Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Ryż, pieniądze, płatki kwiatów....czym sypać?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 49, 50, 51  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Dekoracje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Marga
guru
guru

PostWysłany: Czw 26 Sty 2012, 11:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My juz też jesteśmy zdecydowani na dmuchanie - nawet wybraliśmy kandydatów Wink . Warto wcześniej uprzedzić dmuchaczy, żeby nie byli zaskoczeni, jak dostaną maszynki do robienia bąbelków. Są nawet dostępne takie specjalne, ślubne - ale chyba poprzestaniemy na tych zabawkowych, bo są bardziej kolorowe.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Juliette
guru
guru

PostWysłany: Czw 26 Sty 2012, 11:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My też mieliśmy standardowe buteleczki.
Ślubne wyglądają na przykład tak:

http://decomariage.pl/image.php/thumb.jpg?width=800&height=500&type=znak&image=/buteleczki%20do%20baniek%20tort%20serduszko.JPG

http://decomariage.pl/image.php/thumb.jpg?width=800&height=500&type=znak&image=/buteleczki%20do%20baniek%20tort%20labedz.JPG

uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 26 Sty 2012, 13:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale super pomysł z tymi bańkami uśmiech Już wiem, czym zajmę stadko moich duuuużo młodszych kuzynów, którzy koniecznie chcą coś robić na moim ślubie uśmiech

Powrót do góry
Fantazja
guru
guru

PostWysłany: Czw 26 Sty 2012, 13:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dam radę załatwić przynajmniej 5 dmuchaczy Very Happy a może nawet więcej - uprzedzę ich oczywiście wcześniej - będzie super uśmiech a agregat niech sobie inni wynajmą oczko
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 27 Sty 2012, 11:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja zamierzam zamówić ok 50 baniek na allegrosiku. Porozdaję po dzieciuakach i rodzinie oczko Młodzież ale nawet i starsi będą mieli fajną zabawę Very Happy
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 29 Sty 2012, 22:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fantazja napisał:
Dziewczyny znalazłam w jednej z firm dekoratorskich u mnie w mieście możliwość wypożyczenia agregatu do baniek mydlanych (pod naszym kościołem jest zakaz sypania ryżem, kwiatkami itp. - poza drobnymi pieniążkami chyba). Pomyślałam o bańkach uśmiech koszt nie jest duży bo 50 zł. - co myślicie?

Pod moim kościołem też nie można sypać:
płatkami kwiatów - bo jest z tego syf, nie ma kto sprzątać, zatykają się kratki kanalizacyjne...
ryżem - bo murzyni w Afryce nie mają co jeść a tu się marnuje jedzenie...

tylko grosiki zostają. Sprawa z bańkami bardzo fajna i ciekawa chociaż nie spotkałam się z nimi zaraz po ślubie pod kościołem.

Jeśli się zdecydujemy to w cenie sali mamy pierwszy taniec w takich bańkach lol
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 30 Sty 2012, 0:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja chciałam tuby strzelające papierowymi białymi serduszkami. Wyglądają romantycznie oczko Chciałam ich użyć, gdy będziemy wychodzić z kościoła oraz na pierwszym tańcu...
Co do kościoła, to nie rozmawiałam jeszcze z księdzem, nie wiem czy się zgodzi...

Powrót do góry
ewelajn
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 21 Sie 2012, 7:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Odkupuję ten temat

Marga - i były te bańki u Was ?uśmiech
U Juliette to pamiętam -że i konfetti i bańki .

I ja sama nie wiem, nie chcę ryżu i ataku grosikami . Pewnie kupić i bańki i konfetti ? W razie deszczu ? Jeśli chodzi o to czym możemy "sypać dowiemy się tydzień przed- wtedy mamy ustalić sprawy techniczne.

Nie wiem czy to konfetti białe kupić, kolorowe, czy żółte Rolling Eyes

Patrzcie co znalazłam : można człowieka zamknąć w takiej bańce język Szał uśmiechnięty
http://allegro.pl/wyprzedaz-duzy-zestaw-wielkie-banki-mydlane-tuban-i2527260571.html

Powrót do góry
Lenka1312
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sob 25 Sie 2012, 7:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rozmawiałam ostatnio z naszym kościelnym właśnie o sypaniu przed kościołem i on stwierdził, że wszystko tylko nie papierowe strzelające tuby i materiałowe płatki. Ryż wyjedzą ptaki, płatki odfruną, podobnie jak te z bożego ciała, a następnie się rozłożą w trawniku, grosiki młodzi wyzbierają, a takie papierowe albo materiałowe, to trudno posprzątać, bo niby też odfruną, ale nie niezbyt daleko, walają się potem po całym parku.

I w sumie racja.
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 25 Sie 2012, 10:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Freya napisał:

...Jeśli się zdecydujemy to w cenie sali mamy pierwszy taniec w takich bańkach lol

Trzeba uważać, ponieważ bańki spadają na podłogę i robi się bardzo ślisko, Lepiej unikać niespodzianek w czasie pierwszego tańca..
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Dekoracje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 49, 50, 51  Następny
Strona 37 z 51

Skocz do: