|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
agnieszka55 uzależniony

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Niutka kandydat

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 10:32 Temat postu: |
|
|
tzn zdjęcia sukni nie mam bo wisi jeszcze w salonie( wypożyczam) ale mniej więcej to styl grecki odcinana kryształkami pod biustem,z broszkami w ramiączkach i pięknym delikatnym materiałem w formie trenu.
mniej więcej taka
a szal o który mi chodzi- _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 10:40 Temat postu: |
|
|
Niutka, podziwiam odwagę. Suknia dla super szczupłej...... modelki w niej pięknie wyglądają, ale na żywo....strach zakłądać  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 10:53 Temat postu: |
|
|
| Natik napisał: | Dziewczyny,
Grzebiąc w internecie i zmóżdżając się nad bukietem ślubnym trafiłam na innym forum na fajny temat.
Dziewczyny założyły temat, w którym wklejały swoje bukiety ślubne, które miały na własnym ślubie (nie inspiracje), podając miesiąc ślubu i z jakich kwiatów powstał bukiet.
Nie chciałam zakładać nowego tematu a myślę, że to fajny pomysł. |
Bardzo fajny pomysł. Myślę, że śmiało możesz założyć taki temat i poprosić moderatorkę działu o podklejenie  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agnieszka55 uzależniony

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Niutka kandydat

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 11:32 Temat postu: |
|
|
ojej
Agnieszko! przeeeeeeeestrasznie dziękuje  pięknie to wygląda:D już mi się mordka cieszy na sam widok ;D
suknie miałam juz wypatrzoną i wiedziałam jakiej szukać.na moje szczęscie była podobna w salonie,przymierzyłam trzy i pierwszy wybór był najlepszy:DD
wisi na manekinie i czeka grzecznie do czerwca
co do szczupłości-ważę zaledwie 50kg co dla cukiernika to nieco nienormalne ;D
ale jak ojem się słodkości na co dzień to nie chcę mi się już nic jeśc i na tym polega moja dieta-cud
może nie jestem wysoka bo zalednie 162cm,ale buciki planuje wysokie na platformie więc dorównam mojemu Lubemu
co do sukni jeszcze materiał jest gładki,bez zdobień więc za to mogę zaszaleć z dodatkami-długie kolczyki,bransoletka,naszyjnik,opaski na styl grecki,coś tam wymyślę
no już normalnie jajko znoszę _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
delikatna0 guru

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 11:42 Temat postu: |
|
|
Greczynki wcale nie są dla super szczupłych kobiet. Ja się na pewno do takich nie zaliczam, bo jestem raczej "normalna", a nie jakaś wychudzona, a mimo wszystko w takiej mi było dobrze:) zależy wszystko od kroju, niektóre z nich poszerzały mi biodra, inne natomiast nie. także różni ludzie (niekoniecznie chudzi) i rożne kiecki;) życie:) _________________ "Śmiało, bądźmy delikatni!"
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
heart_bibish uzależniony

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 16:51 Temat postu: |
|
|
agnieszka - WOW! _________________
zapraszam na mojego bloga www.white-bride.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 17:50 Temat postu: |
|
|
| Niutka napisał: | a ja już wybrałam
 |
Niutka, bukiet jest PIĘKNY! Został wpisany na moją top-listę i będzie na niej aż do czasu konfrontacji z sukienką  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Niutka kandydat

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 18:28 Temat postu: |
|
|
dziekuje
mi też się pierwszy spodobał i przy nim już zostałam
jeszcze poprosiłam Panią o rączkę bukietu żeby była obwiązana wrzosową wstążką i jakies ładne dodatki-albo srebrną broszkę albo są takie wstążki z kryształkami to powiedziała że coś ładnego wybierze nic tylko czekac teraz do czerwca
hehe tylko nie wiem na widok kogo bardziej nie będę mogła się doczekać-Lubego z bukietem czy samego bukietu  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|