|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
E-kwiaty gaduła

|
Posted: Mon 27 Jun 2011, 18:52 Post subject: |
|
|
| Napewno coś się znajdzie,tylko podaj kolor przewodni sukni lub dekoracji i dopasujemy tak,ze by wszystko się zgadzało. Stojaków poszukaj w sklepach internetowych z akcesoriami ślubnymi. |
|
| Back to top |
|
 |
HubaBuba kandydat

|
Posted: Mon 27 Jun 2011, 20:09 Post subject: |
|
|
Kolor złoty, albo fioletowy Stojaków szukammmmmm, ale jakby któraś z Was przypadkiem się na jakiś natknęła proszę o infooo _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
agattt moderator

|
|
| Back to top |
|
 |
Anduina kandydat

|
Posted: Tue 28 Jun 2011, 11:23 Post subject: |
|
|
Ja znalazlam kilka tutaj: http://www.slubnezakupy.pl/
Oraz coś takiego - co można w zasadzie zrobić samodzielnie
 |
|
| Back to top |
|
 |
Fantazja guru

|
Posted: Tue 28 Jun 2011, 12:55 Post subject: |
|
|
Ostatni pomysł z czekoladkami bardzo mi się podoba - w sumie to nawet skłonna bym była coś takiego u siebie zrobić (M. ma na pewno w warsztacie jakiś patent na takie ładne wyginanie drucików ), bo nie trzeba się produkować w zbytnie zdobienie winietek, wystarczy nadruk i ładnie przyciąć (np. ozdobną gilotynką lub fikuśnymi nożyczkami). Jestem ZA czekoladkami z drucikiem  _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Posted: Tue 28 Jun 2011, 13:21 Post subject: |
|
|
| Fantazja wrote: | Ostatni pomysł z czekoladkami bardzo mi się podoba - w sumie to nawet skłonna bym była coś takiego u siebie zrobić (M. ma na pewno w warsztacie jakiś patent na takie ładne wyginanie drucików ), bo nie trzeba się produkować w zbytnie zdobienie winietek, wystarczy nadruk i ładnie przyciąć (np. ozdobną gilotynką lub fikuśnymi nożyczkami). Jestem ZA czekoladkami z drucikiem  |
Też jestem za Zobaczyłam i pierwsza myśl, że to tani i smaczny sposób. Mi się podoba najbardziej pierwsza, więc myślę, że tu wielkiej drutowej filozofii nie ma, nadrukowanie to też kwestia zrobienia w domu i wycięcia - ewentualnie zakupu kolorowego papieru. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
agattt moderator

|
Posted: Tue 28 Jun 2011, 14:52 Post subject: |
|
|
Problem tylko z drucikiem. Bo to jednak trochę roboty powyginać tego tyle (u mnie ok 180 szt). Ale pomysł świetny  _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
HubaBuba kandydat

|
Posted: Tue 28 Jun 2011, 18:41 Post subject: |
|
|
AAAAAA Dziewczyny uwielbiam Was za te pomysły! Czekoladki i druciki- ekstra  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
agattt moderator

|
Posted: Wed 29 Jun 2011, 15:40 Post subject: |
|
|
Coś jeszcze wyszperane w necie:
Opcja z Ferrero Rocher, ale mniej wymagająca - zamiast drucika mamu krótką wykałaczkę. Prosciej, ale też ciekawie:
winietki+menu weselne
|
 |
limone guru

|
Posted: Mon 4 Jul 2011, 19:17 Post subject: |
|
|
... _________________

Last edited by limone on Mon 19 Nov 2012, 7:44; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce