|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sandra88 guru

|
Wysłany: Pią 11 Lut 2011, 21:20 Temat postu: |
|
|
MagdalenkaS zgadzam się z tobą ja tez nie mówię ze moja świadkowa ma się brzydko ubrać ale chciała bym żeby ona miała świadomość tego że to jest mój dzień i żeby nie lansowała się przy 1 lepszej okazji. Na szczęście nie mam takiego problemu, ale wiem że są takie dziewczyny które wykorzystują to że są świadkowymi żeby pokazać wszystkim jaka ona jest ładna i fajna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
borusia maniak

|
Wysłany: Pią 11 Lut 2011, 21:32 Temat postu: |
|
|
Ja wybiorę na świadka osobę, do której nie mam absolutnie żadnych wątpliwości, że u nie sprawdzi się w swojej roli, albo że będzie 'próbowała wyglądać ładniej ode mnie' Zamiast złośliwej kuzynki naprawdę lepiej jest wziąć dobrą koleżankę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
martita8503 guru

|
Wysłany: Pią 11 Lut 2011, 21:38 Temat postu: |
|
|
ja byłam 7 miesięcy temu świadkiem na ślubie przyjaciółki.
Moja J doskonale wie, że lubię się ładnie ubrać i zawsze ( prawie zawsze szyję kiecki u krawcowej - żeby sprostały moim oczekiwaniom ) oczywiście nigdy nie ubrałam kiecki która rzucałaby się wszystkim w oczy
Więc poszłam do mojej przyjaciółki i razem z nią wybrałam kieckę dla mnie
a nawet jak chciałąm coś skromniejszego ( bo szyje u krawcowej nie z tego względu że chcę cuda tylko nie podoba mi się większość kiecek ze sklepów, a po 2gie mam duży biust i z tych sklepowych to albo nie dopnę w biuście albo wszystkow sie wylewa)
Więc wybrałyśmy piękną kiecuszkę ( długą - moja przyjaciółka chciała żebym taką miała ) prostą, ale bardzo zwiewną w kolorze amarantu i zielenie -zgniłej. Tak trochę pod styl grecki - pasuje do mojej urody - choć i tak większośc mówiła że wyglądam jak:
cyganka lub rumumka - bardzo miłe
dlatego może warto zaproponować taką opcje _________________ "[...] miłość trzeba budować, odkryć ją to za mało"
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
żaba uzależniony

|
Wysłany: Pią 11 Lut 2011, 22:52 Temat postu: |
|
|
Sandra88 napisał: | Co do kwiatów świadkowej to pewnie będziemy my je kupować jeszcze nie wiem jakie to będą kwiaty ale pewnie będą utrzymane w kolorystyce mojego bukietu tylko będzie on skromniejszy. A w ogóle moja świadkowa mi powiedziała ze jej sukienka będzie w jakimś delikatnym pastelowym kolorze ponieważ ona nie chcę się rzucać w oczy bo to jest mój dzień a nie jej. Jak to usłyszałam to zrobiło mi się strasznie miło. |
Też podobnie usłyszałam od swojej świadkowej. Prawda, że to bardzo miłe. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
polly uzależniony

|
Wysłany: Pon 14 Lut 2011, 23:22 Temat postu: |
|
|
straszna_dama napisał: | Czy bez względu na ubiór gości panna młoda nie jest gwiazdą wieczoru? |
z całą pewnością będzie
gdy się tak czuje sama ze sobą
choćby się świadkowa nie wiem jak ubrała, świadoma swego piękna i magii tego dnia Panna Młoda, będzie gwiazdą wieczoru
domyślam się o jaki typ dziewczyny Wam chodzi - i prawdę mówiąc, jeśli wasza "typowana" świadkowa może być własnie takim typem, z automatu ją sobie darujcie po co jeszcze jeden dodatkowy stres
i własnie dlatego...
ja jeszcze nie zdecydowałam się w kwestii świadkowej  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sandra88 guru

|
Wysłany: Pon 14 Lut 2011, 23:29 Temat postu: |
|
|
żaba napisał: | Sandra88 napisał: | Co do kwiatów świadkowej to pewnie będziemy my je kupować jeszcze nie wiem jakie to będą kwiaty ale pewnie będą utrzymane w kolorystyce mojego bukietu tylko będzie on skromniejszy. A w ogóle moja świadkowa mi powiedziała ze jej sukienka będzie w jakimś delikatnym pastelowym kolorze ponieważ ona nie chcę się rzucać w oczy bo to jest mój dzień a nie jej. Jak to usłyszałam to zrobiło mi się strasznie miło. |
Też podobnie usłyszałam od swojej świadkowej. Prawda, że to bardzo miłe. |
Bardzo miło i jak to usłyszałam to wtedy przekonałam się ze mój wybór świadkowej jest w 100% trafiony |
|
Powrót do góry |
|
 |
paulinka88 gaduła

|
Wysłany: Pon 18 Lip 2011, 11:58 Temat postu: |
|
|
Ja mam ze świadkową inny problem... Koleżanki, kuzynka, siostra chciały nią być... Wybrałam moją przyjaciółkę, z którą rozumiem się bez słów Wszystkie pozostałe miały focha, potem im przeszło, ale żal został.
A ze świadkową mam mały problem, bo jest wiecznie zajęta, więc pożytku jak na razie to z niej za dużego nie miałam. Większy z siostry i kuzynki. Na szczęście świadkowa skończyła już sesję, obroniła magistra i powinna mieć więcej czasu teraz. Po jej powrocie z wakacji mamy jechać po buty ślubne, na przymiarkę też się zaoferowała. Jeśli chodzi o ubiór to od początku wiedziałam, że sukienka będzie różowa:) to jej ukochany kolor:) krój sukieneczki jest też odpowiedni na wesele, więc nie muszę się bać _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maja_82 maniak

|
Wysłany: Pon 18 Lip 2011, 18:37 Temat postu: |
|
|
U nas świadkami będą mój brat i siostra M. _________________

Ostatnio zmieniony przez Maja_82 dnia Sro 2 Maj 2012, 21:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Natka86 gaduła

|
Wysłany: Pon 18 Lip 2011, 19:12 Temat postu: |
|
|
Maja_82 napisał: | Jak usłyszałam jaką sukienkę sobie planuje kupić to już mnie ścięło z nóg. |
Można wiedzieć jaką?  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maja_82 maniak

|
Wysłany: Pon 18 Lip 2011, 20:10 Temat postu: |
|
|
Natka86 napisał: | Można wiedzieć jaką?  |

Ostatnio zmieniony przez Maja_82 dnia Sro 2 Maj 2012, 21:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|