|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Marga guru

|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 11:11 Temat postu: |
|
|
My juz też jesteśmy zdecydowani na dmuchanie - nawet wybraliśmy kandydatów . Warto wcześniej uprzedzić dmuchaczy, żeby nie byli zaskoczeni, jak dostaną maszynki do robienia bąbelków. Są nawet dostępne takie specjalne, ślubne - ale chyba poprzestaniemy na tych zabawkowych, bo są bardziej kolorowe. _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasiulek215 uzależniony

|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 13:50 Temat postu: |
|
|
Ale super pomysł z tymi bańkami Już wiem, czym zajmę stadko moich duuuużo młodszych kuzynów, którzy koniecznie chcą coś robić na moim ślubie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fantazja guru

|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 13:57 Temat postu: |
|
|
Dam radę załatwić przynajmniej 5 dmuchaczy a może nawet więcej - uprzedzę ich oczywiście wcześniej - będzie super a agregat niech sobie inni wynajmą  _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Pią 27 Sty 2012, 11:45 Temat postu: |
|
|
ja zamierzam zamówić ok 50 baniek na allegrosiku. Porozdaję po dzieciuakach i rodzinie Młodzież ale nawet i starsi będą mieli fajną zabawę  _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Freya gaduła

|
Wysłany: Nie 29 Sty 2012, 22:05 Temat postu: |
|
|
| Fantazja napisał: | Dziewczyny znalazłam w jednej z firm dekoratorskich u mnie w mieście możliwość wypożyczenia agregatu do baniek mydlanych (pod naszym kościołem jest zakaz sypania ryżem, kwiatkami itp. - poza drobnymi pieniążkami chyba). Pomyślałam o bańkach koszt nie jest duży bo 50 zł. - co myślicie? |
Pod moim kościołem też nie można sypać:
płatkami kwiatów - bo jest z tego syf, nie ma kto sprzątać, zatykają się kratki kanalizacyjne...
ryżem - bo murzyni w Afryce nie mają co jeść a tu się marnuje jedzenie...
tylko grosiki zostają. Sprawa z bańkami bardzo fajna i ciekawa chociaż nie spotkałam się z nimi zaraz po ślubie pod kościołem.
Jeśli się zdecydujemy to w cenie sali mamy pierwszy taniec w takich bańkach  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natalka_789 bywalec

|
Wysłany: Pon 30 Sty 2012, 0:01 Temat postu: |
|
|
Ja chciałam tuby strzelające papierowymi białymi serduszkami. Wyglądają romantycznie Chciałam ich użyć, gdy będziemy wychodzić z kościoła oraz na pierwszym tańcu...
Co do kościoła, to nie rozmawiałam jeszcze z księdzem, nie wiem czy się zgodzi... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Wto 21 Sie 2012, 7:20 Temat postu: |
|
|
Odkupuję ten temat
Marga - i były te bańki u Was ?
U Juliette to pamiętam -że i konfetti i bańki .
I ja sama nie wiem, nie chcę ryżu i ataku grosikami . Pewnie kupić i bańki i konfetti ? W razie deszczu ? Jeśli chodzi o to czym możemy "sypać dowiemy się tydzień przed- wtedy mamy ustalić sprawy techniczne.
Nie wiem czy to konfetti białe kupić, kolorowe, czy żółte
Patrzcie co znalazłam : można człowieka zamknąć w takiej bańce Szał
http://allegro.pl/wyprzedaz-duzy-zestaw-wielkie-banki-mydlane-tuban-i2527260571.html _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lenka1312 gaduła

|
Wysłany: Sob 25 Sie 2012, 7:48 Temat postu: |
|
|
Rozmawiałam ostatnio z naszym kościelnym właśnie o sypaniu przed kościołem i on stwierdził, że wszystko tylko nie papierowe strzelające tuby i materiałowe płatki. Ryż wyjedzą ptaki, płatki odfruną, podobnie jak te z bożego ciała, a następnie się rozłożą w trawniku, grosiki młodzi wyzbierają, a takie papierowe albo materiałowe, to trudno posprzątać, bo niby też odfruną, ale nie niezbyt daleko, walają się potem po całym parku.
I w sumie racja. _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alicjamedia uzależniony

|
Wysłany: Sob 25 Sie 2012, 10:26 Temat postu: |
|
|
| Freya napisał: |
...Jeśli się zdecydujemy to w cenie sali mamy pierwszy taniec w takich bańkach  |
Trzeba uważać, ponieważ bańki spadają na podłogę i robi się bardzo ślisko, Lepiej unikać niespodzianek w czasie pierwszego tańca.. _________________ alicjamedia.pl
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|