Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

za co kochacie swoje połówki?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 71, 72, 73  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Zaręczyny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
*AGNIESZKA*
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 22 Paź 2008, 9:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie jeszcze nie było takiej sytuacji, żeby coś dał, żeby przepraszać, nie pogniewałam się tak jeszcze na niego, mam nadzieję, że nie będzie takiej sytuacji. Nie przeskrobał nic narazie, a jak spróbuje to wtedy bedzie musiał kupic np. różyczkęoczko Najgorsze jest to, że ja zaraz płacze, nawet jesli chodzi o drobnostkę, słowo nietakie, czynność nietaka, a mi odrazu łzy leca po policzkach. uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sasetka
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 23 Paź 2008, 12:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Normalnie jak u mnie... Maciek dzisiaj przeskrobał... i ciekawe czy zamierza... mnie przeprosić... inaczej nici z ekhmm Cool

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
*AGNIESZKA*
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 23 Paź 2008, 13:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cieszę się, że Moje Kochanie umie przepraszać i zaraz odrazu to robi i ja, nie moge dłużej niż 5 minut się gniewać (pewnie nie było powodu powaznego, a nawet jesli by był to i tak zaraz chciałabym wyjaśniać i się pogadzać). Napewno przeprosi, Ty wybaczysz i .... nastąpi przyjemne pojednanie Very Happy

Powrót do góry
Mania
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 23 Paź 2008, 14:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No bo właśnie w kłótniach czy sprzeczkach najlepsze jest potem godzenie się Cool Wink

...zawsze tam gdzie Ty...
Powrót do góry
Murphy
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 30 Paź 2008, 11:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja zawsze się śmieję że M to nie mój typ Wink , zawsze gustowałam w facetach z zupełnie innej bajki.
Moje Kochanie jednak uparło się że będziemy razem i jesteśmy uśmiech.
Bardzo połechtała moją próżność ta upartość lol , poza tym to taki wesoły, zawsze uśmiechnięty, inteligentny facio.
Nieraz popatrzy na mnie tymi swoimi niewinnymi oczkami i zamiast dalej się złościć to zaczynam się śmiać uśmiech.
Zawsze szczery - nieraz do bólu, zaradny życiowo i taki słodki że tylko ściskać się chce uśmiech.
Jak trzeba to powie nie, albo da przysłowiowego kopa na rozpęd uśmiech. Jest moim najlepszym przyjacielem uśmiech
Zresztą te moje humorki uśmiech, mnie trzeba po prostu chcieć kochać lol
Powrót do góry
Sasetka
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 30 Paź 2008, 17:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

uśmiech hehehe to niezły z niego facio

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Murphy
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 31 Paź 2008, 10:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sasetka napisał:
uśmiech hehehe to niezły z niego facio

Hehehe, a taki urwis z Niego uśmiech
Powrót do góry
luciola86
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 1 Sty 2009, 18:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mojego narzeczonego kocham za to, ze odrazu zauwazy jak jestem smutna, ze potrafi mnie rozweselic, rozwiazac wspolnie problemy. Za to ze jest strasznym optymista, zawsze znajdzie jakis pozytywny aspekt z kazdej sytuacji, ktore wg mnie wydaja sie byc beznadziejne. Kocham go za to ze sie nie zlosci gdy balaganie, bo przyznam ze jestem balaganiara a on pedantem. Kocham go za cierpliwosc, bo potrafie byc czasami bardzo upierdliwa. Kocham go za to, ze podejmuje dojrzale decyzje i nigdy pozniej ich nie zaluje. Kocham go za to, ze mysli realnie o przyszlosci, jaka bedziemy wspolnie dzielic. A najbardziej kocham go za to, ze on obdarzyl mnie taka sama milościa jak ja jego uśmiech

Powrót do góry
anjas17
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 1 Sty 2009, 23:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mnie to czasem jest glupio bo moje kochanie potrafi przepraszac za cos czego nie zrobil a wrecz przeciwnie ja powinnam przeprosci... taki juz jest... kocham go za to ze nie wstydzi sie lez, nie myslcie ze jest beksa ale zdarzylo sie pare takich sytuacji ze lzy mu polecialy... to mnie rozklada!wykrzyknik! kocham go za to ze jest! czasem mam go dosyc, czasem brakuje mi go po paru minutach ale i tak kocham go za to ze jest!! i oby nigdy nie znikl z mojego zycia!! a tak w ogole to mozna by pewnie godzinami wymieniac za co ich kochamy. jest przeciez tyle drobnostek ktore tak bardzo wplywaja na nasza milosc do nich! czasem pytam a za co Ty mnie kochasz? i wtedy moglabym godzinami sluchac jego czesto bardzo zabawnych stwierdzen dlaczego kocha wlasnie mnie! i za to tez go kocham --- ze kocha wlasnie mnie:)
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 21 Sty 2009, 9:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja mojego narzeczonego kocham za to ze zawsze przy mnie jest jak go potrzebuje, ze potrafi sie smiac tak szczerze. za te nasze sprzeczki rowniez bo wtedy sie przekonuje jak go bardzo kocham. i ogolnie za to ze jest Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Zaręczyny Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 71, 72, 73  Następny
Strona 7 z 73

Skocz do: