Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Bolerka...
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 123, 124, 125  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewqa04
guru
guru

PostWysłany: Pon 9 Sie 2010, 21:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja kupiłam bolerko tylko dlatego, że pogody nie da sie przewidzieć uśmiech Jesli bedzie chłodno - to bardzo mi sie przyda uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dorotam
guru
guru

PostWysłany: Pon 9 Sie 2010, 21:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ewcia..jakie chłodno...będzie ciepło.a atmosfera wokół zapewne gorąca Very Happy

Powrót do góry
linjaton
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 9 Sie 2010, 22:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja również bolerkom mówię stanowcze NIE. Moim zdaniem w ok. 95% nie pasują do sukni (+welon, biżuteria i często, o zgrozo, "rękawiczki"). Mam ostatnio ciekawe hobby- oglądam kiecki na allegro i stylizacje PM- jestem załamana tym co widzę- za dużo wszystkiego (a co za dużo to nieładnie). Choć mam bardzo skromną suknię (koronkowa rybka) i lekki (ale długi-2m) welon, rezygnuję z bolerka (ramiona mogę otoczyć "mgiełką" z welonu). U mnie wygrywa minimalizm. Cool

Powrót do góry
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Pon 9 Sie 2010, 22:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja wypozyczylam z salonu 2 bolerka - ciepłą etole ze strusich piór i delikatne koronkowe bolerko bez rekawkow. Niby koniec maja mial byc cieply ale w tygodniu przed slubem bylo chlodno wiec szykowalismy sie na wszelkie opcje. Ostatecznie zadnego nie uzylam oczko Ale ja nie płaciłam za wypozyczenie wiec to był czysty komfirt psychiczny i fizyczny miec taki wybor.
guru
guru

PostWysłany: Wto 10 Sie 2010, 9:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja wolę mieć bolerko niz marznąc uśmiech
I dlatego - jeśli będzie chłodno, jesli bedzie padać do Kościoła pójdę w bolerku uśmiech

Poza tym, nie podoba mi sie coś takiego - Panna Młoda z odkrytymi ramionami, a Pan Młody wystrojony w koszule, marynarkę, musznik... Wyglądają jak z rożnych stref klimatycznych uśmiech Skoro mój Narzeczony bedzie ubrany, to ja również bedę mieć zakryte ramiona uśmiech I już uśmiech
Powrót do góry
Irenka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 10 Sie 2010, 9:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja równiez mam bolerko z króciutkim rekawem. Zastanawiałam sie nad futerkowym, w końcu to poczatek października, ale koleżanka z pracy (tez październikowa) mowiła, że sa takie emocje, ze ona nie zmarzła mimo chłodnej soboty
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 15 Lut 2011, 19:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

chciałabym odświeżyć temat:) a co zamiast bolerka, etoli i szala? czy któraś z was myślała o czymś takim?

a poz zdjęciu

lubo takiej narzutce/ bluzeczce?

widziałyście może gdzieś coś takiego, najlepiej z gładkiego szyfonu??
proszę o pomoc:)
Wink
Powrót do góry
borusia
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 15 Lut 2011, 19:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To ostatnie wygląda ładnie oczko A widzieć nie widziałam, tylko jak przeglądałam stronki z sukniami to chyba raz rzuciło mi się w oczy

A tą modelkę na górze trzeba nakarmić!

Ostatnio zmieniony przez borusia dnia Wto 15 Lut 2011, 19:58, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
iris30
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 15 Lut 2011, 19:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ta na górze wygląda bardzo ładnie, ale nie na tej wieszakowej modelce, mierzyłam ją ale niestety ta bluzeczka jest w komplecie i nie można jej kupić osobno:( a ja jużwybrałam inny model sukienki
Powrót do góry
Sandra88
guru
guru

PostWysłany: Wto 15 Lut 2011, 23:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to na pierwszym zdjęciu ta "bluzeczka" w ogóle mi się nie podoba natomiast ta na 2 zdjęciu bardzo mnie się podoba ma coś w sobie i dodaj sukni uroku
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 123, 124, 125  Następny
Strona 11 z 125

Skocz do: