|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ART. DECO JUBILER gaduła

|
Wysłany: Nie 24 Kwi 2011, 9:51 Temat postu: |
|
|
Wstążki to dobry pomysł,ale sporo przy nich roboty... coraz bardziej przekonuje się do tego,aby nie było ani zawieszek ani innych naklejek. PO prostu sama butelka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Betka maniak

|
Wysłany: Wto 3 Maj 2011, 18:54 Temat postu: |
|
|
ciach
Ostatnio zmieniony przez Betka dnia Sro 18 Mar 2015, 21:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
pustynnaburza kandydat

|
Wysłany: Nie 8 Maj 2011, 19:55 Temat postu: |
|
|
w sumie to co kto lubi, niewielu gości przy kolejnej butelce będzie w ogóle zwracało uwagę, czy coś tam wisi, czy nie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cinnamonnek maniak

|
Wysłany: Nie 8 Maj 2011, 23:59 Temat postu: |
|
|
Ja upieram się by butelki zostawić gładkie, bez zawieszek, naklejek czy wstążeczek. Bo nie dość, że roboty z tym o wiele mniej, to jeszcze nie idę w dodatkowe koszta związane z zamawianiem w sumie mało istotnego szczegółu. Pani z restauracji zadecydowała, że zrobi tak jak chcę, a jedynie kosz w którym kelnerzy będą roznosić wódkę będzie przyozdobiony kwiatami i wstążką.
Później nasza wizja odrobinę wyewoluowała. Jako, że zespół ma zamiar zrobić kilka "konkursów" - np. jeden ma być karaoke, będą przygotowane flaszki dla gości. Tam pojawią się zawieszki, które wydrukujemy sami u znajomego (ma poligrafię), z podziękowaniami i datą. _________________ Ciekawość zabiła kota, satysfakcja przywiodła go z powrotem.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnesi gaduła

|
Wysłany: Pon 9 Maj 2011, 9:42 Temat postu: |
|
|
my będziemy wieszać na butelkach krawaty i podwiązki już zamówiłam na alegro i przyszy i świetnie wyglądają _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Pon 9 Maj 2011, 14:55 Temat postu: |
|
|
agnesi napisał: | my będziemy wieszać na butelkach krawaty i podwiązki już zamówiłam na alegro i przyszy i świetnie wyglądają |
My na stole będziemy mieć zawieszki, ale chyba zamówimy z 5- 10 naklejek, jakbyśmy chcieli rozdać;p _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mapia uzależniony

|
Wysłany: Pon 9 Maj 2011, 15:06 Temat postu: |
|
|
agnesi napisał: | my będziemy wieszać na butelkach krawaty i podwiązki już zamówiłam na alegro i przyszy i świetnie wyglądają |
Agnesi, myśmy tez mieli właśnie krawaciki i podwiązki, naprawdę łądnie wygladały...
jedyny minus to taki, że dzieciaki to sciągały i np. podwiązki zakładały jako bransoletki... i potem brakowało na stole (gdybyśmy wczesniej o tym pomysleli to kupilibyśmy więcej) |
|
Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Nie 29 Maj 2011, 13:49 Temat postu: |
|
|
mapia napisał: | agnesi napisał: | my będziemy wieszać na butelkach krawaty i podwiązki już zamówiłam na alegro i przyszy i świetnie wyglądają |
Agnesi, myśmy tez mieli właśnie krawaciki i podwiązki, naprawdę łądnie wygladały...
jedyny minus to taki, że dzieciaki to sciągały i np. podwiązki zakładały jako bransoletki... i potem brakowało na stole (gdybyśmy wczesniej o tym pomysleli to kupilibyśmy więcej) |
u mojego brata były właśnie bordowe krawaty i podwiązki i całkiem fajnie wyglądało
naklejek na pewno nie chcemy, bo kto będzie się bawił i to kleił... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aniusia maniak

|
Wysłany: Sob 11 Cze 2011, 8:14 Temat postu: |
|
|
My też chcemy mieć krawaty i ppodwiązki na butelkach, widziałam je już u znajomych na weselu i wyglądały świetnie
Natomiast nasi znajomi robią sami nalepki ze swoim zdjęciem i powiem Wam, że projekt wygląda rewelacyjnie. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Klodi87 maniak

|
Wysłany: Sro 20 Lip 2011, 22:41 Temat postu: |
|
|
My będziemy mieć podwiązki i krawaty wiedzieliśmy już o tym od pół roku strasznie nam się podobają a na naszym stole będziemy mieć wódkę ubraną w suknię ślubną i frak  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|