|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Agata85 guru

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 15:56 Temat postu: |
|
|
Wróciłam z pracy z bólem gardła i dreszczami. Rano ochrzanił nas ordynator, że praca zaczyna się o 7.30 (punkt), a nie 7.35. Później było tyle roboty, że nie miałam czasu iść do wc  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 16:40 Temat postu: |
|
|
Właśnie się dowiedziałam, że mam warunek z 3 roku, do tego oczywiście mam za niego zapłacić. Mam nadzieję, że jakoś to się wszystko powyjaśnia i ktoś wreszcie pociągnie do odpowiedzialności babska w dziekanacie;/ _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
żaba uzależniony

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 18:34 Temat postu: |
|
|
| ewelajn napisał: | nie mam sobie z kim pogadać a przydałoby mi się
moje dobre koleżanki zapracowane i za granicą  |
to gadaj tutaj ewelajn może humorek też damy radę CI poprawić _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 18:39 Temat postu: |
|
|
| ewelinka89 napisał: | | Właśnie się dowiedziałam, że mam warunek z 3 roku, do tego oczywiście mam za niego zapłacić. Mam nadzieję, że jakoś to się wszystko powyjaśnia i ktoś wreszcie pociągnie do odpowiedzialności babska w dziekanacie;/ |
ugh skąd ja to znam...
polecam na rozluźnienie, o takich paniach halinkach z dziekanatów i nie tylko: www.pani-halinka.pl  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 18:52 Temat postu: |
|
|
Znam, genialne teksty Szkoda, że tak rzadko aktualizują... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 18:58 Temat postu: |
|
|
może pomysłów nie mają?  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 19:23 Temat postu: |
|
|
| ruda_wiewiórka napisał: | może pomysłów nie mają?  |
Widocznie nie skończyli mojego wydziału;p
Skoro pojawił się taki pomysł (warunek dotyczy praktyk, które mamy do IX semestru zaliczyć, więc mamy czas.. ), to spodziewam się na dniach uchwały w tej kwestii. U nas zaczyna to być sytuacją na porządku dziennym. Jeszcze warunek sam w sobie mi nie przeszkadza. Ale kto za to zapłaci? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 19:25 Temat postu: |
|
|
no właśnie! bo to że trzeba przysiąść to jakoś można przeżyć ale kasę jeszcze im ładować to już nie bardzo...
dobrze, że chociaż łaskawie za poprawki nie trzeba już płacić... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pralinka guru

|
Wysłany: Czw 17 Maj 2012, 10:35 Temat postu: |
|
|
W pracy zdecydowanie nie można być zbyt dobrym. Dziś zamknięcie numeru. Mam najwięcej reklam ze wszystkich, a szefowa ciśnie właśnie mnie, a nie tych, którzy mają mniej. Taka nagroda za dobrą pracę. Metoda zajeździć konika, który najlepiej pracuje. _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

|
Wysłany: Czw 17 Maj 2012, 10:53 Temat postu: |
|
|
może wie, że i tak sobie poradzisz? ale tak, wkurzające jest to wykorzystywanie... ;/ _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|