|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
natie uzależniony

|
Wysłany: Wto 24 Sie 2010, 16:26 Temat postu: |
|
|
możecie mi doradzić co mam zrobić?
byłam w dziś w kilku salonach, zaczęłam mierzyć sukienki, jedne podobały mi się bardziej, inne mniej.
w jednym salonie byłam obsługiwana tak super, że nie wiem teraz, czy to nie przez to sukienka mi się aż tak bardzo podobała w każdym razie Pani przypinała mi różne ramiączka, welony itp dzięki czemu w jednej sukni wyglądałam super.. koleżankom też się podobałam.. i mam dylemat, czy zamawiać już tę sukienkę (boję się, że ktoś mi ją sprzątnie sprzed nosa) czy też wstrzymać się z 2 miesiące i może będzie tańsza? na razie kosztuje 2300.. wiem, że to komuś może nie wydawać się dużo, ale ja chciałabym się zmieścić do 2000 poradźcie:( _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
the bride uzależniony

|
Wysłany: Wto 24 Sie 2010, 16:41 Temat postu: |
|
|
Jeśli to sukienka , którą się zamawia to nie sądze,zeby ktoś Ci ją sprzątnął sprzed nosa.Dowiedz się tylko czy napewno będą szyli ten model w przyszłym roku. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 11:03 Temat postu: |
|
|
| natie napisał: | możecie mi doradzić co mam zrobić?
byłam w dziś w kilku salonach, zaczęłam mierzyć sukienki, jedne podobały mi się bardziej, inne mniej.
w jednym salonie byłam obsługiwana tak super, że nie wiem teraz, czy to nie przez to sukienka mi się aż tak bardzo podobała w każdym razie Pani przypinała mi różne ramiączka, welony itp dzięki czemu w jednej sukni wyglądałam super.. koleżankom też się podobałam.. i mam dylemat, czy zamawiać już tę sukienkę (boję się, że ktoś mi ją sprzątnie sprzed nosa) czy też wstrzymać się z 2 miesiące i może będzie tańsza? na razie kosztuje 2300.. wiem, że to komuś może nie wydawać się dużo, ale ja chciałabym się zmieścić do 2000 poradźcie:( |
nikt Ci jej chyba nie sprzątnie. one nie są na sztuki. mierzyłaś model salonowy. i tak w tym momencie nie na sprzedaż jakbyś kupiła to szyliby ją od początku i tyle. więc tym się nie przejmuj.
2,3tys to wcale nie aż tak wygórowana kwota. tylko pokaż kieckę to będziemy mogły doradzić  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 11:21 Temat postu: |
|
|
| MissIndependent napisał: | | natie napisał: | możecie mi doradzić co mam zrobić?
w jednym salonie byłam obsługiwana tak super, że nie wiem teraz, czy to nie przez to sukienka mi się aż tak bardzo podobała w każdym razie Pani przypinała mi różne ramiączka, welony itp dzięki czemu w jednej sukni wyglądałam super.. koleżankom też się podobałam.. i mam dylemat, czy zamawiać już tę sukienkę (boję się, że ktoś mi ją sprzątnie sprzed nosa) czy też wstrzymać się z 2 miesiące i może będzie tańsza? na razie kosztuje 2300.. wiem, że to komuś może nie wydawać się dużo, ale ja chciałabym się zmieścić do 2000 poradźcie:( |
nikt Ci jej chyba nie sprzątnie. one nie są na sztuki. mierzyłaś model salonowy. i tak w tym momencie nie na sprzedaż jakbyś kupiła to szyliby ją od początku i tyle. więc tym się nie przejmuj.
2,3tys to wcale nie aż tak wygórowana kwota. tylko pokaż kieckę to będziemy mogły doradzić  | tej właśnie nie ma w necie.. a babka nie pozwoliła mi zdjęć zrobić..
http://www.anna-suknie.pl/ --> kolekcja Anna --> nr 7019 (3 suknia od góry jak tym suwaczkiem po prawej się wybiera) --> tę mierzyłam, ale Pani mi znalazła suknie bardzo podobną, jednoczęściową.. ale pewnie tak jest, jak mówisz, że to model salonowy.. ja niestety i tak musiałabym szyć na nowo, bo chciałam ramiączka inne i górę gorsetu z takim "serduszkiem" a tak w ogole to jestem przerazona, ze te salonowe sukienki takie malutkie daja a nie jestem jakas mega gruba:( _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 16:22 Temat postu: |
|
|
w salonie mają różne rozmiary z różnych modeli. nie zawsze się trafi. ja zawsze mam tak, że w biuście nie mogę się wcisnąć, a w biodrach mam sporo luzu
a w Annie jest super babka  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 16:27 Temat postu: |
|
|
| MissIndependent napisał: | w salonie mają różne rozmiary z różnych modeli. nie zawsze się trafi. ja zawsze mam tak, że w biuście nie mogę się wcisnąć, a w biodrach mam sporo luzu
a w Annie jest super babka  | jesli mowisz o salonie w Gliwicach to była super taka starsza, po 40tce chyba:)
ja mam biust taki troszke.. spory a sukienki najczesciej rozmiar 36 i potem nie mozna zapiac  _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 16:32 Temat postu: |
|
|
witamy w klubie ja miedzy 34 a 36 mam rozmiar, zależy czy jak przytyje, czy jak schudnę, a biust niezmiennie małe D, więc... byłam kiedyś z moim w salonie sukien ślubnych poprzymierzać kiecki... nie mogłam się dopiąć, nie było bata ale i tak ładnie wyglądałam  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natie uzależniony

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 16:36 Temat postu: |
|
|
| MissIndependent napisał: | witamy w klubie ja miedzy 34 a 36 mam rozmiar, zależy czy jak przytyje, czy jak schudnę, a biust niezmiennie małe D, więc... byłam kiedyś z moim w salonie sukien ślubnych poprzymierzać kiecki... nie mogłam się dopiąć, nie było bata ale i tak ładnie wyglądałam  | ja też przynajmniej sama sobie się podobałam ale wkurzyła mnie jedna dziewczyna, która musiała czekać (była z mamą i babcią) aż ja i taka inna dziewczyna skończymy sukienki przymierzać.. co chwilkę komentowała, najczęściej TO MI SIĘ NIE PODOBA.. a to przecież wszystko słychać.. mogła zachować swoje uwagi dla siebie  _________________ ślub cywilny - 17.11.2010
ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 16:40 Temat postu: |
|
|
wiesz to zależy, bo może babcia czy mama ja na coś namawiały, co jej się naprawdę nie podoba. to akurat jest denerwujące. w sumie przecież nie musi się nam wszystkim podobać to samo choć słyszeć coś takiego jest bardzo przykro. dziewczyna powinna o tym pomyśleć. pewnie sama by takich komentarzy usłyszeć nie chciała. niektóre kobiety zachowują się co najmniej dziwnie. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 17:00 Temat postu: |
|
|
Nie zaszkodziłoby trochę delikatności!
A czy w salonach są takie małe. Ja do tej pory to co przymierzałam, to było 38, czasem nawet 40 i było za duze. raz zdarzyła się suknia 36 , wiec nie zauważyłam, żeby były takie małe _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|