Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

świadkowie/drużbowie
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sandra88
guru
guru

PostWysłany: Pią 11 Lut 2011, 21:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

MagdalenkaS zgadzam się z tobą ja tez nie mówię ze moja świadkowa ma się brzydko ubrać ale chciała bym żeby ona miała świadomość tego że to jest mój dzień i żeby nie lansowała się przy 1 lepszej okazji. Na szczęście nie mam takiego problemu, ale wiem że są takie dziewczyny które wykorzystują to że są świadkowymi żeby pokazać wszystkim jaka ona jest ładna i fajna.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
borusia
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 11 Lut 2011, 21:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja wybiorę na świadka osobę, do której nie mam absolutnie żadnych wątpliwości, że u nie sprawdzi się w swojej roli, albo że będzie 'próbowała wyglądać ładniej ode mnie' język Zamiast złośliwej kuzynki naprawdę lepiej jest wziąć dobrą koleżankę oczko
Powrót do góry
martita8503
guru
guru

PostWysłany: Pią 11 Lut 2011, 21:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja byłam 7 miesięcy temu świadkiem na ślubie przyjaciółki.
Moja J doskonale wie, że lubię się ładnie ubrać i zawsze ( prawie zawsze szyję kiecki u krawcowej - żeby sprostały moim oczekiwaniom uśmiech ) oczywiście nigdy nie ubrałam kiecki która rzucałaby się wszystkim w oczy uśmiech
Więc poszłam do mojej przyjaciółki i razem z nią wybrałam kieckę dla mnie uśmiech
a nawet jak chciałąm coś skromniejszego ( bo szyje u krawcowej nie z tego względu że chcę cuda tylko nie podoba mi się większość kiecek ze sklepów, a po 2gie mam duży biust i z tych sklepowych to albo nie dopnę w biuście albo wszystkow sie wylewa)
Więc wybrałyśmy piękną kiecuszkę ( długą - moja przyjaciółka chciała żebym taką miała ) prostą, ale bardzo zwiewną w kolorze amarantu i zielenie -zgniłej. Tak trochę pod styl grecki - pasuje do mojej urody - choć i tak większośc mówiła że wyglądam jak:
cyganka lub rumumka - bardzo miłe ha ha
dlatego może warto zaproponować taką opcje

Powrót do góry
żaba
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 11 Lut 2011, 22:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sandra88 napisał:
Co do kwiatów świadkowej to pewnie będziemy my je kupować jeszcze nie wiem jakie to będą kwiaty ale pewnie będą utrzymane w kolorystyce mojego bukietu tylko będzie on skromniejszy. A w ogóle moja świadkowa mi powiedziała ze jej sukienka będzie w jakimś delikatnym pastelowym kolorze ponieważ ona nie chcę się rzucać w oczy bo to jest mój dzień a nie jej. Jak to usłyszałam to zrobiło mi się strasznie miło.

Też podobnie usłyszałam od swojej świadkowej. Prawda, że to bardzo miłe.
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 14 Lut 2011, 23:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

straszna_dama napisał:
Czy bez względu na ubiór gości panna młoda nie jest gwiazdą wieczoru?

z całą pewnością będzie
gdy się tak czuje sama ze sobą uśmiech
choćby się świadkowa nie wiem jak ubrała, świadoma swego piękna i magii tego dnia Panna Młoda, będzie gwiazdą wieczoru uśmiech

domyślam się o jaki typ dziewczyny Wam chodzi - i prawdę mówiąc, jeśli wasza "typowana" świadkowa może być własnie takim typem, z automatu ją sobie darujcie Wink po co jeszcze jeden dodatkowy stres Wink

i własnie dlatego...
ja jeszcze nie zdecydowałam się w kwestii świadkowej lol
guru
guru

PostWysłany: Pon 14 Lut 2011, 23:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

żaba napisał:
Sandra88 napisał:
Co do kwiatów świadkowej to pewnie będziemy my je kupować jeszcze nie wiem jakie to będą kwiaty ale pewnie będą utrzymane w kolorystyce mojego bukietu tylko będzie on skromniejszy. A w ogóle moja świadkowa mi powiedziała ze jej sukienka będzie w jakimś delikatnym pastelowym kolorze ponieważ ona nie chcę się rzucać w oczy bo to jest mój dzień a nie jej. Jak to usłyszałam to zrobiło mi się strasznie miło.

Też podobnie usłyszałam od swojej świadkowej. Prawda, że to bardzo miłe.

Bardzo miło i jak to usłyszałam to wtedy przekonałam się ze mój wybór świadkowej jest w 100% trafiony
Powrót do góry
paulinka88
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 18 Lip 2011, 11:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam ze świadkową inny problem... Koleżanki, kuzynka, siostra chciały nią być... Wybrałam moją przyjaciółkę, z którą rozumiem się bez słówuśmiech Wszystkie pozostałe miały focha, potem im przeszło, ale żal został.
A ze świadkową mam mały problem, bo jest wiecznie zajęta, więc pożytku jak na razie to z niej za dużego nie miałam. Większy z siostry i kuzynki. Na szczęście świadkowa skończyła już sesję, obroniła magistra i powinna mieć więcej czasu teraz. Po jej powrocie z wakacji mamy jechać po buty ślubne, na przymiarkę też się zaoferowała. Jeśli chodzi o ubiór to od początku wiedziałam, że sukienka będzie różowa:) to jej ukochany kolor:) krój sukieneczki jest też odpowiedni na wesele, więc nie muszę się baćuśmiech

Powrót do góry
Maja_82
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 18 Lip 2011, 18:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U nas świadkami będą mój brat i siostra M.

Ostatnio zmieniony przez Maja_82 dnia Sro 2 Maj 2012, 21:30, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Natka86
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 18 Lip 2011, 19:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Maja_82 napisał:
Jak usłyszałam jaką sukienkę sobie planuje kupić to już mnie ścięło z nóg. Evil or Very Mad

Można wiedzieć jaką? uśmiech
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 18 Lip 2011, 20:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Natka86 napisał:
Można wiedzieć jaką? uśmiech

Ostatnio zmieniony przez Maja_82 dnia Sro 2 Maj 2012, 21:30, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 5 z 6

Skocz do: