20:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nasz DJ już nie raz grał w tej restauracji gdzie mamy wesele więc podczas spotkania z nim wiedział mniej więcej co i jak , nam powiedział , że on się wszystkim zajmie. To jest polecona osoba więc wierze , że tak właśnie będzie

Powrót do góry
SlubneRabatyPL
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sob 6 Gru 2014, 18:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tynka2506 napisał:
nasz DJ już nie raz grał w tej restauracji gdzie mamy wesele więc podczas spotkania z nim wiedział mniej więcej co i jak , nam powiedział , że on się wszystkim zajmie. To jest polecona osoba więc wierze , że tak właśnie będzie

Ja tam myślę, że i tak warto to wszystko odpowiednio wcześnie jeszcze sprawdzić, bo to jednak wasz najważniejszy dzień życia, dla DJ'a to tylko kolejny dzień pracy, więc lepiej trzymać rękę na pulsie. uśmiech
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 4 z 5

Skocz do: