Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Gdzie, jak, za ile?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 86, 87, 88  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Podróż poślubna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Karolina1984
guru
guru

PostWysłany: Sob 11 Lut 2012, 21:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a gdzie się wybrać w Polsce, tak mylseliśmy na tydzień gdzieś pojechać, niech i z benzyną nawet to 2000zł wyniesie, raz się żyje język

Ale nie wiem- morze odpada, bo polskie jest zimne, Zakopane- niekoniecznie tak jest ciepło, a ja muszę mieć ciepło....... na razie Zakopiec to właśnie mój pierwszy strzał.....
Ewentualnie może jeszcze gdzieś w górach- jest takie miejsce,że jest fajnie, jakiś wypasiony aqua park by się przydał, bo my raczej "wodni" jesteśmy....pytajnik
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sob 11 Lut 2012, 21:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, czy ktoś miał tu doświadczenie z kupowaniem wycieczek (podróży poślubnych) na portalach zakupów grupowych?

Zastanawia mnie, czy jakość takich wyjazdów nie jest mniejsza, czy takie wakacje nie są gorsze od kupionych tradycyjnie?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Carla
guru
guru

PostWysłany: Sob 11 Lut 2012, 21:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Karola, a może Słowacja - góry, fajne widoki i klimat, jest tam też chyba największy aqua park w tej części Europy - w miejscowości Liptovsky Mikulas. Dużo dalej niż Zakopane to nie jest.
Powrót do góry
Karolina1984
guru
guru

PostWysłany: Sob 11 Lut 2012, 21:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmmm.......... to jest mysl, pewnie też tam tanie noclegi są uśmiech uśmiech

Ale fajnie język
moderator
moderator

PostWysłany: Nie 12 Lut 2012, 10:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja nie kupowałam, ale znajomi korzystali i nie narzekali.. Byli i tacy, którzy sam hotel wybierali, a jeden jechał za granicę i wszystko było ok. Wyjazdy organizują biura, więc bardziej bym się interesowała jakie to biuro (choć zazwyczaj małe, pewnie nie będzie bardzo dużo opinii) niż martwiła tym, że z zakupów grupowych.

Karolina, a nie myśleliście np. o Bułgarii? Za 2 tysiące powinniście znaleźć wycieczkę tam. Poza tym właśnie zakupy grupowe - często nawet same noclegi są taniej, przejrzyj groupon travel oczko
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 12 Lut 2012, 21:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki ewelinka za odpowiedź. Ja znów słyszałam o parze, która kupiła pobyt w Krk na jednym z takich serwisów i jak dojechali na miejsce okazało się, że niestety ale mieli warunki gorsze od reszty gości. Mieli nawet oddzielne miejsce i oddzielne menu w restauracji hotelowej i czuli się trochę jak odrzutki smutny

Na grouponie nie ma wcale najlepszych ofert. Proponuję skorzystać z agregatorów zakupów grupowych.

Powrót do góry
ewelajn
moderator
moderator

PostWysłany: Czw 16 Lut 2012, 9:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Karolina1984 napisał:
a gdzie się wybrać w Polsce, tak mylseliśmy na tydzień gdzieś pojechać, niech i z benzyną nawet to 2000zł wyniesie, raz się żyje język

Ale nie wiem- morze odpada, bo polskie jest zimne, Zakopane- niekoniecznie tak jest ciepło, a ja muszę mieć ciepło....... na razie Zakopiec to właśnie mój pierwszy strzał.....
Ewentualnie może jeszcze gdzieś w górach- jest takie miejsce,że jest fajnie, jakiś wypasiony aqua park by się przydał, bo my raczej "wodni" jesteśmy....pytajnik

moze bialka tatrzanska albo bukowina ? i termy ?Very Happy

my mamy taki plan serduszka

Powrót do góry
Kraki
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 19 Lut 2012, 12:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Białka i Bukowina są super! Białka jest niestety coraz bardziej zatłoczona, jak Zakopane, ale mamy do niej szczególny sentyment.

Bukowina jest super- tamtejsze widoki i termy... się rozmarzyłam, bo spędziliśmy tam bardzo fajnie 4 dni urlopu zimowego.

Można też poprzeglądać oferty turystyczne zakupów grupowych -> http://travel.godealla.pl/ czasami da się dogadać z hotelem i na miejscu jeszcze podokupywać dodatkowe atrakcje by nie ograniczać się tylko do tańszej oferty.

Powrót do góry
choco83
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 22 Lut 2012, 17:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Narzeczona ciągle wspomina o Punta Cana. Jak oglądam fotki, to baaardzo mi się tam podoba. Tylko ceny wysokie smutny
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Carla
guru
guru

PostWysłany: Sro 29 Lut 2012, 21:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sdffh:

Ostatnio zmieniony przez Carla dnia Pią 21 Lis 2014, 12:39, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Podróż poślubna Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 86, 87, 88  Następny
Strona 55 z 88

Skocz do: