|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Be@tka uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Sro 6 Maj 2009, 19:48 Temat postu: |
|
|
Ola, a wracać będziesz też przez Gliwice?? nosz, na kawę miałyśmy iść  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
zabka20sc maniak

|
Wysłany: Sro 6 Maj 2009, 21:37 Temat postu: |
|
|
olu to moze nas odwiedzisz  |
|
Powrót do góry |
|
 |
azia gaduła

|
Wysłany: Sro 6 Maj 2009, 21:52 Temat postu: |
|
|
dziewczyny muszę sobie pomarudzić. otóż moja przyszła teściowa luknęła w moich znajomych na nk profil tego forum. no i strasznie się oburzyła, że [planujemy ślub a nic nie powiedzieliśmy i zaczęła krzyczeć na K.
prawda jest taka, że tylko wy moje dziewczynki wiecie o tym <jeżeli zwróciłyście na to uwagę>, że mamy datę ustaloną. nie poinformowaliśmy o tym jeszcze rodziców ponieważ z Miśkiem chcemy sobie wszystko ustalić jak ma wyglądać, żeby postawić ich wszystkim przed faktem i żeby nie mogli nam narzucać co i jak ma być, bo wesele robimy sami. płakać mi się chciało jak mi K o wszystkim opowiadał, bo zachowywała się tak jakby jej to przeszkadzało... ach te teściowe  |
|
Powrót do góry |
|
 |
zabka20sc maniak

|
Wysłany: Sro 6 Maj 2009, 22:04 Temat postu: |
|
|
no to nie milo sie zrobilo. azia uszy do gory nie ma sie co przejmowac glupim gadaniem, to wasze zycie i wasze decyzje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sadie guru

|
Wysłany: Sro 6 Maj 2009, 23:25 Temat postu: |
|
|
zamarudze sobie...
Moja mama nie chce do mnie przyjechac na wakacje w czerwcu bo "nie ma z kim psa zostawic" (znam conajmniej 2 osoby ktore by mogly) Bilet mam kupiony i teraz strace kase. Jestem zla jak osa Bez kija nie podchodz  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
*AGNIESZKA* maniak

|
Wysłany: Czw 7 Maj 2009, 9:07 Temat postu: |
|
|
Wczoraj przez tę pogodę zmarzłam, zimno mi dzisiaj - dogrzewam się grzejnikiem w pracy i cokawałek latam na siusiu  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Czw 7 Maj 2009, 9:20 Temat postu: |
|
|
ja zmarzłam i wczoraj, i dzisiaj poszłam na 9 na oglądalność mieszkań do remontu. na gliwicką pszczyńską (być moze ktoś kojarzy gdzie to jest). jestem tam 8.50, ludzi nie ma, co już mnie zdziwiło. mija 9, potem 9.10 a kolesia, który miał wpuścić do mieszkania na oglądalność ni kija nie ma pomyślała, może się spóźni.... mija 9.30 i dalej nikogo nie ma no to może mi się godziny albo terminy pochrzaniły wracając do domu zachaczam o Urząd Miasta i jednak ja wszystko dobrze spisałam. nie wiem o co chodzi jestem bardzo zła, bo musiałam się zerwać o 7, by zdążyć
azia, no niezbyt przyjemną macie teraz sytuację z teściową i co, teraz wie, że planujecie śłub, tak?? zawsze można jej powiedzieć, że na bliżej nieokreślony termin. swoją droga, wścibska kobieta z Twojej teściowej.... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
azia gaduła

|
Wysłany: Czw 7 Maj 2009, 12:32 Temat postu: |
|
|
właśnie K jej tak powiedział, że jeszcze nie mamy nic ustalonego i jak tylko będziemy planować to o wszystkim jej powiemy i powiedział jej, że jak to dla niej takie ważne to może już zacząć zbierać pieniądze i powiedział jej też że to moja sprawa kogo mam w znajomego na nk  |
|
Powrót do góry |
|
 |
*AGNIESZKA* maniak

|
Wysłany: Czw 7 Maj 2009, 13:00 Temat postu: |
|
|
I oto chodzi! BARDZO dobrze zrobił  _________________
 |
|