Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Gdzie, jak, za ile?
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 86, 87, 88  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Podróż poślubna
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Marga
guru
guru

PostPosted: Tue 3 Jan 2012, 22:08    Post subject: Reply with quote

serduszkox wrote:
Ewelinko z tym Neckermannem to może akurat trafiłas na nieprzyjemną obsługę?
Powiem Ci że zbiłaś mnie trochę z tropu bo własnie oglądałam ich oferty ze strony www na podróż poślubną Very Happy

Ja mimo że jadę z Neckermannem, rezerwowałam w agencji travelplanet, Jestem na razie bardzo zadowolona z obsługi - i w biurze "realnym" i wirtualnym. Poza tym, ceny niektórych wycieczek tańsze niż w Neckermannie uśmiech.

Back to top
View user's profile Send private message
limone
guru
guru

PostPosted: Wed 4 Jan 2012, 8:19    Post subject: Reply with quote

...

Last edited by limone on Mon 19 Nov 2012, 10:44; edited 1 time in total
Back to top
spasi
maniak
maniak

PostPosted: Wed 4 Jan 2012, 10:45    Post subject: Reply with quote

Katorii ślub mamy na początku maja, a jedziemy w połowie czerwca, ale nas sporty wodne nie interesowały, bo właśnie na intensywne zwiedzanie się nastawiliśmy, jednakże pamiętam, że oni mieli fajnie opisane co przy jakim hotelu się znajduje, co hotel oferuje itd. Natomiast co się tyczy hotelu, to szukaliśmy opinii na jakimś portalu w necie z ocenami hoteli, żeby się nie okazało, ze płacimy kupę kasy a hotel jak za PRL'u (widziałam, ze niekiedy w Chorwacji na coś takiego można się natknąć). I oczywiście napisałam info, ze to podróż poślubna, więc prosimy o jedno duże łóżko w pokoju, zamiast dwóch oddzielnych.

Back to top
Katorii
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 23 Jan 2012, 23:08    Post subject: Reply with quote

Udało się podróż zamówiona uśmiech dodatkowy plus jest taki ze kiedy minie nasz dzień to przed nami będzie jeszcze cudowny wyjazd uśmiech
Back to top
Pamela
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 8 Feb 2012, 22:34    Post subject: Reply with quote

Może to dziwne, ale mi się marzy podróż poślubna w klimacie zimowym. Zupełnie tak jak teraz mogłoby być Smile Piękne górzyste krajobrazy, korony drzew spowite siarczystym mrozem, błyszczące się w promieniach słońca, wszechotaczająca biel... aż człowiek chce odpłynąć. Zupełnie nie łapię natomiast podróży poślubnej w tropiki, wylegiwanie się na plaży itp itd. Jakoś mi to się kłóci z wyobrażeniem ślubu Razz
Natalia_2013
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 9 Feb 2012, 9:32    Post subject: Reply with quote

U nas podróż poślubna będzie prezentem od teścia. Wyśle nas na dwa tygodnie w tropiki - nie mogę się doczekać! Twisted Evil

Back to top
nheledore
moderator
moderator

PostPosted: Thu 9 Feb 2012, 19:00    Post subject: Reply with quote

Najpierw miał być rejs. Ale po trzech ( Exclamation ) wypadkach wszelkich statków roztropnie (a, bo to pewnie jakieś znaki:P) zrezygnowaliśmy. Więc wróciliśmy do marzeń o Kenii- ale jednak szczepionki, a w szczególności lek przeciwmalaryczny (po którym aż przez pół roku nie wolno zachodzić w ciążę) znów nas odstraszyły...

Myśleliśmy.
I wymyśliliśmy. Wakacje wakacjami. Byczenie się byczeniem. Jedziemy do Izraela, Święta Ziemia jest przecież najcudowniejszym miejscem i to dobry punt, od którego zaczniemy wspólne życie jako mąż i żona (że też tak późno na to wpadliśmy!!)
Jerozolima, Nazaret, Hajfa i Tel-Awiw.
Się już doczekać nie mogę uśmiech
Back to top
shadow's wife
guru
guru

PostPosted: Thu 9 Feb 2012, 19:05    Post subject: Reply with quote

nheledore łaaał Very Happy ile taka przyjemność kosztuje, jeśli to nie tajemnica?

Back to top
nheledore
moderator
moderator

PostPosted: Thu 9 Feb 2012, 21:21    Post subject: Reply with quote

shadows's nie mamy jeszcze klepniętego biura, ale liczymy ok 3, 4tys. na głowę.
I raczej w konkretne miejsce (Tel-Awiw, albo Hajfa), a wycieczki do Nazaretu i Jerozolimy wykupić na miejscu.
Back to top
shadow's wife
guru
guru

PostPosted: Thu 9 Feb 2012, 21:24    Post subject: Reply with quote

Po części Wam zazdroszczę, chciałabym pojechać na taką wycieczkę Rolling Eyes Może kiedyś, może za rok na rocznicę Cool lol
Ale od 2 lat nie byłam na porządnym urlopie, więc naszą podróż planujemy typowo wypoczynkową, choć zamierzam połówka namówić na jakieś wycieczki uśmiech

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Podróż poślubna All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 86, 87, 88  Next
Page 54 of 88

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce