|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
sylwia_puchatek bywalec

|
Posted: Thu 9 Sep 2010, 23:25 Post subject: moje zaręczyny |
|
|
Witam Was, wiem ze nie ładnie sie chwalic ale chciałam podzielić sie z Wami historią moich zaręczyn.
Była to piękna, mroźna, grudniowa niedziela. Z racji tego ze studiujemy w Krakowie wybraliśmy sie z M. na rynek bo tam przed świetami jest świetny klimat: kolędy, grzańce i te sprawy. No więc gdy tylko doszliśmy na Rynek M. stwierdził ze napiłby sie grzańca (teraz wiem ze było to na odwage:P ). Po dodaniu odwagi wymyślił ze nie byliśmy jeszcze na dzwonie Zygmunta wiec jak juz jestesmy na rynku to może sie wybierzemy. No i poszliśmy. Gdy pokonaliśmy już wszystkie schody wiodące na góre wieży podeszłam do okna by spojrzeć na panoramę miasta a gdy się odwróciłam moj M. klęczał a w jego dłoniach było czerwone pudełeczko w kształcie serduszka i zapytał czy zostanę jego żoną. . . To była najromantyczniejsza i najpiękniejsza chwila w moim życiu. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
eliza bywalec

|
Posted: Thu 9 Sep 2010, 23:52 Post subject: |
|
|
No takimi wspomnieniami warto się chwalić
Faktycznie romantycznie i miło  |
|
| Back to top |
|
 |
natie uzależniony

|
Posted: Fri 10 Sep 2010, 13:12 Post subject: |
|
|
bardzo romantyczny pomysł gratuluję _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Back to top |
|
 |
Lady_S. guru

|
Posted: Fri 10 Sep 2010, 14:39 Post subject: |
|
|
piękna chwila a jakie wspomnienia Wam zostaną  |
|
| Back to top |
|
 |
MagdalenkaS guru

|
|
| Back to top |
|
 |
karolbielski początkujący

|
Posted: Fri 17 Sep 2010, 14:42 Post subject: Nasze Zaręczyny |
|
|
uff szczerze mówiąc zaręczyny moje z Moniką to było niezłe pomieszanie z poplątaniem. Najpierw długo się zastanawiałem and wyborem pierścionka. Więc zajrzałem do neta i mój wybór padł akurat na ten:
http://www.selana.pl/pierscionek-z-bialego-i-klasycznego-zlota-z-cyrkonia-swarovski-p057.html
Towar doszedł abrdzo szybko zapakowanyw gustowne pudełeczko. Pora była zrealizować ceremonie zaręczynową. Zaprosiłem na niedziele do mojego domu rodziców moich i moniki wraz z nią. Oczywiście rodzinka się polubiła, w końcu ja uroczyscie pokręciłem słowa i z przesłodzoną wrażliwością społęczną zwróciłem się z podziękowaniem do rodziców Moniki za to, ze wychowali tak wspaniała córkę na wspaniałą kobietę. Następnie spytałem rodziców Moniki czy zgodzą sie oddać mi ją za żonę. Więc chwila niepewnosci co powie przyszły teścio (bo teściowa to od pocżatku mnie uwielbiała i przekarmiała). Ostatecznie teścio też się zgodził.
Klęknąłem i przemowa zajęła mi az 2 minuty pełnych nerów ze wzruszenia to raz a z powagi chwili to dwa . Oczywiscie monia sie zgodziła nałożyłem ten pierścionek na palec. potem było miłe uzgadnianie szczegółów. Ostatecznie jestesmy juz od niedawna szczęsliwym małzeństwem:))) |
|
| Back to top |
|
 |
arsandra moderator

|
Posted: Sat 18 Sep 2010, 11:46 Post subject: Re: moje zaręczyny |
|
|
| sylwia_puchatek wrote: | Witam Was, wiem ze nie ładnie sie chwalic ale chciałam podzielić sie z Wami historią moich zaręczyn.
Była to piękna, mroźna, grudniowa niedziela. Z racji tego ze studiujemy w Krakowie wybraliśmy sie z M. na rynek bo tam przed świetami jest świetny klimat: kolędy, grzańce i te sprawy. No więc gdy tylko doszliśmy na Rynek M. stwierdził ze napiłby sie grzańca (teraz wiem ze było to na odwage:P ). Po dodaniu odwagi wymyślił ze nie byliśmy jeszcze na dzwonie Zygmunta wiec jak juz jestesmy na rynku to może sie wybierzemy. No i poszliśmy. Gdy pokonaliśmy już wszystkie schody wiodące na góre wieży podeszłam do okna by spojrzeć na panoramę miasta a gdy się odwróciłam moj M. klęczał a w jego dłoniach było czerwone pudełeczko w kształcie serduszka i zapytał czy zostanę jego żoną. . . To była najromantyczniejsza i najpiękniejsza chwila w moim życiu. |
jednak ten Kraków, Kraków.... ma coś w sobie... my zaręczyliśmy się w zamku w Przegorzałach:) _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
niunia32 maniak

|
Posted: Sat 18 Sep 2010, 13:11 Post subject: Re: moje zaręczyny |
|
|
| arsandra wrote: |
jednak ten Kraków, Kraków.... ma coś w sobie... my zaręczyliśmy się w zamku w Przegorzałach:) |
ooo tak... kraków ma coś w sobie  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arsandra moderator

|
Posted: Sat 18 Sep 2010, 13:44 Post subject: Re: moje zaręczyny |
|
|
| niunia32 wrote: | | arsandra wrote: |
jednak ten Kraków, Kraków.... ma coś w sobie... my zaręczyliśmy się w zamku w Przegorzałach:) |
ooo tak... kraków ma coś w sobie  |
piękne, magiczne miasto:) Dobrze się mi ułożyło, bo w połowie października jadę na wycieczkę na weekend do Krakowa, także po 2 miesiącach powrócą mi wspomnienia i znów będą jak żywe:) _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
lidka1986 gaduła

|
Posted: Mon 20 Sep 2010, 12:59 Post subject: |
|
|
my zareczyliśmy się nad morzem... w dziwnowie...... byłam kompletnie zaskoczona.....w sumie nie ukląkł przede mna na plazy poniewaz padało... ale za to wieczorem w domku, gdy wyszłam spod prysznica kompletnie nie uszykowana i nieświadoma - on wywinął mi taki numer:) :)uklekl przede mna jak byłam w reczniku   _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce