|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
japcio_80 uzależniony

|
Wysłany: Sro 7 Sty 2009, 21:39 Temat postu: |
|
|
My też w kościele zawsze za rękę Właściwie zawsze za rękę Wyjątkiem są te głupie mecze w TV, gdy moje Kochanie w jednej dłoni trzyma pilota a w drugiej piwo
Skoro juz piszemy o wspólnym spaniu, chrapią ci wasi? Jesli tak, to jak sobie radzicie? Mojemu Rrrr zdarza się to dość rzadko, ale gdy już chrapie, budzę go i ...udaję, że śpię  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Castia maniak

|
Wysłany: Sro 7 Sty 2009, 22:41 Temat postu: |
|
|
Moje Kochanie nie chrapie, no chyba, że jest bardzo wykończony to mu się zdarzy pochrapywać.
Co do spania razem rodziców to śpią oczywiście razem, mało tego moi dziadkowie, jedni i drudzy ( wszyscy ponad 70-letni) też śpią razem. Ja sobie nie wyobrażam żeby było kiedyś między nami inaczej
Łóżko na razie będziemy mieć moje, wg. mnie jest za szerokie... ma może ok 160-180, dwie połówki razem... a my i tak jak śpimy to zazwyczaj na jednej z tych połówek, ściśnięci ze sobą. Jak jedno się przekręci, "przetransportuje" kawałek dalej, to jak to drugie się przebudzi i zauważy to zaraz się wtula w to pierwsze na powrót i tak całą noc. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nana gaduła

|
Wysłany: Sro 7 Sty 2009, 23:07 Temat postu: |
|
|
mój nie chrapie, chyba że jest pijany W sensie jak wracamy z jakiejś imprezy i mamy razem spać to już wiem że będzie chrapando, ale ja zazwyczaj jestem w podobnym stanie więc mi to nie przeszkadza
Co do spania razem - moi rodzice śpią razem, moi dziadkowie nie bo jedna babcia nie żyje a dziadkowie od strony mamy nie żyją razem. Za to moi teściowie nie śpią razem już od dawna, teść zajmuje jeden pokój a teściówka śpi z moim M. w drugim pokoju. Wkurza mnie to, ale co poradzę...
my natomiast gdy śpimy razem, to też się tak gonimy po łóżku jak Castia ze swoim, chyba że coś nam się odwidzi i całą noc śpimy jak zabici. No i w 9ciu przypadkach na 10 ja się budzę bez kołdry, za to wpasowana w ścianę/szafkę/ścianę namiotu zależy gdzie akurat śpimy
Mich przez sen jest baaardzo odważny i wydaje mu się że on jest królem dżungli i całe łóżko jego. I wcale nie tak łatwo go przesunąć  _________________
Niczego nie będzie żal!! :* |
|
Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Sro 7 Sty 2009, 23:16 Temat postu: |
|
|
moi rodzice nie śpią razem, moi teściowie też nie my z Jackiem jak śpimy razem to jesteśmy wyjątkowo zgodni, żadne z nas nie chrapie ani nie rozwalasięna łózku, nikt sobie kołdry nie zabiera.... tylko ja czesami gadam przez sen, trochę się wierce i śpię "na wysoko", a on "na nisko" ja domykam wszystkie szafki, a on ma manię, że kurz mu do herbaty wleci i nie można "trzepać" (np. kocem) ja lubię gadżety, a on chce urządzić mieszkanie w sposób minimalistyczny.... on nazwał kubełek na śmieci "ślicznym" a zakupy to, jak już gdzieś napisałam, tragi-komedia....  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nana gaduła

|
Wysłany: Sro 7 Sty 2009, 23:46 Temat postu: |
|
|
MissIndependent napisał: | on nazwał kubełek na śmieci "ślicznym" |
rzeźnia......
coraz bardziej mnie zaskakuje ten Twój facet  _________________
Niczego nie będzie żal!! :* |
|
Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Czw 8 Sty 2009, 0:01 Temat postu: |
|
|
mnie też... ale im bardziej mnie zaskakuje tym bardziej go uwielbiam  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
marzena gaduła

|
Wysłany: Czw 8 Sty 2009, 0:15 Temat postu: |
|
|
Moje kochanie chrapie, ale kiedyś upierał się, że wcale nie chrapie. Raz go nagrałam na komórkę i rano posłuchał swojego chrapania - ale mieliśmy ubaw! Moja babcia na chrapanie dziadka ma taki sposób, że zaczyna cicho gwizdać... I dziadek przestaje chrapać! Autentycznie! I tak od prawie 50 lat! Niestety, nie działa to na wszystkich, ale warto wypróbować  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ladysunshine guru

|
Wysłany: Czw 8 Sty 2009, 10:12 Temat postu: |
|
|
Ja też nie wyobrażam sobie, że mielibyśmy spać za ileś tam lat osobno. Po to go chyba będę miała, żebym w nocy nie marzła. Żart oczywiście...
Natomiast co do chrapania, to mój K. chrapie jak śpi na plecach, ale też słyszałam o tym gwizdaniu i czasem podziała. Ale to tylko chodzi o lekkie rozbudzenie chrapacza, to wtedy przestaje...  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
anjas17 uzależniony

|
Wysłany: Czw 8 Sty 2009, 15:50 Temat postu: |
|
|
moj K. jak zdarzy sie ze zacznie chrapac to ja mu nos zatykam (kolejny sposob) albo poprstu mowie zeby nie chrapal hehe, ja za to gadam przez sen czasem zdarza sie ze mam jakis koszmar i wtedy krzycze i placze i moj K. jest wtedy w szoku i denerwuje sie ze ja placze, przytula i uspokaja na wszelkie sposoby, wtedy jest kochany na maxa! ale jak pozbawia mnie koldry to mam ochote zagryzc (wiec mamy dwie), i wkurza mnie jeszcze, ze po kapieli przychodzi do lozka i uwaga --- jest lodowaty! no ja tego nie rozumiem, pytam sie w jakiej sie wodzie kapal a on ze w cieplej, no ale jak skoro jest zimny? i pcha sie z tym zimnymi stopami do mnie a mnie szczela normalnie ale i tak go wreszcie przytulam  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ladysunshine guru

|
Wysłany: Czw 8 Sty 2009, 18:00 Temat postu: |
|
|
Dziwne, jak można z ciepłej kąpieli wyjść z zimnymi stopami.  _________________
 |