|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
heart_bibish uzależniony

|
Wysłany: Nie 22 Kwi 2012, 12:41 Temat postu: |
|
|
ja parę dni temu zrobiłam głębokie złuszczanie kwasami. Skóra schodzi płatami ( zyskałam ksywkę gekon he he) Ból okropny, dwie godziny cierpień, ale warto było - nowa skóra wygląda pięknie i gładko, przebarwień brak, pory zmniejszone W czwartek następny zabieg, ale już mniej inwazyjny. Będzie ładna buźka na ślub A mam skórę przetłuszczającą się z niedoskonałościami. _________________
zapraszam na mojego bloga www.white-bride.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Nie 22 Kwi 2012, 13:21 Temat postu: |
|
|
jak peeling kwasami robiłaś ? u kosmetyczki ? czy jak to się profesjonalnie zwie ? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
heart_bibish uzależniony

|
Wysłany: Nie 22 Kwi 2012, 17:25 Temat postu: |
|
|
| ewelajn napisał: | jak peeling kwasami robiłaś ? u kosmetyczki ? czy jak to się profesjonalnie zwie ? |
u kosmetolog Generalnie nie wiem dokładnie co to było bo był to zabieg łączony był kwas migdałowy i różne inne i jeszcze maseczka ... w sumie 2 h cierpień robienie tatuażu mniej mnie bolało ale efekt już widzę, tylko że to ostatni moment na tak inwazyjne zabiegi bo nie nadaje się jak jest ciepło i słońce. I kilka dni siedzenia w domu  _________________
zapraszam na mojego bloga www.white-bride.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Niutka kandydat

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 10:47 Temat postu: |
|
|
dziewczyny a czy na oczyszczanie twarzy u kosmetyczki nie jest za późno jeżeli umówiona jestem na 11-go a 23 czerwca mam ślub? zapisując się jedna Pani powiedziała że skóra jest zaczerwieniona więc trzeba zrobić to wcześniej a druga przy przepisywaniu wizyty powiedziała że nic się nie stanie?? jak to jest naprawdę? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marlenqa uzależniony

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 11:39 Temat postu: |
|
|
najgorsze zaczerwienienie zchodzi po kilku godzinach, na drugi dzień twarz jest już tylko miejscami zaczerwieniona, wygląda się po prostu jak po wyciskaniu pryszczy- tak to wygląda u mnie, oczywiście wszystko zalezy od danej osoby. ja mam cerę z wypryskami, mam rozszerzone pory i głebokie zaskórniki i u mnie ten zabieg był mega bolesny, miałam wrażenie wyciskania z mózgu . przez 12 dni na twarzy nie powinno być już śladu, ale może zdarzyć się tak, że coś ci wyskoczy. polecam do oczyszczania mikrodermabrazję. jak już skóra dojdzie do siebie ma się cere jak pupcia niemowlaka _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 11:42 Temat postu: |
|
|
Tylko na mikro już za późno, słońce grzeje.. A po manualnej spokojnie będziesz dobrze już wyglądać. Następnego dnia możesz być jeszcze zaczerwieniona, ale nie po 2 tygodniach;p _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Natik uzależniony

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 12:30 Temat postu: |
|
|
Ja miałam oczyszczanie manualne. Pierwszego dnia (dzień oczyszczania) - tragedia. Drugi dzień miałam w niektórych miejscach malutkie zaczerwienienia. Trzeci dzień nic nie było widać  _________________ "Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 13:28 Temat postu: |
|
|
eeee na luzie duży odstęp czasowy
najgorzej to się sparzyć na słońcu tuż przed  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Niutka kandydat

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 16:16 Temat postu: |
|
|
dzięki dziewczyny:)
nigdy nie byłam u kosmetyczki nie było takiej potrzeby i nie wiem na czym to wszystko polega heh
a teraz jednak chciałabym na tej jeden jedyny dzień w życiu wyglądać nieskazitelnie i robię co mogę _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KathyLaPoz maniak

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 16:31 Temat postu: |
|
|
Byłam na oczyszczaniu pierwszy raz. Po zabiegu moja mama powiedziałaby, że wyglądałam, "jakby mnie stado much osrało" Na drugi dzień zaczerwienienia się zmniejszyły, ale pojawiły się krosty z ropą Osobiście nie widzę jakiejś wielkiej różnicy. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|