Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Nasze obrączki, czyli co wybieracie lub co wybraliście :)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 404, 405, 406 ... 595, 596, 597  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Obrączki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Krzysztof1988
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 7 Maj 2012, 20:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja akurat też mam pracę fizyczną. Dlatego w pracy nie będę nosił. Ale to ze względów też że mój zawód nie pozwala na to. Względy bezpieczeństwa.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ewelajn
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 7 Maj 2012, 20:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

netii23 napisał:
tak już tam dzwoniłam , to usłyszałam "... przecież się państwu nie spieszy" aż mną potrząsł no niby tak nie śpieszy się nam ale wolę je mieć wcześniej w domu niż potem się martwić czy zdąży poprawić w razie potrzeby. No niby się zaczął tłumaczyć że on też chce by były porządnie dopracowane.. no ok ale miał na to ponad miesiąc czasu a teraz wychodzi na to że będą mu dwa potrzebne Confused nie powiem bo gościu naprawdę dobrą robotę robi ale chociaż by mógł się z umowy wywiązywać lub uprzedzić że się przedłuży okres oczekiwania Sad a tu nic miał dzwonić i cisza ...

kurczę w zasadzie to dość się Wam śpieszy , przecież ślub na początku czerwca, ja to nie wiem, jestem nerwus i bym ich zbeształa, kupe kasy się płaci za obrączki, łaski nie robią, jak to któraś forumka mówi 'fałszywymi pieniędzmi nie płacicie'

Moja krawcowa też mówi,że pośpiechu nie ma
Obrączki mamy na czas, ale zaległa awantura jest - bo są za małe uśmiech Shocked

Co oni rodzą te obrączki ? chyba im się zapomniało ..

Powrót do góry
netii23
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 7 Maj 2012, 22:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sama już nie wiem co myśleć ... w zasadzie to dużo pracy mają ... no ale jak się nie wyrabiają to po co przyjmują zamówienia... Mad ehh szkoda moich nerwów... coraz większy stres mnie dopada ze względu na to że nie wszystko jest załatwione... wolałabym mieć je już w domku... no ale mam nadzieje że niebawem zadzwoni i będą gotowe. Oby tylko było wszystko ok... bo czasu coraz mniej...

Powrót do góry
basia.z
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 8 Maj 2012, 7:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powiem wam że z obrączkami nie ma co się spieszyć warto jest zamówic wcześniej ale jeśli chodzi o odbiór to dobrze jest zaraz przed ślubem kilka dni my mamy znajomego jubilera który robi nam obrączki bylismy ostatnio na przymiarce i moja była za duza a mojego narzeczonego za mala a jak wybieralismy to byly ok te rozmiary rozmawialismy z synem wlasciciela który teraz bierze slub w sobote i tez mieli problem bo mieli je za male a po godzine byly w sam raz wiec nie ma reguly oby było wszysko ok uśmiech

Powrót do góry
Freya
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 8 Maj 2012, 18:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

netii23 nie martw się jestem pewna, że szybko odbierzecie swoje obrączki! Bardzo Ci współczuję, że na chwilę przed tym najważniejszym dniem jeszcze musicie na coś czekać.
My daliśmy złoto w połowie kwietnia a do odbioru mają być w czerwcu. Dobrze, że mamy zapas czasu przed ślubem.
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 9 Maj 2012, 19:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szczerze mówiąc aż tak bedzo sie tym teraz nie martwię, mam na głowie wiele spraw związanych ze ślube, budową domku i obroną pracy mgr. wiec jakoś o tym tak bardzo nie myślę choć nie powiem nachodzą mnie czasem czarne myśl, ale mam nadzieje że zdarzy i zadzwoni do mnie niebawem...rzecz jasna że wolałabym mieć już w domu.

Powrót do góry
serene5
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 10 Maj 2012, 23:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

_cZaRnA_ napisał:
ewelajn napisał:
Ja tam trzymam u siebie, nie wierze w przesądy , a od razu pokazałam temu kto był w zasięgu język

_Czarna_
15 września chyba wszyscy będą mieć takie same obrączki lol

Hehe super, to będzie Silna grupa 15-wrześniowców hehe Very Happy

Oj bardzo silna oczko Na zapytanie: masz już kiecke? a obrączki? Ja w śmiech i mówie, ze jeszcze ksiadz o niczym nie wie język Ale koniec zwlekania - jutro w końcu musimy się przełamać! język

Powrót do góry
ewelajn
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 11 Maj 2012, 7:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Serene nogi za pas i do Kościoła, wbrew pozorom, formalności jest troche
Nauki musicie załatwić wykrzyknikwykrzyknik a przez wakacje czasem jest z tym problem

Powrót do góry
netii23
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 14 Maj 2012, 19:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Doczekaliśmy się lol mamy już obrączki w domku, są piękne lol dokładnie takie jak chcieliśmy Very Happy doczekać się już nie mogę, aż będę ją nosić.

Powrót do góry
Patka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 16 Maj 2012, 14:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To super. Netii23 pokaż zdjęcie, jestem bardzo ciekawa uśmiech

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Obrączki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 404, 405, 406 ... 595, 596, 597  Następny
Strona 405 z 597

Skocz do: