Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Dawno mnie u Was nie było - czy jeszcze któraś w Was, co mnie pamiętają- jest ??
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ola_b
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 16 Gru 2013, 20:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kwas foliowy łykać i nie gadaćwykrzyknik Rozumiem że brałaś antybiotyki ale przeczytaj to-
moja koleżanka przeszła operację płuc bo miała odmę i kurację antybiotykową po czym dowiedziała się że była już w tedy w ciąży(Sam początek)i strasznie się bała czy jej dziecko nie będzie miało żadnych poważnych wad. Przeszła wszystkie możliwe badania i póki co jej maleństwo jest zdrowe.
guru
guru

PostWysłany: Pon 16 Gru 2013, 20:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Karolina1984 napisał:

Kupiłam wczoraj kwas foliowy. Chociaż sens brania średni- bo jeśi zaszłam- to w momencie kiedy mój organizm był totalnie jałowy po 2 tygodniach brania antybiotyku- i jeszcze tydzień kolejny brałam. Także w takim wypadku ten kwas to takie placebo oczko.

Jest sens! Bierz ten kwas i nie wymyślaj. Ja też w momencie zajścia bylam na antybiotyku, z tym, że kwas brałam od ponad pól roku. Może najlepszym przykładem nie jestem, bo o ironio, akurat leżę w szpitalu od soboty na podtrzymaniu i znowu biorę antybiotyk, a mimo to moje maleństwo dobrze się rozwija i jest zdrowa, czego i Tobie życzę, jeśli oczywiście okaże się, że jesteś w ciąży.

Co do palenia, a powiedz jak na to zapatruje się Twój mąż? Pytam, bo wlaśnie dziś miałam sytuację, że mój mąż przyjechał do mnie do szpitala bardzo zbulwersowany, bo zobaczył ciężarną na papierochu. Stwierdził, że to jakaś patologia...

Karolina, żarty żartami, ale jesteś dorosłą, mam nadzieję poważną kobietą, więc przestań wymyślać kolejne powody do odłożenia wizyty o tydzień, tylko idź jutro i zalatw to konkretnie!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Karolina1984
guru
guru

PostWysłany: Pon 16 Gru 2013, 20:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Idę, załatwiam, mąż się nie cieszy, ale wie, że przecież mnie nie zmusi do niczego. Na razie jest, jak jest.
Trudno, żeby oczekiwał od kogoś, kto ma takie zapatrywanie na dzieci jak ja- że z powodu niechcianej ciąży w kilka dni rzucę, skoro nie rzuciłam dla własnego zdrowia...normalne kobiety, które chciały ciąży - mają motywację, bo chcą zrobić dla dziecka wszystko, co najlepsze. Jedyne czego ja chcę- to cofnąć czas.
Powrót do góry
asiuniak33
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 16 Gru 2013, 21:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Karola ale już czasu nie cofniesz.. więc głowa do góry... dasz radę nawet z pierdzącym noworodkiem... a z konkursu nie rezygnuj może się uda wszystko pogodzić... przecież jesteś silna baba...

Powrót do góry
e-nina
guru
guru

PostWysłany: Pon 16 Gru 2013, 22:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

widzisz Karolina,a ja tam Tez Cie rozumiem oczko jedynie z tymi fajkami to bym powalczyła u Ciebie Twisted Evil
DZIECIĄTKO PIERDZIĄTKO- uśmiech cuuuudne!wykrzyknik
łykaj kwas i daj znać po wizycie.

Powrót do góry
marta_ges
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 17 Gru 2013, 0:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

atina napisał:
Temat powinien być zamknięty... Bez sensu są tu nasze komentarze. Niech Karolina po prostu da znać co u niej, jak po wizycie i już. Zrobi co zechce. Jak widać priorytety ma takie jak miała. Jej życie... i niestety jej ewentualnego dzidzia.

Jesteśmy w dziale ciążowym, a nie psychologicznym...

Karolina też ma prawo mieć tu wątek. Wszystko jedno czy większość ją popiera/lubi czy nie. Jak się okaże, że to nie ciąża zamknę, a jak jednak się potwierdzi Karola sama zdecyduje czy tu zostaje i zmienia nazwę wątku na np. "DZIECIĄTKO PIERDZIĄTKO"język A jak kogoś bardzo drażni...przecież nie do wszystkich tematów trzeb zaglądać.

Powrót do góry
atina
guru
guru

PostWysłany: Wto 17 Gru 2013, 9:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Napisałam, żeby zamknąć temat, bo wywołał tylko konflikt, a w żadnym stopniu nie przypominał wątku ciężarówki. Bo prawdę mówiąc Karolina nie wie jeszcze czy to ciąża czy schorzenie.
To było bardziej zapytanie "czy mogę być w ciąży?" Gdzie już mamy pootwierane takie wątki. (Jakby tak każda dziewczyna, podejrzewająca ciążę, otwierała wątek, to pewnie zaraz by były zamykane).

I nie ma tu nic wspólnego z tym czy ją popieram/lubię czy nie. Nie znam Karoliny, nie pamiętam, szczerze mówiąc, za bardzo z okresu kiedy była częstą bywalczynią uśmiech

Ostatnio zmieniony przez atina dnia Wto 17 Gru 2013, 9:49, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Kasztanowa
guru
guru

PostWysłany: Wto 17 Gru 2013, 9:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

e-nina napisał:

DZIECIĄTKO PIERDZIĄTKO- uśmiech cuuuudne!wykrzyknik

Też mi się podoba Very Happy

Karola, jak tam wieści z placu boju?
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14
Strona 14 z 14

Skocz do: