Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Co aktualnie robisz? :) C.D
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 228, 229, 230 ... 486, 487, 488  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasza codzienność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pearl.jamka
guru
guru

PostWysłany: Sob 27 Wrz 2014, 16:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Leżę w łóżku. Zbuntowałam się i nic nie robię dziś.
Wszystko podane pod nos a na spacer nikt ze mną nie chce iść. No to foch.

język
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
shadow's wife
guru
guru

PostWysłany: Nie 28 Wrz 2014, 20:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

annna napisał:
shadow's wife napisał:
Kupiłam śliwki, będą powidła mniam mniam tup tup

Mniam, mniam! uśmiech
Kurcze, dla mnie te domowe przetwory to w ogóle czarna magia, nigdy nie robiłam żadnych powideł/konfitur/dżemów Embarassed Nawet kompot gotuje tylko Mężu język

Aniu dla mnie też kiedyś to była czarna magia! oczko Ale odkąd rok temu zrobiłam sama dżemy z moreli i truskawek, tak już nie kupuję sklepowych.
W tym roku jakoś nie ogarnęłam tematu także nadrabiam teraz powidłami śliwkowymi, ohhh jak pachnie w całym mieszkaniu! Bajka mniam mniam buja w obłokach Polecam! uśmiech

Powrót do góry
pearl.jamka
guru
guru

PostWysłany: Nie 28 Wrz 2014, 21:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

shadow's wife napisał:
annna napisał:
shadow's wife napisał:
Kupiłam śliwki, będą powidła mniam mniam tup tup

Mniam, mniam! uśmiech
Kurcze, dla mnie te domowe przetwory to w ogóle czarna magia, nigdy nie robiłam żadnych powideł/konfitur/dżemów Embarassed Nawet kompot gotuje tylko Mężu język

Aniu dla mnie też kiedyś to była czarna magia! oczko Ale odkąd rok temu zrobiłam sama dżemy z moreli i truskawek, tak już nie kupuję sklepowych.
W tym roku jakoś nie ogarnęłam tematu także nadrabiam teraz powidłami śliwkowymi, ohhh jak pachnie w całym mieszkaniu! Bajka mniam mniam buja w obłokach Polecam! uśmiech

Ja robiłam w tym roku dżem z truskawek, malin, czarnej porzeczki, aronii. Powidła mam jeszcze od zeszłego roku to nie robię. Do tego ogórki warszawskie, kiszone, przecier pomidorowy, fasolka szparagowa, no i soki: malinowy, wiśniowy, aroniowy, z czarnego bzu (łącznie 130 słoiczków 0,5l soków). Jak zrobię wykopki w ogrodzie to jeszcze zaprawię buraczki. Reszta warzyw w piach i do piwnicy uśmiech No i w tym roku swoje zioła mam ususzone (bazylia, oregano, melisa, kolendra, mięta, majeranek, lubczyk) oraz lipa, kwiat czarnego bzu, czarcie żebro. A no i grzyby suszone. Obowiązkowo.
Uuu ale się tego nazbierało jak tak sobie spisałam. No ale stawiam jednak na ile się da na 100% naturalne jedzonko.
Powrót do góry
shadow's wife
guru
guru

PostWysłany: Nie 28 Wrz 2014, 21:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To Ty już nieźle zaprawiona w bojach jesteś lol Ja przy Tobie to początkująca język

Powrót do góry
pearl.jamka
guru
guru

PostWysłany: Nie 28 Wrz 2014, 21:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tia...u nas to normalne, ze się robi przetwory. Babcia robi, mama robi i ja też robię język (częściowo się wymieniamy potem wesoły
Powrót do góry
annna
guru
guru

PostWysłany: Nie 28 Wrz 2014, 22:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

shadow's wife napisał:
To Ty już nieźle zaprawiona w bojach jesteś lol Ja przy Tobie to początkująca język

To ja w ogóle jestem na poziomie minus 5 w stosunku do Was język Kurcze, czasem chciałabym mieć czas i siły na to, żeby po pracy czy w weekend zająć się czymś takim...

Wróciliśmy z kina. Byliśmy na genialnym filmie! Jeśli ktoś lubi klimaty sci-fi to polecam "Więzień labiryntu" uśmiech

Powrót do góry
Kithy
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 29 Wrz 2014, 8:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

siedzę w pracy i marznę bo nie palą jeszcze smutnysmutnysmutnysmutnysmutny
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 29 Wrz 2014, 8:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kithy napisał:
siedzę w pracy i marznę bo nie palą jeszcze smutnysmutnysmutnysmutnysmutny

O właśnie, to...
Powrót do góry
lamika88
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 29 Wrz 2014, 14:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cieszę się pobytem na wsi u rodziców uśmiech Zostajemy jeszcze do jutro a potem wracamy do siebie. Niestety kaszel mi się nasilił więc samopoczucie mogłabym mieć lepsze ale czuję się ogólnie bardzo dobrze o ile właśnie nie mam napadu duszenia się.... Evil or Very Mad Właśnie dowiedziałam się kto został mi wylosowany i zabieram się za wyszukiwanie materiałów na robótkową wymiankę na moim kochanym forum rękodzielniczym uśmiech Robimy sobie prezenty w tajemnicy na podstawie głównego tematu określonego regulaminem, formularza jaki dostaliśmy o tej osobie i ogólnie wszystkiego co o tej osobie wiemy żeby np. nie zrobić osobie uczulonej na wełnę owczą szala z właśnie takiej wełny... Twisted Evil Świetna zabawa przy tym jest lol Już mnie rączki świerzbią więc lecę działać uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Joasia87
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 29 Wrz 2014, 20:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pierwszy dzien zajec w nowym roku akademickim za mną...masakra.mam depresje

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasza codzienność Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 228, 229, 230 ... 486, 487, 488  Następny
Strona 229 z 488

Skocz do: