Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Sob 11 Lut 2012, 21:20 Temat postu: |
|
|
a gdzie się wybrać w Polsce, tak mylseliśmy na tydzień gdzieś pojechać, niech i z benzyną nawet to 2000zł wyniesie, raz się żyje
Ale nie wiem- morze odpada, bo polskie jest zimne, Zakopane- niekoniecznie tak jest ciepło, a ja muszę mieć ciepło....... na razie Zakopiec to właśnie mój pierwszy strzał.....
Ewentualnie może jeszcze gdzieś w górach- jest takie miejsce,że jest fajnie, jakiś wypasiony aqua park by się przydał, bo my raczej "wodni" jesteśmy.... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kraki kandydat

|
Wysłany: Sob 11 Lut 2012, 21:27 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, czy ktoś miał tu doświadczenie z kupowaniem wycieczek (podróży poślubnych) na portalach zakupów grupowych?
Zastanawia mnie, czy jakość takich wyjazdów nie jest mniejsza, czy takie wakacje nie są gorsze od kupionych tradycyjnie? _________________ Każdy z nas jest aniołem z jednym skrzydłem, dlatego by móc latać musimy się bardzo mocno trzymać drugiej osoby...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Carla guru

|
Wysłany: Sob 11 Lut 2012, 21:42 Temat postu: |
|
|
Karola, a może Słowacja - góry, fajne widoki i klimat, jest tam też chyba największy aqua park w tej części Europy - w miejscowości Liptovsky Mikulas. Dużo dalej niż Zakopane to nie jest. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Sob 11 Lut 2012, 21:50 Temat postu: |
|
|
hmmm.......... to jest mysl, pewnie też tam tanie noclegi są
Ale fajnie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Nie 12 Lut 2012, 10:37 Temat postu: |
|
|
Ja nie kupowałam, ale znajomi korzystali i nie narzekali.. Byli i tacy, którzy sam hotel wybierali, a jeden jechał za granicę i wszystko było ok. Wyjazdy organizują biura, więc bardziej bym się interesowała jakie to biuro (choć zazwyczaj małe, pewnie nie będzie bardzo dużo opinii) niż martwiła tym, że z zakupów grupowych.
Karolina, a nie myśleliście np. o Bułgarii? Za 2 tysiące powinniście znaleźć wycieczkę tam. Poza tym właśnie zakupy grupowe - często nawet same noclegi są taniej, przejrzyj groupon travel  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kraki kandydat

|
Wysłany: Nie 12 Lut 2012, 21:50 Temat postu: |
|
|
Dzięki ewelinka za odpowiedź. Ja znów słyszałam o parze, która kupiła pobyt w Krk na jednym z takich serwisów i jak dojechali na miejsce okazało się, że niestety ale mieli warunki gorsze od reszty gości. Mieli nawet oddzielne miejsce i oddzielne menu w restauracji hotelowej i czuli się trochę jak odrzutki
Na grouponie nie ma wcale najlepszych ofert. Proponuję skorzystać z agregatorów zakupów grupowych. _________________ Każdy z nas jest aniołem z jednym skrzydłem, dlatego by móc latać musimy się bardzo mocno trzymać drugiej osoby...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Czw 16 Lut 2012, 9:40 Temat postu: |
|
|
Karolina1984 napisał: | a gdzie się wybrać w Polsce, tak mylseliśmy na tydzień gdzieś pojechać, niech i z benzyną nawet to 2000zł wyniesie, raz się żyje
Ale nie wiem- morze odpada, bo polskie jest zimne, Zakopane- niekoniecznie tak jest ciepło, a ja muszę mieć ciepło....... na razie Zakopiec to właśnie mój pierwszy strzał.....
Ewentualnie może jeszcze gdzieś w górach- jest takie miejsce,że jest fajnie, jakiś wypasiony aqua park by się przydał, bo my raczej "wodni" jesteśmy.... |
moze bialka tatrzanska albo bukowina ? i termy ?
my mamy taki plan  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kraki kandydat

|
Wysłany: Nie 19 Lut 2012, 12:03 Temat postu: |
|
|
Białka i Bukowina są super! Białka jest niestety coraz bardziej zatłoczona, jak Zakopane, ale mamy do niej szczególny sentyment.
Bukowina jest super- tamtejsze widoki i termy... się rozmarzyłam, bo spędziliśmy tam bardzo fajnie 4 dni urlopu zimowego.
Można też poprzeglądać oferty turystyczne zakupów grupowych -> http://travel.godealla.pl/ czasami da się dogadać z hotelem i na miejscu jeszcze podokupywać dodatkowe atrakcje by nie ograniczać się tylko do tańszej oferty. _________________ Każdy z nas jest aniołem z jednym skrzydłem, dlatego by móc latać musimy się bardzo mocno trzymać drugiej osoby...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
choco83 kandydat

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 17:20 Temat postu: |
|
|
Narzeczona ciągle wspomina o Punta Cana. Jak oglądam fotki, to baaardzo mi się tam podoba. Tylko ceny wysokie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Carla guru

|
Wysłany: Sro 29 Lut 2012, 21:08 Temat postu: |
|
|
sdffh:
Ostatnio zmieniony przez Carla dnia Pią 21 Lis 2014, 12:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|