Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

sukienka
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 85, 86, 87  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sasetka
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 30 Paź 2008, 18:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Castia
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 31 Paź 2008, 8:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to ja doceniam swoją mamę w takim razie, bo pierścionek pochwaliła i sukienka jej się podoba uśmiech
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 2 Lis 2008, 20:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Castia napisał:
to ja doceniam swoją mamę w takim razie, bo pierścionek pochwaliła i sukienka jej się podoba uśmiech

moja tak samo uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
irysek
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 6 Lis 2008, 19:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

aurora211 napisał:
Witam wszystkich:) Ja mam ślub w maju przyszłego roku i mam nadzieję że będzie piękna,słoneczna pogoda. Jeśli chodzi o suknię to mam zamiar szyć u krawcowej, bo wychodzi to o wiele taniej niż w salonie. Na początku grudnia jadę już na pierwsze "mierzenie". A jeszcze nie jestem do końca przekonana jak ta moja wymarzona suknia ma wyglądać... Surprised

no wlasnie ja mam w tym samym dniu slub a spodziewam sie burzy majowej Very Happy
a co do suknie zaczelam sie rozgladac za nia, chce najpierw pare poprzymierzac fasonow a ja juz sie zdecyduje to albo kupie w salonie albo bede szyla.
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 6 Lis 2008, 21:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja nie przymierzałam jeszcze mojej wybranej sukienki, ale jestem do niej już przekonana w 100 % ;p
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sob 8 Lis 2008, 5:19    Temat postu: suknia Odpowiedz z cytatem

Mam wesele 09.05.2009 r. i mam upatrzoną jedną "szmatkę" Very HappyVery HappyVery Happy
Narzeczonego skręca, ale mu nie powiem co i jak - niech ma niespodziankę.
zastanawiam się tylko nad jednym czy szyć w salonie czy u krawcowej, bo kosztowo wyjdzie prawie tyle samo (różnica może 300 zł u krawcowej)
dianicho
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 9 Lis 2008, 19:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zdecydowalabym sie na salon - jesli roznica jest tak niewielka - to polegalabym na specjalistkach w tej dziedzinie uśmiech krawcowa mogla szyc juz niejedna suknie - ale na pewno nie tyle ile w salonach ich szyja.. wedlug mnie salony maja wieksza renome..

Powrót do góry
lexi78
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 9 Lis 2008, 21:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

idę jutro - korzystając z długiego weekendu obczaić inne salony i decyduję co robię Very Happy

Szczerze mnie na ten salon wzięło.
Czy są może gdzieś fora dotyczące polecanych i negowanych salonów sukien ślubnych - teren Katowice i okolice
agbar
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 11 Lis 2008, 19:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wykorzystałam długi weekend i wczoraj zrobiłam rundkę po salonach. Efekt taki, że sukienka wybrana, zadatek wpłacony, za miesiąc do odbioru. W końcu zdecydowałam się na zakup. I to tylko dzięki temu, że często wchodzę na to forum. Zauważyłam reklamę z przeceną w salonie w moim mieście i postanowiłam sprawdzić. No i mam. Co prawda sukienka, nie będzie zupełnie nowa, bo za 2 tygodnie zostanie wypożyczona, ale dzięki temu mogłam liczyć na niższą cenę.

A tak w ogóle to stwierdziłam, że nie warto wybierać sukienkę patrząc na cenę. Kiedy patrzyłam na sukienki w najtańszym salonie, który nastawiony jest tylko na wypożyczanie, to kolor sukienek mnie zszokował. Jak można takie szare suknie proponować dziewczynom, które chcą w ten jeden dzień w życiu wyglądać jak księżniczki?

Powrót do góry
lexi78
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 11 Lis 2008, 22:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mnie z rajdu dało do myślenia jedno, sukienka w salonie po 1000 zł i babka mówi, że MODEL jest za tysiaka... ale potem dodaje, że jak sukienka będzie szyta co ten sam MODEL bedzie kosztował ok. 1800 zł...

Czyli jeżeli dobrze rozumiem, to babka chciała wcisnąć sukienkę mierzoną przez inne przyszłe panny młode - teoretycznie brudną, może gdzieś podniszczoną...
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 85, 86, 87  Następny
Strona 8 z 87

Skocz do: