|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kasiula uzależniony

|
Wysłany: Pią 25 Cze 2010, 20:25 Temat postu: |
|
|
Ja na tą piosenkę trafiłam całkiem przypadkowo i też bardzo mi się podoba ale zdecydowanie do słuchania niż tańczenia  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Sob 26 Cze 2010, 8:36 Temat postu: |
|
|
a u nas mała zmiana planów, miała być "Taka miłość w sam raz" Bajora a stanęło na "Z kimś takim jak ty" Kindla _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juleeeczka gaduła

|
Wysłany: Sob 26 Cze 2010, 9:13 Temat postu: |
|
|
taka milosc to tez szybka piosenka wiec nie wiem jak przy niej tanczyc.ale to pewnie wynika z moich zdolnosci tanecznych a kindli piosenka byla u moich znajomych ktorzy w pol roku po slubie sie rozwiedli.Oczywiscie wcale nie twierdze ze to zła wrozba, poprostu zle mi sie teraz kojarzy ta piosenka.Ja chcialabym jakas pioseneczke Krajewskiego ale nie wiem jaka  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
deina guru

|
Wysłany: Sob 26 Cze 2010, 10:11 Temat postu: |
|
|
Krajewskiego samego czy Czerwonych Gitar? W każdym razie jest tego do wyboru, do koloru:)
A u nas ostatecznie stanęło na "Unforgettable" duetu Nat King Cole/Natalie Cole. _________________ And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja uzależniony

|
Wysłany: Sob 26 Cze 2010, 10:31 Temat postu: |
|
|
| Juleeeczka napisał: | taka milosc to tez szybka piosenka wiec nie wiem jak przy niej tanczyc.ale to pewnie wynika z moich zdolnosci tanecznych a kindli piosenka byla u moich znajomych ktorzy w pol roku po slubie sie rozwiedli.Oczywiscie wcale nie twierdze ze to zła wrozba, poprostu zle mi sie teraz kojarzy ta piosenka.Ja chcialabym jakas pioseneczke Krajewskiego ale nie wiem jaka  |
Juleeeczka, a co myślisz o tym :
http://martynkaa.wrzuta.pl/audio/4IIKQbnhUrg/czerwone_gitary_-_niebo_z_moich_stron
My się zastanawiamy nad tą piosenką Jest piękna i można do niej fajnie zatańczyć. Już się kręcę po pokoju jak jej słucham  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juleeeczka gaduła

|
Wysłany: Sob 26 Cze 2010, 12:27 Temat postu: |
|
|
Unforgettable- mmmmm cos pieknego
Kaja Fajniutka.ale my potrzebujemy raczej czegos wolniejszego , bo jesli nie wybierzemy sie na kurs to moje kochanie choc tanczy calkiem przyzwoicie moze nie podołac pozatym chcialabym cos nastrojowego.Dlatego zastanawialam sie nad piosenkami (samego) Seweryna Krajewskiego bo sa bardzo romantyczne.Oboje w dziecinstwie marzylismy o pierwszym tancu w rytm "wielkiej milosc" (calkowity przypadek ) i to zawsze byla taka "nasza" piosenka, ale teraz nie wiem czy bym sie w niej odnalazła hmmmmm...czego ja właściwie szukam tez juz chyba sama nie wiem  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Sob 26 Cze 2010, 14:47 Temat postu: |
|
|
| Juleeeczka napisał: | taka milosc to tez szybka piosenka wiec nie wiem jak przy niej tanczyc.ale to pewnie wynika z moich zdolnosci tanecznych a kindli piosenka byla u moich znajomych ktorzy w pol roku po slubie sie rozwiedli.Oczywiscie wcale nie twierdze ze to zła wrozba, poprostu zle mi sie teraz kojarzy ta piosenka.Ja chcialabym jakas pioseneczke Krajewskiego ale nie wiem jaka  |
uuuuuu....no mam nadzieje, że nie będzie to regułą i My będziemy razem aż do śmierci  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juleeeczka gaduła

|
Wysłany: Sob 26 Cze 2010, 16:33 Temat postu: |
|
|
napewno nimfo a przynajmniej życze Ci tego z całego serca  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Pon 28 Cze 2010, 6:38 Temat postu: |
|
|
Juleeeczka my też długi czas myśleliśmy o Wielkiej miłości bo mamy piękne wspomnienia związane z tą piosenką i jest to również "nasza" piosenka, ale za wolna niestety by tak naprawde przy niej tańczyć coś innego niż takiego typowego przytulańca.
"Taka miłość" jest sliczna, ale własnie raczej szybka , zależy co się chce tańczyć, jak sie umie tańczyć, to nie robi problemu.
Ja z Bajora rozważałabym "Moja miłość największa",ale M się nie zgodzi, bo go nie lubi. tak więc zastanawiam się jaką wziąć ładną piosenkę na melodię walca angielskiego. Jets wiele ślicznych romantycznych piosenek jak np "Unchained melody" z Uwierz w ducha, ale też jest chyba troszkę zbyt wolna. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juleeeczka gaduła

|
Wysłany: Pon 28 Cze 2010, 6:51 Temat postu: |
|
|
Stefcia "Unchained melody" boooooooska bardzo ja lubie i kocham film na walca angielskiego jednak rezczywiscie za wolna.
Mi ostatnio wpadła w ucho pioseneczka "Pozwolil nam los" - Natalia Kukulska i Piasek, ale to chyba jeszcze nie ta wymarzona  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|