|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
serduszkox guru

|
Posted: Mon 23 Apr 2012, 9:18 Post subject: |
|
|
A to mi jakoś większej różnicy nie robi - ja jadę tam nie po to żeby kupować cokolwiek ale żeby pobyczyć się na plaży i popływać
A jeśli mogę wiedzieć jaki hotel wybrałeś? Jaka była obsługa,pokoje? Jakie narodowości przeważały w hotelu? My mamy sprawdzony hotel "Kosdere" i pewnie tam pojedziemy  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
| Back to top |
|
 |
MADI uzależniony

|
Posted: Mon 23 Apr 2012, 9:28 Post subject: |
|
|
[quote="En_counter"]A ja chciałam zapytać o Malediwy : )
Podpinam sie do pytania.
Tez jedna z opcji u nas sa Malediwy.
Zastanawiamy sie caly czas czy poleciec na zorganizowany wyjazd w wlasnie w takie miejsce jak Malediwy, Sri Lanka lub cos w tym stylu czy poleciec samemu do Chin i Australii pozwiedzac i nie byc uwiazanym w jednym miejscu.
Moze ktos podzieli sie doswiadczeniami ? |
|
| Back to top |
|
 |
Majkon27 bywalec

Joined: 28 Oct 2011 Posts: 195 Location: Wszedzie tam gdzie zlo i wystepek..
|
Posted: Wed 25 Apr 2012, 7:43 Post subject: |
|
|
| serduszkox wrote: | A to mi jakoś większej różnicy nie robi - ja jadę tam nie po to żeby kupować cokolwiek ale żeby pobyczyć się na plaży i popływać
A jeśli mogę wiedzieć jaki hotel wybrałeś? Jaka była obsługa,pokoje? Jakie narodowości przeważały w hotelu? My mamy sprawdzony hotel "Kosdere" i pewnie tam pojedziemy  |
Ja Bylem w Drita, hotel ten nie lezy w scislym centrum alanya, bardziej na wyjezdzie z alany, ale autobusikiem do centrum okolo 10min ich tempem. Niby 4 gwiazdki, ale moim zdaniem lekko naciagane, obsluga mila np: napoje do posilkow sami przynosili nie trzeba bylo isc samemu narodowosci w hotelu to niemcy i anglicy, bez ruskow. Na holdaycheck mozna sprawdzic komentarze na temat hotelu. _________________
ADMINISTRATOR
Tylko ten, kto ryzykuje, że posunie się w życiu za daleko, ma szansę przekonać się, jak daleko potrafi zajść |
|
| Back to top |
|
 |
lorin kandydat

|
Posted: Sun 13 May 2012, 17:12 Post subject: |
|
|
| Całkiem spoko jest allinclusive.com.pl, jest to strona z różnymi ofertami, często bardzo fajnymi, za niektóre trzeba zapłacić trochę więcej, ale oferty są wypasione... |
|
| Back to top |
|
 |
magda87 maniak

|
Posted: Sun 13 May 2012, 18:32 Post subject: |
|
|
My jedziemy z Rainbow Tours do Egiptu na 2 tygodnie  |
|
| Back to top |
|
 |
leila uzależniony

|
Posted: Sat 2 Jun 2012, 22:33 Post subject: |
|
|
z dziewczyn które były na takiej podrózy zeby była plaza morze dyskoteka w hotelu głownie na tym mi zalezy to najlepsza grecja ,włochy czy hiszpania?Nie moge jakos podjac decyzji,chociaz Grecji teraz troche sie boje  _________________ szczęścia i miłości,fortuny  |
|
| Back to top |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Posted: Sat 2 Jun 2012, 22:35 Post subject: |
|
|
W Hiszpanii to jest zimne morze bo ją opływają takie prądy morskie Pamiętam moje rozczarowanie we wszystkich hiszpańskich portach. Najbardziej odradzam Malagę.
Jak Włochy- najfajniejsza, najcudniejsza plaża na Sardynii- po prostu raj ! Nie za drogo ( wstrętne samo miasto- tzn taka żulera i chaos, normalne we Włoszech) ale jaaaakie morze  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
limone guru

|
Posted: Sun 3 Jun 2012, 6:18 Post subject: |
|
|
| Karolina1984 wrote: | W Hiszpanii to jest zimne morze bo ją opływają takie prądy morskie |
Jak byłam kiedyś w Hiszpanii, to nie przypominam sobie, aby było tam zimne morze
Po innych forach też różne piszą, więc pewnie zależy jak kto i gdzie trafi  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
leila uzależniony

|
Posted: Sun 3 Jun 2012, 11:50 Post subject: |
|
|
kolezanka była na Krecie kiedys ale ja teraz troche boje sie do Grecji Pewno ta Hiszpania najbezpieczniejsza  _________________ szczęścia i miłości,fortuny  |
|
| Back to top |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Posted: Tue 5 Jun 2012, 21:31 Post subject: |
|
|
| karolipio wrote: | | Karolina1984 wrote: | W Hiszpanii to jest zimne morze bo ją opływają takie prądy morskie |
Jak byłam kiedyś w Hiszpanii, to nie przypominam sobie, aby było tam zimne morze
Po innych forach też różne piszą, więc pewnie zależy jak kto i gdzie trafi  |
Tzn nie no, w porównaniu z Bałtykiem to ciepłe, ale tragicznie zimne, jeśłi porównać z Włochami, Chorwacją. Przy Gibraltarze super ciepło- Malaga - niedaleko- zimno nie do wytrzymania.  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce