|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Krzysztof1988 gaduła

|
Posted: Mon 7 May 2012, 20:23 Post subject: |
|
|
| Ja akurat też mam pracę fizyczną. Dlatego w pracy nie będę nosił. Ale to ze względów też że mój zawód nie pozwala na to. Względy bezpieczeństwa. |
|
| Back to top |
|
 |
ewelajn moderator

Joined: 30 Aug 2011 Posts: 13532 Location: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Posted: Mon 7 May 2012, 20:42 Post subject: |
|
|
| netii23 wrote: | tak już tam dzwoniłam , to usłyszałam "... przecież się państwu nie spieszy" aż mną potrząsł no niby tak nie śpieszy się nam ale wolę je mieć wcześniej w domu niż potem się martwić czy zdąży poprawić w razie potrzeby. No niby się zaczął tłumaczyć że on też chce by były porządnie dopracowane.. no ok ale miał na to ponad miesiąc czasu a teraz wychodzi na to że będą mu dwa potrzebne nie powiem bo gościu naprawdę dobrą robotę robi ale chociaż by mógł się z umowy wywiązywać lub uprzedzić że się przedłuży okres oczekiwania a tu nic miał dzwonić i cisza ... |
kurczę w zasadzie to dość się Wam śpieszy , przecież ślub na początku czerwca, ja to nie wiem, jestem nerwus i bym ich zbeształa, kupe kasy się płaci za obrączki, łaski nie robią, jak to któraś forumka mówi 'fałszywymi pieniędzmi nie płacicie'
Moja krawcowa też mówi,że pośpiechu nie ma
Obrączki mamy na czas, ale zaległa awantura jest - bo są za małe
Co oni rodzą te obrączki ? chyba im się zapomniało .. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
netii23 bywalec

|
Posted: Mon 7 May 2012, 22:32 Post subject: |
|
|
sama już nie wiem co myśleć ... w zasadzie to dużo pracy mają ... no ale jak się nie wyrabiają to po co przyjmują zamówienia... ehh szkoda moich nerwów... coraz większy stres mnie dopada ze względu na to że nie wszystko jest załatwione... wolałabym mieć je już w domku... no ale mam nadzieje że niebawem zadzwoni i będą gotowe. Oby tylko było wszystko ok... bo czasu coraz mniej... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
basia.z bywalec

|
Posted: Tue 8 May 2012, 7:13 Post subject: |
|
|
Powiem wam że z obrączkami nie ma co się spieszyć warto jest zamówic wcześniej ale jeśli chodzi o odbiór to dobrze jest zaraz przed ślubem kilka dni my mamy znajomego jubilera który robi nam obrączki bylismy ostatnio na przymiarce i moja była za duza a mojego narzeczonego za mala a jak wybieralismy to byly ok te rozmiary rozmawialismy z synem wlasciciela który teraz bierze slub w sobote i tez mieli problem bo mieli je za male a po godzine byly w sam raz wiec nie ma reguly oby było wszysko ok  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Freya gaduła

|
Posted: Tue 8 May 2012, 18:34 Post subject: |
|
|
netii23 nie martw się jestem pewna, że szybko odbierzecie swoje obrączki! Bardzo Ci współczuję, że na chwilę przed tym najważniejszym dniem jeszcze musicie na coś czekać.
My daliśmy złoto w połowie kwietnia a do odbioru mają być w czerwcu. Dobrze, że mamy zapas czasu przed ślubem. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
netii23 bywalec

|
Posted: Wed 9 May 2012, 19:48 Post subject: |
|
|
Szczerze mówiąc aż tak bedzo sie tym teraz nie martwię, mam na głowie wiele spraw związanych ze ślube, budową domku i obroną pracy mgr. wiec jakoś o tym tak bardzo nie myślę choć nie powiem nachodzą mnie czasem czarne myśl, ale mam nadzieje że zdarzy i zadzwoni do mnie niebawem...rzecz jasna że wolałabym mieć już w domu. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
serene5 bywalec

|
Posted: Thu 10 May 2012, 23:06 Post subject: |
|
|
| _cZaRnA_ wrote: | | ewelajn wrote: | Ja tam trzymam u siebie, nie wierze w przesądy , a od razu pokazałam temu kto był w zasięgu
_Czarna_ 15 września chyba wszyscy będą mieć takie same obrączki  |
Hehe super, to będzie Silna grupa 15-wrześniowców hehe  |
Oj bardzo silna Na zapytanie: masz już kiecke? a obrączki? Ja w śmiech i mówie, ze jeszcze ksiadz o niczym nie wie Ale koniec zwlekania - jutro w końcu musimy się przełamać!  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
ewelajn moderator

Joined: 30 Aug 2011 Posts: 13532 Location: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Posted: Fri 11 May 2012, 7:31 Post subject: |
|
|
Serene nogi za pas i do Kościoła, wbrew pozorom, formalności jest troche
Nauki musicie załatwić  a przez wakacje czasem jest z tym problem _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
netii23 bywalec

|
Posted: Mon 14 May 2012, 19:54 Post subject: |
|
|
Doczekaliśmy się mamy już obrączki w domku, są piękne dokładnie takie jak chcieliśmy doczekać się już nie mogę, aż będę ją nosić. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Patka bywalec

Joined: 03 Apr 2009 Posts: 244 Location: Ostrów Wielkopolski, Gliwice
|
Posted: Wed 16 May 2012, 14:22 Post subject: |
|
|
To super. Netii23 pokaż zdjęcie, jestem bardzo ciekawa  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce