Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Pielęgnacja twarzy
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 58, 59, 60  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
heart_bibish
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 22 Kwi 2012, 12:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja parę dni temu zrobiłam głębokie złuszczanie kwasami. Skóra schodzi płatami ( zyskałam ksywkę gekon he he) Ból okropny, dwie godziny cierpień, ale warto było - nowa skóra wygląda pięknie i gładko, przebarwień brak, pory zmniejszone uśmiech W czwartek następny zabieg, ale już mniej inwazyjny. Będzie ładna buźka na ślub język A mam skórę przetłuszczającą się z niedoskonałościami.

zapraszam na mojego bloga www.white-bride.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
ewelajn
moderator
moderator

PostWysłany: Nie 22 Kwi 2012, 13:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak peeling kwasami robiłaś ?język u kosmetyczki ? czy jak to się profesjonalnie zwie ?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
heart_bibish
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 22 Kwi 2012, 17:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ewelajn napisał:
jak peeling kwasami robiłaś ?język u kosmetyczki ? czy jak to się profesjonalnie zwie ?

u kosmetolog uśmiech Generalnie nie wiem dokładnie co to było bo był to zabieg łączony uśmiech był kwas migdałowy i różne inne i jeszcze maseczka ... w sumie 2 h cierpień uśmiech robienie tatuażu mniej mnie bolało język ale efekt już widzę, tylko że to ostatni moment na tak inwazyjne zabiegi bo nie nadaje się jak jest ciepło i słońce. I kilka dni siedzenia w domu uśmiech

zapraszam na mojego bloga www.white-bride.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Niutka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 22 Maj 2012, 10:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dziewczyny a czy na oczyszczanie twarzy u kosmetyczki nie jest za późno jeżeli umówiona jestem na 11-go a 23 czerwca mam ślub? zapisując się jedna Pani powiedziała że skóra jest zaczerwieniona więc trzeba zrobić to wcześniej a druga przy przepisywaniu wizyty powiedziała że nic się nie stanie?? jak to jest naprawdę?

Powrót do góry
marlenqa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 22 Maj 2012, 11:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

najgorsze zaczerwienienie zchodzi po kilku godzinach, na drugi dzień twarz jest już tylko miejscami zaczerwieniona, wygląda się po prostu jak po wyciskaniu pryszczy- tak to wygląda u mnie, oczywiście wszystko zalezy od danej osoby. ja mam cerę z wypryskami, mam rozszerzone pory i głebokie zaskórniki i u mnie ten zabieg był mega bolesny, miałam wrażenie wyciskania z mózgu smutny . przez 12 dni na twarzy nie powinno być już śladu, ale może zdarzyć się tak, że coś ci wyskoczy. polecam do oczyszczania mikrodermabrazję. jak już skóra dojdzie do siebie ma się cere jak pupcia niemowlaka

Powrót do góry
ewelinka89
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 22 Maj 2012, 11:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tylko na mikro już za późno, słońce grzeje.. A po manualnej spokojnie będziesz dobrze już wyglądać. Następnego dnia możesz być jeszcze zaczerwieniona, ale nie po 2 tygodniach;p
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 22 Maj 2012, 12:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja miałam oczyszczanie manualne. Pierwszego dnia (dzień oczyszczania) - tragedia. Drugi dzień miałam w niektórych miejscach malutkie zaczerwienienia. Trzeci dzień nic nie było widać uśmiech

Powrót do góry
ewelajn
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 22 Maj 2012, 13:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

eeee na luzie uśmiech duży odstęp czasowy
najgorzej to się sparzyć na słońcu tuż przed uśmiech

Powrót do góry
Niutka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 22 Maj 2012, 16:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

uśmiech dzięki dziewczyny:)
nigdy nie byłam u kosmetyczki nie było takiej potrzeby i nie wiem na czym to wszystko polega Razz heh
a teraz jednak chciałabym na tej jeden jedyny dzień w życiu wyglądać nieskazitelnie i robię co mogęuśmiech

Powrót do góry
KathyLaPoz
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 22 Maj 2012, 16:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Byłam na oczyszczaniu pierwszy raz. Po zabiegu moja mama powiedziałaby, że wyglądałam, "jakby mnie stado much osrało" język Na drugi dzień zaczerwienienia się zmniejszyły, ale pojawiły się krosty z ropą smutny Osobiście nie widzę jakiejś wielkiej różnicy.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 58, 59, 60  Następny
Strona 14 z 60

Skocz do: