Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

welony!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 149, 150, 151  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Karolina1984
guru
guru

PostWysłany: Czw 16 Lut 2012, 1:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja wiem,że to reklamy welonów, ale czy te sukienki modelek, tudziez same panie nie mogłyby być jakieś bardziej wyględne Twisted Evil ?
moderator
moderator

PostWysłany: Czw 16 Lut 2012, 6:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kasztanowa napisał:
ewelajn napisał:
krawcowa nic ino welon do ziemi bo to wysmuklacz Very Happy lol

Według mnie jest dokładnie na odwrót - jak się z boku popatrzy na PM z długim welonem, to on opada z góry pod kątem aż do pośladków i dalej się układa na sukni, co czasem prowadzi właśnie do zgubienia ładnych kształtów, a nie wysmuklenia, jeśli wiecie o co mi chodzi język

no i pomiajac to ze nie jestem przekonana, to taki ladny tyl sukienki, szarfa i zaslonic to welonem ?!Very Happy skandal uśmiech

ja sie namowic na welon nie dam , czulabym sie osaczona
i jakos bardziej podoba mi sie na drobniutkich osobach i ogolnie nie na kazdym i nie do kazdej sukienki uśmiech

druga propozycja krawcowej : didem/ tiara uśmiech
jednak gustu to ni w ząb podobnego nie mamy

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Tęczówka
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 16 Lut 2012, 8:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

annn napisał:
Tęczówka napisał:
Freya napisał:
A nie będzie tych kryształków za dużo? Już przód sukni jest obszyty Rolling Eyes
Nie Freyu skąduśmiech, ta suknia jest tak prosta, skromna i klasyczna, nie przeładowana, że spokojnie możesz taki welon z kryształkami kupić, bądź jakimiś innymi zdobieniami, tu możesz poszalećoczko.

Co powiesz o tym?

Ten jest też piękny, delikatnie mieniący się srebrnymi drobinkami, pasowałby do Twoich aplikacji na sukni:

A takie całkiem proste pasują zawsze;):

A myślałaś o długim welonie?

Swoją drogą piękna kieca Freyu!

gdzie znalazłaś te welony?.. piękne są uśmiech można prosić jakieś linki do stron?..

Annn
uśmiech link do sklepu masz na obrazku, ale masz też inne opcje zdobycia go:
- kopiujesz adres obrazka
- pokaż informacje o obrazku.

Powrót do góry
Maja_82
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 16 Lut 2012, 10:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak welon do mnie dotrze to opiszę wrażenia. oczko

Powrót do góry
heart_bibish
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 16 Lut 2012, 11:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie jestem fanką welonów uśmiech jak już to taka mgiełka, prosty jednowarstwowy.

takie połączenie mi się podoba :

zapraszam na mojego bloga www.white-bride.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
shadow's wife
guru
guru

PostWysłany: Czw 16 Lut 2012, 21:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

1 i 4, lubię to! uśmiech

Powrót do góry
abcd
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 16 Lut 2012, 22:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej! Czy możecie mi powiedzieć czy któraś z Was zamawiała welon z allegro? Cena sa bardzo korzyste w porownaniu do tych z salonu. Jesli tak i jestescie zadowolone gatunkowo z welonu mozecie polecic mi jakiś sprzedawcow? Bede ogromnie wdzieczna bo wiem ze roznie bywa z tymi walonami na zdjeciu cos wyglada pieknie a tak na prawde jest okropne gatunkowo...
I druga prośba jaki byscie mi welon doradzili do mojej sukienki? Sukienka ma dosc bogaty doł dlatego myslam o krótkim 2 warstwowym welonie? Ale moze Wy macie inne zdanie i chetnie go wysłycham. Zdjecie mojej sukni ponizje. Niestety suknia w tej chwili jest bez halki wiec jest bardzo oklapnieta :/ Efekt z halka jest zupelnie inny.

Powrót do góry
annn
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 17 Lut 2012, 0:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tęczówka napisał:
annn napisał:
Tęczówka napisał:
Freya napisał:
A nie będzie tych kryształków za dużo? Już przód sukni jest obszyty Rolling Eyes
Nie Freyu skąduśmiech, ta suknia jest tak prosta, skromna i klasyczna, nie przeładowana, że spokojnie możesz taki welon z kryształkami kupić, bądź jakimiś innymi zdobieniami, tu możesz poszalećoczko.

Co powiesz o tym?

Ten jest też piękny, delikatnie mieniący się srebrnymi drobinkami, pasowałby do Twoich aplikacji na sukni:

A takie całkiem proste pasują zawsze;):

A myślałaś o długim welonie?

Swoją drogą piękna kieca Freyu!

gdzie znalazłaś te welony?.. piękne są uśmiech można prosić jakieś linki do stron?..

Annn
uśmiech link do sklepu masz na obrazku, ale masz też inne opcje zdobycia go:
- kopiujesz adres obrazka
- pokaż informacje o obrazku.

dziękuję bardzo za odpowiedź Very Happy już wczoraj znalazłam je lecz po napisaniu postu, następnym razem najpierw poszukam później napiszę Cool wybór jest naprawdę duży.. ciężko coś odpowiedniego tak dobrać ze zdjęcia na aukcji do konkretnego modelu sukienki..

Powrót do góry
Maja_82
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 21 Lut 2012, 14:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Maja_82 napisał:
Welon zakupiony !

Dziś dotarł do mnie welon, jest śliczny bielutki z kryształkami. Trochę wygnieciony, ale to już wina przesyłki, myślę, że jak go powieszę to się wyprostuje, grzebyk przezroczysty, plastikowy, mocno trzyma.
Wymiary się zgadzają, bo zmierzyłam.
Cena z przesyłką 46,50 zł, a Pani w salonie sukien ślubnych za identyczny zażyczyła sobie 200 zł. Shocked Shocked Shocked

Jestem bardzo zadowolona, więc polecam!wykrzyknik

Powrót do góry
abcd
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 21 Lut 2012, 20:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

abcd napisał:
Hej! Czy możecie mi powiedzieć czy któraś z Was zamawiała welon z allegro? Cena sa bardzo korzyste w porownaniu do tych z salonu. Jesli tak i jestescie zadowolone gatunkowo z welonu mozecie polecic mi jakiś sprzedawcow? Bede ogromnie wdzieczna bo wiem ze roznie bywa z tymi walonami na zdjeciu cos wyglada pieknie a tak na prawde jest okropne gatunkowo...
I druga prośba jaki byscie mi welon doradzili do mojej sukienki? Sukienka ma dosc bogaty doł dlatego myslam o krótkim 2 warstwowym welonie? Ale moze Wy macie inne zdanie i chetnie go wysłycham. Zdjecie mojej sukni ponizje. Niestety suknia w tej chwili jest bez halki wiec jest bardzo oklapnieta :/ Efekt z halka jest zupelnie inny.

Ponownie zwracam się o pomoc uśmiech Bede wdzięczna za jakiekolwiek rady.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 149, 150, 151  Następny
Strona 90 z 151

Skocz do: