|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Agata85 guru

|
Posted: Wed 16 May 2012, 15:56 Post subject: |
|
|
Wróciłam z pracy z bólem gardła i dreszczami. Rano ochrzanił nas ordynator, że praca zaczyna się o 7.30 (punkt), a nie 7.35. Później było tyle roboty, że nie miałam czasu iść do wc  |
|
| Back to top |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Posted: Wed 16 May 2012, 16:40 Post subject: |
|
|
Właśnie się dowiedziałam, że mam warunek z 3 roku, do tego oczywiście mam za niego zapłacić. Mam nadzieję, że jakoś to się wszystko powyjaśnia i ktoś wreszcie pociągnie do odpowiedzialności babska w dziekanacie;/ _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
żaba uzależniony

|
Posted: Wed 16 May 2012, 18:34 Post subject: |
|
|
| ewelajn wrote: | nie mam sobie z kim pogadać a przydałoby mi się
moje dobre koleżanki zapracowane i za granicą  |
to gadaj tutaj ewelajn może humorek też damy radę CI poprawić _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Joined: 01 Dec 2011 Posts: 12149 Location: Ze Stumilowego lasu :)
|
Posted: Wed 16 May 2012, 18:39 Post subject: |
|
|
| ewelinka89 wrote: | | Właśnie się dowiedziałam, że mam warunek z 3 roku, do tego oczywiście mam za niego zapłacić. Mam nadzieję, że jakoś to się wszystko powyjaśnia i ktoś wreszcie pociągnie do odpowiedzialności babska w dziekanacie;/ |
ugh skąd ja to znam...
polecam na rozluźnienie, o takich paniach halinkach z dziekanatów i nie tylko: www.pani-halinka.pl  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Posted: Wed 16 May 2012, 18:52 Post subject: |
|
|
Znam, genialne teksty Szkoda, że tak rzadko aktualizują... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

|
Posted: Wed 16 May 2012, 18:58 Post subject: |
|
|
może pomysłów nie mają?  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Posted: Wed 16 May 2012, 19:23 Post subject: |
|
|
| ruda_wiewiórka wrote: | może pomysłów nie mają?  |
Widocznie nie skończyli mojego wydziału;p
Skoro pojawił się taki pomysł (warunek dotyczy praktyk, które mamy do IX semestru zaliczyć, więc mamy czas.. ), to spodziewam się na dniach uchwały w tej kwestii. U nas zaczyna to być sytuacją na porządku dziennym. Jeszcze warunek sam w sobie mi nie przeszkadza. Ale kto za to zapłaci? _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

|
Posted: Wed 16 May 2012, 19:25 Post subject: |
|
|
no właśnie! bo to że trzeba przysiąść to jakoś można przeżyć ale kasę jeszcze im ładować to już nie bardzo...
dobrze, że chociaż łaskawie za poprawki nie trzeba już płacić... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Pralinka guru

|
Posted: Thu 17 May 2012, 10:35 Post subject: |
|
|
W pracy zdecydowanie nie można być zbyt dobrym. Dziś zamknięcie numeru. Mam najwięcej reklam ze wszystkich, a szefowa ciśnie właśnie mnie, a nie tych, którzy mają mniej. Taka nagroda za dobrą pracę. Metoda zajeździć konika, który najlepiej pracuje. _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Back to top |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

|
Posted: Thu 17 May 2012, 10:53 Post subject: |
|
|
może wie, że i tak sobie poradzisz? ale tak, wkurzające jest to wykorzystywanie... ;/ _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce