|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Czw 16 Lut 2012, 1:49 Temat postu: |
|
|
ja wiem,że to reklamy welonów, ale czy te sukienki modelek, tudziez same panie nie mogłyby być jakieś bardziej wyględne ? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Czw 16 Lut 2012, 6:29 Temat postu: |
|
|
Kasztanowa napisał: | ewelajn napisał: | krawcowa nic ino welon do ziemi bo to wysmuklacz |
Według mnie jest dokładnie na odwrót - jak się z boku popatrzy na PM z długim welonem, to on opada z góry pod kątem aż do pośladków i dalej się układa na sukni, co czasem prowadzi właśnie do zgubienia ładnych kształtów, a nie wysmuklenia, jeśli wiecie o co mi chodzi  |
no i pomiajac to ze nie jestem przekonana, to taki ladny tyl sukienki, szarfa i zaslonic to welonem ?! skandal
ja sie namowic na welon nie dam , czulabym sie osaczona
i jakos bardziej podoba mi sie na drobniutkich osobach i ogolnie nie na kazdym i nie do kazdej sukienki
druga propozycja krawcowej : didem/ tiara
jednak gustu to ni w ząb podobnego nie mamy _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tęczówka maniak

|
Wysłany: Czw 16 Lut 2012, 8:21 Temat postu: |
|
|
annn napisał: | Tęczówka napisał: | Freya napisał: | A nie będzie tych kryształków za dużo? Już przód sukni jest obszyty  | Nie Freyu skąd , ta suknia jest tak prosta, skromna i klasyczna, nie przeładowana, że spokojnie możesz taki welon z kryształkami kupić, bądź jakimiś innymi zdobieniami, tu możesz poszaleć .
Co powiesz o tym?
Ten jest też piękny, delikatnie mieniący się srebrnymi drobinkami, pasowałby do Twoich aplikacji na sukni:
A takie całkiem proste pasują zawsze;):
A myślałaś o długim welonie?
Swoją drogą piękna kieca Freyu! |
gdzie znalazłaś te welony?.. piękne są można prosić jakieś linki do stron?.. |
Annn link do sklepu masz na obrazku, ale masz też inne opcje zdobycia go:
- kopiujesz adres obrazka
- pokaż informacje o obrazku. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maja_82 maniak

|
Wysłany: Czw 16 Lut 2012, 10:23 Temat postu: |
|
|
Jak welon do mnie dotrze to opiszę wrażenia.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
heart_bibish uzależniony

|
Wysłany: Czw 16 Lut 2012, 11:57 Temat postu: |
|
|
nie jestem fanką welonów jak już to taka mgiełka, prosty jednowarstwowy.
takie połączenie mi się podoba :
|
 |
shadow's wife guru

|
Wysłany: Czw 16 Lut 2012, 21:16 Temat postu: |
|
|
1 i 4, lubię to!  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
abcd bywalec

|
Wysłany: Czw 16 Lut 2012, 22:10 Temat postu: |
|
|
Hej! Czy możecie mi powiedzieć czy któraś z Was zamawiała welon z allegro? Cena sa bardzo korzyste w porownaniu do tych z salonu. Jesli tak i jestescie zadowolone gatunkowo z welonu mozecie polecic mi jakiś sprzedawcow? Bede ogromnie wdzieczna bo wiem ze roznie bywa z tymi walonami na zdjeciu cos wyglada pieknie a tak na prawde jest okropne gatunkowo...
I druga prośba jaki byscie mi welon doradzili do mojej sukienki? Sukienka ma dosc bogaty doł dlatego myslam o krótkim 2 warstwowym welonie? Ale moze Wy macie inne zdanie i chetnie go wysłycham. Zdjecie mojej sukni ponizje. Niestety suknia w tej chwili jest bez halki wiec jest bardzo oklapnieta :/ Efekt z halka jest zupelnie inny.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
annn maniak

Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 1883 Skąd: zawsze tam gdzie Ty :)
|
Wysłany: Pią 17 Lut 2012, 0:59 Temat postu: |
|
|
Tęczówka napisał: | annn napisał: | Tęczówka napisał: | Freya napisał: | A nie będzie tych kryształków za dużo? Już przód sukni jest obszyty  | Nie Freyu skąd , ta suknia jest tak prosta, skromna i klasyczna, nie przeładowana, że spokojnie możesz taki welon z kryształkami kupić, bądź jakimiś innymi zdobieniami, tu możesz poszaleć .
Co powiesz o tym?
Ten jest też piękny, delikatnie mieniący się srebrnymi drobinkami, pasowałby do Twoich aplikacji na sukni:
A takie całkiem proste pasują zawsze;):
A myślałaś o długim welonie?
Swoją drogą piękna kieca Freyu! |
gdzie znalazłaś te welony?.. piękne są można prosić jakieś linki do stron?.. |
Annn link do sklepu masz na obrazku, ale masz też inne opcje zdobycia go:
- kopiujesz adres obrazka
- pokaż informacje o obrazku. |
dziękuję bardzo za odpowiedź już wczoraj znalazłam je lecz po napisaniu postu, następnym razem najpierw poszukam później napiszę wybór jest naprawdę duży.. ciężko coś odpowiedniego tak dobrać ze zdjęcia na aukcji do konkretnego modelu sukienki.. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maja_82 maniak

|
Wysłany: Wto 21 Lut 2012, 14:32 Temat postu: |
|
|
Maja_82 napisał: | Welon zakupiony !
 |
Dziś dotarł do mnie welon, jest śliczny bielutki z kryształkami. Trochę wygnieciony, ale to już wina przesyłki, myślę, że jak go powieszę to się wyprostuje, grzebyk przezroczysty, plastikowy, mocno trzyma.
Wymiary się zgadzają, bo zmierzyłam.
Cena z przesyłką 46,50 zł, a Pani w salonie sukien ślubnych za identyczny zażyczyła sobie 200 zł.
Jestem bardzo zadowolona, więc polecam! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
abcd bywalec

|
Wysłany: Wto 21 Lut 2012, 20:29 Temat postu: |
|
|
abcd napisał: | Hej! Czy możecie mi powiedzieć czy któraś z Was zamawiała welon z allegro? Cena sa bardzo korzyste w porownaniu do tych z salonu. Jesli tak i jestescie zadowolone gatunkowo z welonu mozecie polecic mi jakiś sprzedawcow? Bede ogromnie wdzieczna bo wiem ze roznie bywa z tymi walonami na zdjeciu cos wyglada pieknie a tak na prawde jest okropne gatunkowo...
I druga prośba jaki byscie mi welon doradzili do mojej sukienki? Sukienka ma dosc bogaty doł dlatego myslam o krótkim 2 warstwowym welonie? Ale moze Wy macie inne zdanie i chetnie go wysłycham. Zdjecie mojej sukni ponizje. Niestety suknia w tej chwili jest bez halki wiec jest bardzo oklapnieta :/ Efekt z halka jest zupelnie inny.
 |
Ponownie zwracam się o pomoc Bede wdzięczna za jakiekolwiek rady. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|