|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Marga guru

|
Posted: Tue 3 Jan 2012, 22:08 Post subject: |
|
|
| serduszkox wrote: | Ewelinko z tym Neckermannem to może akurat trafiłas na nieprzyjemną obsługę?
Powiem Ci że zbiłaś mnie trochę z tropu bo własnie oglądałam ich oferty ze strony www na podróż poślubną  |
Ja mimo że jadę z Neckermannem, rezerwowałam w agencji travelplanet, Jestem na razie bardzo zadowolona z obsługi - i w biurze "realnym" i wirtualnym. Poza tym, ceny niektórych wycieczek tańsze niż w Neckermannie . _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
limone guru

|
Posted: Wed 4 Jan 2012, 8:19 Post subject: |
|
|
... _________________

Last edited by limone on Mon 19 Nov 2012, 10:44; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
spasi maniak

|
Posted: Wed 4 Jan 2012, 10:45 Post subject: |
|
|
Katorii ślub mamy na początku maja, a jedziemy w połowie czerwca, ale nas sporty wodne nie interesowały, bo właśnie na intensywne zwiedzanie się nastawiliśmy, jednakże pamiętam, że oni mieli fajnie opisane co przy jakim hotelu się znajduje, co hotel oferuje itd. Natomiast co się tyczy hotelu, to szukaliśmy opinii na jakimś portalu w necie z ocenami hoteli, żeby się nie okazało, ze płacimy kupę kasy a hotel jak za PRL'u (widziałam, ze niekiedy w Chorwacji na coś takiego można się natknąć). I oczywiście napisałam info, ze to podróż poślubna, więc prosimy o jedno duże łóżko w pokoju, zamiast dwóch oddzielnych. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Katorii bywalec

|
Posted: Mon 23 Jan 2012, 23:08 Post subject: |
|
|
Udało się podróż zamówiona dodatkowy plus jest taki ze kiedy minie nasz dzień to przed nami będzie jeszcze cudowny wyjazd  |
|
| Back to top |
|
 |
Pamela początkujący

|
Posted: Wed 8 Feb 2012, 22:34 Post subject: |
|
|
Może to dziwne, ale mi się marzy podróż poślubna w klimacie zimowym. Zupełnie tak jak teraz mogłoby być Piękne górzyste krajobrazy, korony drzew spowite siarczystym mrozem, błyszczące się w promieniach słońca, wszechotaczająca biel... aż człowiek chce odpłynąć. Zupełnie nie łapię natomiast podróży poślubnej w tropiki, wylegiwanie się na plaży itp itd. Jakoś mi to się kłóci z wyobrażeniem ślubu  _________________ TanieSianie Nasiona Marihuany |
|
| Back to top |
|
 |
Natalia_2013 uzależniony

Joined: 14 Jan 2012 Posts: 584 Location: Legionowo (Warszawa)
|
Posted: Thu 9 Feb 2012, 9:32 Post subject: |
|
|
U nas podróż poślubna będzie prezentem od teścia. Wyśle nas na dwa tygodnie w tropiki - nie mogę się doczekać!  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
nheledore moderator

|
Posted: Thu 9 Feb 2012, 19:00 Post subject: |
|
|
Najpierw miał być rejs. Ale po trzech ( ) wypadkach wszelkich statków roztropnie (a, bo to pewnie jakieś znaki:P) zrezygnowaliśmy. Więc wróciliśmy do marzeń o Kenii- ale jednak szczepionki, a w szczególności lek przeciwmalaryczny (po którym aż przez pół roku nie wolno zachodzić w ciążę) znów nas odstraszyły...
Myśleliśmy.
I wymyśliliśmy. Wakacje wakacjami. Byczenie się byczeniem. Jedziemy do Izraela, Święta Ziemia jest przecież najcudowniejszym miejscem i to dobry punt, od którego zaczniemy wspólne życie jako mąż i żona (że też tak późno na to wpadliśmy!!)
Jerozolima, Nazaret, Hajfa i Tel-Awiw.
Się już doczekać nie mogę  |
|
| Back to top |
|
 |
shadow's wife guru

|
Posted: Thu 9 Feb 2012, 19:05 Post subject: |
|
|
nheledore łaaał ile taka przyjemność kosztuje, jeśli to nie tajemnica? _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
nheledore moderator

|
Posted: Thu 9 Feb 2012, 21:21 Post subject: |
|
|
shadows's nie mamy jeszcze klepniętego biura, ale liczymy ok 3, 4tys. na głowę.
I raczej w konkretne miejsce (Tel-Awiw, albo Hajfa), a wycieczki do Nazaretu i Jerozolimy wykupić na miejscu. |
|
| Back to top |
|
 |
shadow's wife guru

|
Posted: Thu 9 Feb 2012, 21:24 Post subject: |
|
|
Po części Wam zazdroszczę, chciałabym pojechać na taką wycieczkę Może kiedyś, może za rok na rocznicę
Ale od 2 lat nie byłam na porządnym urlopie, więc naszą podróż planujemy typowo wypoczynkową, choć zamierzam połówka namówić na jakieś wycieczki  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce