|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
E-kwiaty gaduła

|
Wysłany: Pon 27 Cze 2011, 18:52 Temat postu: |
|
|
Napewno coś się znajdzie,tylko podaj kolor przewodni sukni lub dekoracji i dopasujemy tak,ze by wszystko się zgadzało. Stojaków poszukaj w sklepach internetowych z akcesoriami ślubnymi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
HubaBuba kandydat

|
Wysłany: Pon 27 Cze 2011, 20:09 Temat postu: |
|
|
Kolor złoty, albo fioletowy Stojaków szukammmmmm, ale jakby któraś z Was przypadkiem się na jakiś natknęła proszę o infooo _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Anduina kandydat

|
Wysłany: Wto 28 Cze 2011, 11:23 Temat postu: |
|
|
Ja znalazlam kilka tutaj: http://www.slubnezakupy.pl/
Oraz coś takiego - co można w zasadzie zrobić samodzielnie
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fantazja guru

|
Wysłany: Wto 28 Cze 2011, 12:55 Temat postu: |
|
|
Ostatni pomysł z czekoladkami bardzo mi się podoba - w sumie to nawet skłonna bym była coś takiego u siebie zrobić (M. ma na pewno w warsztacie jakiś patent na takie ładne wyginanie drucików ), bo nie trzeba się produkować w zbytnie zdobienie winietek, wystarczy nadruk i ładnie przyciąć (np. ozdobną gilotynką lub fikuśnymi nożyczkami). Jestem ZA czekoladkami z drucikiem  _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Wto 28 Cze 2011, 13:21 Temat postu: |
|
|
Fantazja napisał: | Ostatni pomysł z czekoladkami bardzo mi się podoba - w sumie to nawet skłonna bym była coś takiego u siebie zrobić (M. ma na pewno w warsztacie jakiś patent na takie ładne wyginanie drucików ), bo nie trzeba się produkować w zbytnie zdobienie winietek, wystarczy nadruk i ładnie przyciąć (np. ozdobną gilotynką lub fikuśnymi nożyczkami). Jestem ZA czekoladkami z drucikiem  |
Też jestem za Zobaczyłam i pierwsza myśl, że to tani i smaczny sposób. Mi się podoba najbardziej pierwsza, więc myślę, że tu wielkiej drutowej filozofii nie ma, nadrukowanie to też kwestia zrobienia w domu i wycięcia - ewentualnie zakupu kolorowego papieru. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Wto 28 Cze 2011, 14:52 Temat postu: |
|
|
Problem tylko z drucikiem. Bo to jednak trochę roboty powyginać tego tyle (u mnie ok 180 szt). Ale pomysł świetny  _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
HubaBuba kandydat

|
Wysłany: Wto 28 Cze 2011, 18:41 Temat postu: |
|
|
AAAAAA Dziewczyny uwielbiam Was za te pomysły! Czekoladki i druciki- ekstra  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Sro 29 Cze 2011, 15:40 Temat postu: |
|
|
Coś jeszcze wyszperane w necie:
Opcja z Ferrero Rocher, ale mniej wymagająca - zamiast drucika mamu krótką wykałaczkę. Prosciej, ale też ciekawie:
winietki+menu weselne
|
 |
limone guru

|
Wysłany: Pon 4 Lip 2011, 19:17 Temat postu: |
|
|
... _________________

Ostatnio zmieniony przez limone dnia Pon 19 Lis 2012, 7:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|