Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

suknie - nie moge się zdecydować!! xD
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 102, 103, 104  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
natie
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 24 Sie 2010, 16:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

możecie mi doradzić co mam zrobić?
byłam w dziś w kilku salonach, zaczęłam mierzyć sukienki, jedne podobały mi się bardziej, inne mniej.
w jednym salonie byłam obsługiwana tak super, że nie wiem teraz, czy to nie przez to sukienka mi się aż tak bardzo podobałauśmiech w każdym razie Pani przypinała mi różne ramiączka, welony itp dzięki czemu w jednej sukni wyglądałam super.. koleżankom też się podobałam.. i mam dylemat, czy zamawiać już tę sukienkę (boję się, że ktoś mi ją sprzątnie sprzed nosa) czy też wstrzymać się z 2 miesiące i może będzie tańsza? smutny na razie kosztuje 2300.. wiem, że to komuś może nie wydawać się dużo, ale ja chciałabym się zmieścić do 2000 smutny poradźcie:(

ślub kościelny
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
the bride
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 24 Sie 2010, 16:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli to sukienka , którą się zamawia to nie sądze,zeby ktoś Ci ją sprzątnął sprzed nosa.Dowiedz się tylko czy napewno będą szyli ten model w przyszłym roku.
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 25 Sie 2010, 11:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

natie napisał:
byłam w dziś w kilku salonach, zaczęłam mierzyć sukienki, jedne podobały mi się bardziej, inne mniej.
w jednym salonie byłam obsługiwana tak super, że nie wiem teraz, czy to nie przez to sukienka mi się aż tak bardzo podobałauśmiech w każdym razie Pani przypinała mi różne ramiączka, welony itp dzięki czemu w jednej sukni wyglądałam super.. koleżankom też się podobałam.. i mam dylemat, czy zamawiać już tę sukienkę (boję się, że ktoś mi ją sprzątnie sprzed nosa) czy też wstrzymać się z 2 miesiące i może będzie tańsza? smutny na razie kosztuje 2300.. wiem, że to komuś może nie wydawać się dużo, ale ja chciałabym się zmieścić do 2000 smutny poradźcie:(

nikt Ci jej chyba nie sprzątnie. one nie są na sztuki. mierzyłaś model salonowy. i tak w tym momencie nie na sprzedaż Wink jakbyś kupiła to szyliby ją od początku i tyle. więc tym się nie przejmuj.

2,3tys to wcale nie aż tak wygórowana kwota. tylko pokaż kieckę to będziemy mogły doradzić Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
natie
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 25 Sie 2010, 11:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

MissIndependent napisał:
natie napisał:

nikt Ci jej chyba nie sprzątnie. one nie są na sztuki. mierzyłaś model salonowy. i tak w tym momencie nie na sprzedaż Wink jakbyś kupiła to szyliby ją od początku i tyle. więc tym się nie przejmuj.

2,3tys to wcale nie aż tak wygórowana kwota. tylko pokaż kieckę to będziemy mogły doradzić Smile
tej właśnie nie ma w necie.. a babka nie pozwoliła mi zdjęć zrobić..
http://www.anna-suknie.pl/ --> kolekcja Anna --> nr 7019 (3 suknia od góry jak tym suwaczkiem po prawej się wybiera) --> tę mierzyłam, ale Pani mi znalazła suknie bardzo podobną, jednoczęściową.. ale pewnie tak jest, jak mówisz, że to model salonowy.. ja niestety i tak musiałabym szyć na nowo, bo chciałam ramiączka inne i górę gorsetu z takim "serduszkiem" uśmiech a tak w ogole to jestem przerazona, ze te salonowe sukienki takie malutkie daja smutny a nie jestem jakas mega gruba:(

ślub kościelny
Powrót do góry
MissIndependent
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 25 Sie 2010, 16:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w salonie mają różne rozmiary z różnych modeli. nie zawsze się trafi. ja zawsze mam tak, że w biuście nie mogę się wcisnąć, a w biodrach mam sporo luzu Rolling Eyes Wink

a w Annie jest super babka Smile

Powrót do góry
natie
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 25 Sie 2010, 16:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

MissIndependent napisał:
w salonie mają różne rozmiary z różnych modeli. nie zawsze się trafi. ja zawsze mam tak, że w biuście nie mogę się wcisnąć, a w biodrach mam sporo luzu Rolling Eyes Wink

a w Annie jest super babka Smile
jesli mowisz o salonie w Gliwicach to była super taka starsza, po 40tce chyba:)
ja mam biust taki troszke.. spory oczko a sukienki najczesciej rozmiar 36 i potem nie mozna zapiac język

ślub kościelny
Powrót do góry
MissIndependent
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 25 Sie 2010, 16:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witamy w klubie Wink ja miedzy 34 a 36 mam rozmiar, zależy czy jak przytyje, czy jak schudnę, a biust niezmiennie małe D, więc... byłam kiedyś z moim w salonie sukien ślubnych poprzymierzać kiecki... nie mogłam się dopiąć, nie było bata Rolling Eyes ale i tak ładnie wyglądałam Smile

Powrót do góry
natie
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 25 Sie 2010, 16:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

MissIndependent napisał:
witamy w klubie Wink ja miedzy 34 a 36 mam rozmiar, zależy czy jak przytyje, czy jak schudnę, a biust niezmiennie małe D, więc... byłam kiedyś z moim w salonie sukien ślubnych poprzymierzać kiecki... nie mogłam się dopiąć, nie było bata Rolling Eyes ale i tak ładnie wyglądałam Smile
ja też język przynajmniej sama sobie się podobałam uśmiech ale wkurzyła mnie jedna dziewczyna, która musiała czekać (była z mamą i babcią) aż ja i taka inna dziewczyna skończymy sukienki przymierzać.. co chwilkę komentowała, najczęściej TO MI SIĘ NIE PODOBA.. a to przecież wszystko słychać.. mogła zachować swoje uwagi dla siebie oczko

ślub kościelny
Powrót do góry
MissIndependent
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 25 Sie 2010, 16:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wiesz to zależy, bo może babcia czy mama ja na coś namawiały, co jej się naprawdę nie podoba. to akurat jest denerwujące. w sumie przecież nie musi się nam wszystkim podobać to samo Wink choć słyszeć coś takiego jest bardzo przykro. dziewczyna powinna o tym pomyśleć. pewnie sama by takich komentarzy usłyszeć nie chciała. niektóre kobiety zachowują się co najmniej dziwnie.

Powrót do góry
Stefcia
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 25 Sie 2010, 17:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie zaszkodziłoby trochę delikatności!
A czy w salonach są takie małe. Ja do tej pory to co przymierzałam, to było 38, czasem nawet 40 i było za duze. raz zdarzyła się suknia 36 , wiec nie zauważyłam, żeby były takie małe

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 102, 103, 104  Następny
Strona 34 z 104

Skocz do: