|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Marga guru

|
Wysłany: Wto 3 Sty 2012, 22:08 Temat postu: |
|
|
| serduszkox napisał: | Ewelinko z tym Neckermannem to może akurat trafiłas na nieprzyjemną obsługę?
Powiem Ci że zbiłaś mnie trochę z tropu bo własnie oglądałam ich oferty ze strony www na podróż poślubną  |
Ja mimo że jadę z Neckermannem, rezerwowałam w agencji travelplanet, Jestem na razie bardzo zadowolona z obsługi - i w biurze "realnym" i wirtualnym. Poza tym, ceny niektórych wycieczek tańsze niż w Neckermannie . _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
limone guru

|
Wysłany: Sro 4 Sty 2012, 8:19 Temat postu: |
|
|
... _________________

Ostatnio zmieniony przez limone dnia Pon 19 Lis 2012, 10:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spasi maniak

|
Wysłany: Sro 4 Sty 2012, 10:45 Temat postu: |
|
|
Katorii ślub mamy na początku maja, a jedziemy w połowie czerwca, ale nas sporty wodne nie interesowały, bo właśnie na intensywne zwiedzanie się nastawiliśmy, jednakże pamiętam, że oni mieli fajnie opisane co przy jakim hotelu się znajduje, co hotel oferuje itd. Natomiast co się tyczy hotelu, to szukaliśmy opinii na jakimś portalu w necie z ocenami hoteli, żeby się nie okazało, ze płacimy kupę kasy a hotel jak za PRL'u (widziałam, ze niekiedy w Chorwacji na coś takiego można się natknąć). I oczywiście napisałam info, ze to podróż poślubna, więc prosimy o jedno duże łóżko w pokoju, zamiast dwóch oddzielnych. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Katorii bywalec

|
Wysłany: Pon 23 Sty 2012, 23:08 Temat postu: |
|
|
Udało się podróż zamówiona dodatkowy plus jest taki ze kiedy minie nasz dzień to przed nami będzie jeszcze cudowny wyjazd  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pamela początkujący

|
Wysłany: Sro 8 Lut 2012, 22:34 Temat postu: |
|
|
Może to dziwne, ale mi się marzy podróż poślubna w klimacie zimowym. Zupełnie tak jak teraz mogłoby być Piękne górzyste krajobrazy, korony drzew spowite siarczystym mrozem, błyszczące się w promieniach słońca, wszechotaczająca biel... aż człowiek chce odpłynąć. Zupełnie nie łapię natomiast podróży poślubnej w tropiki, wylegiwanie się na plaży itp itd. Jakoś mi to się kłóci z wyobrażeniem ślubu  _________________ TanieSianie Nasiona Marihuany |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Natalia_2013 uzależniony

|
Wysłany: Czw 9 Lut 2012, 9:32 Temat postu: |
|
|
U nas podróż poślubna będzie prezentem od teścia. Wyśle nas na dwa tygodnie w tropiki - nie mogę się doczekać!  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nheledore moderator

|
Wysłany: Czw 9 Lut 2012, 19:00 Temat postu: |
|
|
Najpierw miał być rejs. Ale po trzech ( ) wypadkach wszelkich statków roztropnie (a, bo to pewnie jakieś znaki:P) zrezygnowaliśmy. Więc wróciliśmy do marzeń o Kenii- ale jednak szczepionki, a w szczególności lek przeciwmalaryczny (po którym aż przez pół roku nie wolno zachodzić w ciążę) znów nas odstraszyły...
Myśleliśmy.
I wymyśliliśmy. Wakacje wakacjami. Byczenie się byczeniem. Jedziemy do Izraela, Święta Ziemia jest przecież najcudowniejszym miejscem i to dobry punt, od którego zaczniemy wspólne życie jako mąż i żona (że też tak późno na to wpadliśmy!!)
Jerozolima, Nazaret, Hajfa i Tel-Awiw.
Się już doczekać nie mogę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
shadow's wife guru

|
Wysłany: Czw 9 Lut 2012, 19:05 Temat postu: |
|
|
nheledore łaaał ile taka przyjemność kosztuje, jeśli to nie tajemnica? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nheledore moderator

|
Wysłany: Czw 9 Lut 2012, 21:21 Temat postu: |
|
|
shadows's nie mamy jeszcze klepniętego biura, ale liczymy ok 3, 4tys. na głowę.
I raczej w konkretne miejsce (Tel-Awiw, albo Hajfa), a wycieczki do Nazaretu i Jerozolimy wykupić na miejscu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
shadow's wife guru

|
Wysłany: Czw 9 Lut 2012, 21:24 Temat postu: |
|
|
Po części Wam zazdroszczę, chciałabym pojechać na taką wycieczkę Może kiedyś, może za rok na rocznicę
Ale od 2 lat nie byłam na porządnym urlopie, więc naszą podróż planujemy typowo wypoczynkową, choć zamierzam połówka namówić na jakieś wycieczki  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|