|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Pon 9 Sie 2010, 21:46 Temat postu: |
|
|
Ja kupiłam bolerko tylko dlatego, że pogody nie da sie przewidzieć Jesli bedzie chłodno - to bardzo mi sie przyda  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Pon 9 Sie 2010, 21:51 Temat postu: |
|
|
Ewcia..jakie chłodno...będzie ciepło.a atmosfera wokół zapewne gorąca  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
linjaton kandydat

|
Wysłany: Pon 9 Sie 2010, 22:17 Temat postu: |
|
|
Ja również bolerkom mówię stanowcze NIE. Moim zdaniem w ok. 95% nie pasują do sukni (+welon, biżuteria i często, o zgrozo, "rękawiczki"). Mam ostatnio ciekawe hobby- oglądam kiecki na allegro i stylizacje PM- jestem załamana tym co widzę- za dużo wszystkiego (a co za dużo to nieładnie). Choć mam bardzo skromną suknię (koronkowa rybka) i lekki (ale długi-2m) welon, rezygnuję z bolerka (ramiona mogę otoczyć "mgiełką" z welonu). U mnie wygrywa minimalizm.  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Pon 9 Sie 2010, 22:53 Temat postu: |
|
|
ja wypozyczylam z salonu 2 bolerka - ciepłą etole ze strusich piór i delikatne koronkowe bolerko bez rekawkow. Niby koniec maja mial byc cieply ale w tygodniu przed slubem bylo chlodno wiec szykowalismy sie na wszelkie opcje. Ostatecznie zadnego nie uzylam Ale ja nie płaciłam za wypozyczenie wiec to był czysty komfirt psychiczny i fizyczny miec taki wybor. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Wto 10 Sie 2010, 9:20 Temat postu: |
|
|
Ja wolę mieć bolerko niz marznąc
I dlatego - jeśli będzie chłodno, jesli bedzie padać do Kościoła pójdę w bolerku
Poza tym, nie podoba mi sie coś takiego - Panna Młoda z odkrytymi ramionami, a Pan Młody wystrojony w koszule, marynarkę, musznik... Wyglądają jak z rożnych stref klimatycznych Skoro mój Narzeczony bedzie ubrany, to ja również bedę mieć zakryte ramiona I już  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Irenka bywalec

|
Wysłany: Wto 10 Sie 2010, 9:44 Temat postu: |
|
|
Ja równiez mam bolerko z króciutkim rekawem. Zastanawiałam sie nad futerkowym, w końcu to poczatek października, ale koleżanka z pracy (tez październikowa) mowiła, że sa takie emocje, ze ona nie zmarzła mimo chłodnej soboty _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
iris30 uzależniony

|
Wysłany: Wto 15 Lut 2011, 19:35 Temat postu: |
|
|
chciałabym odświeżyć temat:) a co zamiast bolerka, etoli i szala? czy któraś z was myślała o czymś takim?
a poz zdjęciu
lubo takiej narzutce/ bluzeczce?
widziałyście może gdzieś coś takiego, najlepiej z gładkiego szyfonu??
proszę o pomoc:)
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
borusia maniak

|
Wysłany: Wto 15 Lut 2011, 19:52 Temat postu: |
|
|
To ostatnie wygląda ładnie A widzieć nie widziałam, tylko jak przeglądałam stronki z sukniami to chyba raz rzuciło mi się w oczy
A tą modelkę na górze trzeba nakarmić!
Ostatnio zmieniony przez borusia dnia Wto 15 Lut 2011, 19:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
iris30 uzależniony

|
Wysłany: Wto 15 Lut 2011, 19:55 Temat postu: |
|
|
| ta na górze wygląda bardzo ładnie, ale nie na tej wieszakowej modelce, mierzyłam ją ale niestety ta bluzeczka jest w komplecie i nie można jej kupić osobno:( a ja jużwybrałam inny model sukienki |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandra88 guru

|
Wysłany: Wto 15 Lut 2011, 23:05 Temat postu: |
|
|
| to na pierwszym zdjęciu ta "bluzeczka" w ogóle mi się nie podoba natomiast ta na 2 zdjęciu bardzo mnie się podoba ma coś w sobie i dodaj sukni uroku |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|