Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Doradzcie wstażki na wodke czy zawieszki
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 38, 39, 40  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Menu weselne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ART. DECO JUBILER
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 24 Kwi 2011, 9:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wstążki to dobry pomysł,ale sporo przy nich roboty... coraz bardziej przekonuje się do tego,aby nie było ani zawieszek ani innych naklejek. PO prostu sama butelka.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Betka
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 3 Maj 2011, 18:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ciach

Ostatnio zmieniony przez Betka dnia Sro 18 Mar 2015, 21:41, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
pustynnaburza
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 8 Maj 2011, 19:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w sumie to co kto lubi, niewielu gości przy kolejnej butelce będzie w ogóle zwracało uwagę, czy coś tam wisi, czy nie oczko
Powrót do góry
Cinnamonnek
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 8 Maj 2011, 23:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja upieram się by butelki zostawić gładkie, bez zawieszek, naklejek czy wstążeczek. Bo nie dość, że roboty z tym o wiele mniej, to jeszcze nie idę w dodatkowe koszta związane z zamawianiem w sumie mało istotnego szczegółu. Pani z restauracji zadecydowała, że zrobi tak jak chcę, a jedynie kosz w którym kelnerzy będą roznosić wódkę będzie przyozdobiony kwiatami i wstążką.
Później nasza wizja odrobinę wyewoluowała. Jako, że zespół ma zamiar zrobić kilka "konkursów" - np. jeden ma być karaoke, będą przygotowane flaszki dla gości. Tam pojawią się zawieszki, które wydrukujemy sami u znajomego (ma poligrafię), z podziękowaniami i datą.
agnesi
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 9 Maj 2011, 9:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

my będziemy wieszać na butelkach krawaty i podwiązki już zamówiłam na alegro i przyszy i świetnie wyglądają

Powrót do góry
ewelinka89
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 9 Maj 2011, 14:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

agnesi napisał:
my będziemy wieszać na butelkach krawaty i podwiązki już zamówiłam na alegro i przyszy i świetnie wyglądają

My na stole będziemy mieć zawieszki, ale chyba zamówimy z 5- 10 naklejek, jakbyśmy chcieli rozdać;p
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 9 Maj 2011, 15:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

agnesi napisał:

Agnesi, myśmy tez mieli właśnie krawaciki i podwiązki, naprawdę łądnie wygladały...
jedyny minus to taki, że dzieciaki to sciągały i np. podwiązki zakładały jako bransoletki... i potem brakowało na stole (gdybyśmy wczesniej o tym pomysleli to kupilibyśmy więcej)
Powrót do góry
arsandra
moderator
moderator

PostWysłany: Nie 29 Maj 2011, 13:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mapia napisał:
agnesi napisał:

Agnesi, myśmy tez mieli właśnie krawaciki i podwiązki, naprawdę łądnie wygladały...
jedyny minus to taki, że dzieciaki to sciągały i np. podwiązki zakładały jako bransoletki... i potem brakowało na stole (gdybyśmy wczesniej o tym pomysleli to kupilibyśmy więcej)

u mojego brata były właśnie bordowe krawaty i podwiązki i całkiem fajnie wyglądałooczko
naklejek na pewno nie chcemy, bo kto będzie się bawił i to kleił...oczko
maniak
maniak

PostWysłany: Sob 11 Cze 2011, 8:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

agnesi napisał:

My też chcemy mieć krawaty i ppodwiązki na butelkach, widziałam je już u znajomych na weselu i wyglądały świetnie uśmiech

Natomiast nasi znajomi robią sami nalepki ze swoim zdjęciem i powiem Wam, że projekt wygląda rewelacyjnie.
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 20 Lip 2011, 22:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My będziemy mieć podwiązki i krawaty wiedzieliśmy już o tym od pół roku strasznie nam się podobają uśmiech a na naszym stole będziemy mieć wódkę ubraną w suknię ślubną i frak Very Happy

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Menu weselne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 10 z 40

Skocz do: