Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jakie biuro podróży i gdzie ...?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 35, 36, 37  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Podróż poślubna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
serduszkox
guru
guru

PostWysłany: Pon 23 Kwi 2012, 9:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A to mi jakoś większej różnicy nie robi - ja jadę tam nie po to żeby kupować cokolwiek ale żeby pobyczyć się na plaży i popływać uśmiech
A jeśli mogę wiedzieć jaki hotel wybrałeś? Jaka była obsługa,pokoje? Jakie narodowości przeważały w hotelu? My mamy sprawdzony hotel "Kosdere" i pewnie tam pojedziemy Smile
MADI
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 23 Kwi 2012, 9:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

[quote="En_counter"]A ja chciałam zapytać o Malediwy : )
Podpinam sie do pytania.
Tez jedna z opcji u nas sa Malediwy.
Zastanawiamy sie caly czas czy poleciec na zorganizowany wyjazd w wlasnie w takie miejsce jak Malediwy, Sri Lanka lub cos w tym stylu czy poleciec samemu do Chin i Australii pozwiedzac i nie byc uwiazanym w jednym miejscu.
Moze ktos podzieli sie doswiadczeniami ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Majkon27
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 25 Kwi 2012, 7:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

serduszkox napisał:
A to mi jakoś większej różnicy nie robi - ja jadę tam nie po to żeby kupować cokolwiek ale żeby pobyczyć się na plaży i popływać uśmiech
A jeśli mogę wiedzieć jaki hotel wybrałeś? Jaka była obsługa,pokoje? Jakie narodowości przeważały w hotelu? My mamy sprawdzony hotel "Kosdere" i pewnie tam pojedziemy Smile

Ja Bylem w Drita, hotel ten nie lezy w scislym centrum alanya, bardziej na wyjezdzie z alany, ale autobusikiem do centrum okolo 10min ich tempem. Niby 4 gwiazdki, ale moim zdaniem lekko naciagane, obsluga mila np: napoje do posilkow sami przynosili nie trzeba bylo isc samemu Wink narodowosci w hotelu to niemcy i anglicy, bez ruskow. Na holdaycheck mozna sprawdzic komentarze na temat hotelu.

ADMINISTRATOR Wink

Tylko ten, kto ryzykuje, że posunie się w życiu za daleko, ma szansę przekonać się, jak daleko potrafi zajść
Powrót do góry
lorin
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 13 Maj 2012, 17:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Całkiem spoko jest allinclusive.com.pl, jest to strona z różnymi ofertami, często bardzo fajnymi, za niektóre trzeba zapłacić trochę więcej, ale oferty są wypasione...
Powrót do góry
magda87
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 13 Maj 2012, 18:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My jedziemy z Rainbow Tours do Egiptu na 2 tygodnie Very Happy
Powrót do góry
leila
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 2 Cze 2012, 22:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

z dziewczyn które były na takiej podrózy zeby była plaza morze dyskoteka w hotelu głownie na tym mi zalezy to najlepsza grecja ,włochy czy hiszpania?Nie moge jakos podjac decyzji,chociaz Grecji teraz troche sie boje Sad
Karolina1984
guru
guru

PostWysłany: Sob 2 Cze 2012, 22:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W Hiszpanii to jest zimne morze bo ją opływają takie prądy morskie wykrzyknik Pamiętam moje rozczarowanie we wszystkich hiszpańskich portach. Najbardziej odradzam Malagę.
Jak Włochy- najfajniejsza, najcudniejsza plaża na Sardynii- po prostu raj wykrzyknik! Nie za drogo ( wstrętne samo miasto- tzn taka żulera i chaos, normalne we Włoszech) ale jaaaakie morze wykrzyknik
guru
guru

PostWysłany: Nie 3 Cze 2012, 6:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Karolina1984 napisał:
W Hiszpanii to jest zimne morze bo ją opływają takie prądy morskie wykrzyknik

Jak byłam kiedyś w Hiszpanii, to nie przypominam sobie, aby było tam zimne morze uśmiech
Po innych forach też różne piszą, więc pewnie zależy jak kto i gdzie trafi uśmiech
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 3 Cze 2012, 11:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kolezanka była na Krecie kiedys ale ja teraz troche boje sie do Grecji smutny Pewno ta Hiszpania najbezpieczniejsza uśmiech
Karolina1984
guru
guru

PostWysłany: Wto 5 Cze 2012, 21:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

karolipio napisał:
Karolina1984 napisał:
W Hiszpanii to jest zimne morze bo ją opływają takie prądy morskie wykrzyknik

Jak byłam kiedyś w Hiszpanii, to nie przypominam sobie, aby było tam zimne morze uśmiech
Po innych forach też różne piszą, więc pewnie zależy jak kto i gdzie trafi uśmiech

Tzn nie no, w porównaniu z Bałtykiem to ciepłe, ale tragicznie zimne, jeśłi porównać z Włochami, Chorwacją. Przy Gibraltarze super ciepło- Malaga - niedaleko- zimno nie do wytrzymania. Wink
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Podróż poślubna Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 35, 36, 37  Następny
Strona 14 z 37

Skocz do: