Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

pomarudźmy sobie.....
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 939, 940, 941  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Pomarudzić dobra rzecz…
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Be@tka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 6 Maj 2009, 18:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ola to nam pomachaj jak bedziesz przejeżdżać język

www.beatailukasz.pobieramysie.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
MissIndependent
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 6 Maj 2009, 19:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ola, a wracać będziesz też przez Gliwice?? nosz, na kawę miałyśmy iść lol

Powrót do góry
zabka20sc
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 6 Maj 2009, 21:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

olu to moze nas odwiedzisz uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
azia
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 6 Maj 2009, 21:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dziewczyny muszę sobie pomarudzić. otóż moja przyszła teściowa luknęła w moich znajomych na nk profil tego forum. no i strasznie się oburzyła, że [planujemy ślub a nic nie powiedzieliśmy i zaczęła krzyczeć na K.
prawda jest taka, że tylko wy moje dziewczynki wiecie o tym <jeżeli zwróciłyście na to uwagę>, że mamy datę ustaloną. nie poinformowaliśmy o tym jeszcze rodziców ponieważ z Miśkiem chcemy sobie wszystko ustalić jak ma wyglądać, żeby postawić ich wszystkim przed faktem i żeby nie mogli nam narzucać co i jak ma być, bo wesele robimy sami. płakać mi się chciało jak mi K o wszystkim opowiadał, bo zachowywała się tak jakby jej to przeszkadzało... Crying or Very sad ach te teściowe Evil or Very Mad
Powrót do góry
zabka20sc
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 6 Maj 2009, 22:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no to nie milo sie zrobilo. azia uszy do gory nie ma sie co przejmowac glupim gadaniem, to wasze zycie i wasze decyzje uśmiech
Powrót do góry
Sadie
guru
guru

PostWysłany: Sro 6 Maj 2009, 23:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zamarudze sobie...
Moja mama nie chce do mnie przyjechac na wakacje w czerwcu bo "nie ma z kim psa zostawic" (znam conajmniej 2 osoby ktore by mogly) Bilet mam kupiony i teraz strace kase. Jestem zla jak osa Twisted Evil Bez kija nie podchodz Twisted Evil
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 7 Maj 2009, 9:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wczoraj przez tę pogodę zmarzłam, zimno mi dzisiaj - dogrzewam się grzejnikiem w pracy i cokawałek latam na siusiu smutny

Powrót do góry
MissIndependent
moderator
moderator

PostWysłany: Czw 7 Maj 2009, 9:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja zmarzłam i wczoraj, i dzisiaj oczko poszłam na 9 na oglądalność mieszkań do remontu. na gliwicką pszczyńską (być moze ktoś kojarzy gdzie to jest). jestem tam 8.50, ludzi nie ma, co już mnie zdziwiło. mija 9, potem 9.10 a kolesia, który miał wpuścić do mieszkania na oglądalność ni kija nie ma Confused pomyślała, może się spóźni.... mija 9.30 i dalej nikogo nie ma Rolling Eyes no to może mi się godziny albo terminy pochrzaniły Idea wracając do domu zachaczam o Urząd Miasta i jednak ja wszystko dobrze spisałam. nie wiem o co chodzi jestem bardzo zła, bo musiałam się zerwać o 7, by zdążyć Rolling Eyes

azia, no niezbyt przyjemną macie teraz sytuację z teściową Confused i co, teraz wie, że planujecie śłub, tak?? zawsze można jej powiedzieć, że na bliżej nieokreślony termin. swoją droga, wścibska kobieta z Twojej teściowej....

Powrót do góry
azia
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 7 Maj 2009, 12:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

właśnie K jej tak powiedział, że jeszcze nie mamy nic ustalonego i jak tylko będziemy planować to o wszystkim jej powiemy i powiedział jej, że jak to dla niej takie ważne to może już zacząć zbierać pieniądze lol i powiedział jej też że to moja sprawa kogo mam w znajomego na nk Twisted Evil
Powrót do góry
*AGNIESZKA*
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 7 Maj 2009, 13:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I oto chodzi! BARDZO dobrze zrobił Very Happy

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Pomarudzić dobra rzecz… Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 939, 940, 941  Następny
Strona 96 z 941

Skocz do: