|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
agnieszka55 uzależniony

|
|
| Back to top |
|
 |
Niutka kandydat

|
Posted: Wed 16 May 2012, 10:32 Post subject: |
|
|
tzn zdjęcia sukni nie mam bo wisi jeszcze w salonie( wypożyczam) ale mniej więcej to styl grecki odcinana kryształkami pod biustem,z broszkami w ramiączkach i pięknym delikatnym materiałem w formie trenu.
mniej więcej taka
a szal o który mi chodzi- _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Posted: Wed 16 May 2012, 10:40 Post subject: |
|
|
Niutka, podziwiam odwagę. Suknia dla super szczupłej...... modelki w niej pięknie wyglądają, ale na żywo....strach zakłądać  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Juliette guru

|
Posted: Wed 16 May 2012, 10:53 Post subject: |
|
|
| Natik wrote: | Dziewczyny,
Grzebiąc w internecie i zmóżdżając się nad bukietem ślubnym trafiłam na innym forum na fajny temat.
Dziewczyny założyły temat, w którym wklejały swoje bukiety ślubne, które miały na własnym ślubie (nie inspiracje), podając miesiąc ślubu i z jakich kwiatów powstał bukiet.
Nie chciałam zakładać nowego tematu a myślę, że to fajny pomysł. |
Bardzo fajny pomysł. Myślę, że śmiało możesz założyć taki temat i poprosić moderatorkę działu o podklejenie  _________________
   |
|
| Back to top |
|
 |
agnieszka55 uzależniony

|
|
| Back to top |
|
 |
Niutka kandydat

|
Posted: Wed 16 May 2012, 11:32 Post subject: |
|
|
ojej
Agnieszko! przeeeeeeeestrasznie dziękuje  pięknie to wygląda:D już mi się mordka cieszy na sam widok ;D
suknie miałam juz wypatrzoną i wiedziałam jakiej szukać.na moje szczęscie była podobna w salonie,przymierzyłam trzy i pierwszy wybór był najlepszy:DD
wisi na manekinie i czeka grzecznie do czerwca
co do szczupłości-ważę zaledwie 50kg co dla cukiernika to nieco nienormalne ;D
ale jak ojem się słodkości na co dzień to nie chcę mi się już nic jeśc i na tym polega moja dieta-cud
może nie jestem wysoka bo zalednie 162cm,ale buciki planuje wysokie na platformie więc dorównam mojemu Lubemu
co do sukni jeszcze materiał jest gładki,bez zdobień więc za to mogę zaszaleć z dodatkami-długie kolczyki,bransoletka,naszyjnik,opaski na styl grecki,coś tam wymyślę
no już normalnie jajko znoszę _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
delikatna0 guru

|
Posted: Wed 16 May 2012, 11:42 Post subject: |
|
|
Greczynki wcale nie są dla super szczupłych kobiet. Ja się na pewno do takich nie zaliczam, bo jestem raczej "normalna", a nie jakaś wychudzona, a mimo wszystko w takiej mi było dobrze:) zależy wszystko od kroju, niektóre z nich poszerzały mi biodra, inne natomiast nie. także różni ludzie (niekoniecznie chudzi) i rożne kiecki;) życie:) _________________ "Śmiało, bądźmy delikatni!"
 |
|
| Back to top |
|
 |
heart_bibish uzależniony

|
Posted: Wed 16 May 2012, 16:51 Post subject: |
|
|
agnieszka - WOW! _________________
zapraszam na mojego bloga www.white-bride.pl |
|
| Back to top |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Posted: Wed 16 May 2012, 17:50 Post subject: |
|
|
| Niutka wrote: | a ja już wybrałam
 |
Niutka, bukiet jest PIĘKNY! Został wpisany na moją top-listę i będzie na niej aż do czasu konfrontacji z sukienką  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Niutka kandydat

|
Posted: Wed 16 May 2012, 18:28 Post subject: |
|
|
dziekuje
mi też się pierwszy spodobał i przy nim już zostałam
jeszcze poprosiłam Panią o rączkę bukietu żeby była obwiązana wrzosową wstążką i jakies ładne dodatki-albo srebrną broszkę albo są takie wstążki z kryształkami to powiedziała że coś ładnego wybierze nic tylko czekac teraz do czerwca
hehe tylko nie wiem na widok kogo bardziej nie będę mogła się doczekać-Lubego z bukietem czy samego bukietu  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce