Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jaka piosenka na pierwszy taniec ;) ?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 29, 30, 31  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kasiula
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 25 Cze 2010, 20:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja na tą piosenkę trafiłam całkiem przypadkowo i też bardzo mi się podoba ale zdecydowanie do słuchania niż tańczenia uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
nimfa
moderator
moderator

PostWysłany: Sob 26 Cze 2010, 8:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a u nas mała zmiana planów, miała być "Taka miłość w sam raz" Bajora a stanęło na "Z kimś takim jak ty" Kindla

Powrót do góry
Juleeeczka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sob 26 Cze 2010, 9:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

taka milosc to tez szybka piosenka wiec nie wiem jak przy niej tanczyc.ale to pewnie wynika z moich zdolnosci tanecznych Rolling Eyes a kindli piosenka byla u moich znajomych ktorzy w pol roku po slubie sie rozwiedli.Oczywiscie wcale nie twierdze ze to zła wrozba, poprostu zle mi sie teraz kojarzy ta piosenka.Ja chcialabym jakas pioseneczke Krajewskiego ale nie wiem jaka Rolling Eyes
guru
guru

PostWysłany: Sob 26 Cze 2010, 10:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Krajewskiego samego czy Czerwonych Gitar? W każdym razie jest tego do wyboru, do koloru:)

A u nas ostatecznie stanęło na "Unforgettable" duetu Nat King Cole/Natalie Cole.
And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without.
Powrót do góry
Kaja
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 26 Cze 2010, 10:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Juleeeczka napisał:
taka milosc to tez szybka piosenka wiec nie wiem jak przy niej tanczyc.ale to pewnie wynika z moich zdolnosci tanecznych Rolling Eyes a kindli piosenka byla u moich znajomych ktorzy w pol roku po slubie sie rozwiedli.Oczywiscie wcale nie twierdze ze to zła wrozba, poprostu zle mi sie teraz kojarzy ta piosenka.Ja chcialabym jakas pioseneczke Krajewskiego ale nie wiem jaka Rolling Eyes

Juleeeczka, a co myślisz o tym :
http://martynkaa.wrzuta.pl/audio/4IIKQbnhUrg/czerwone_gitary_-_niebo_z_moich_stron
My się zastanawiamy nad tą piosenką uśmiech Jest piękna i można do niej fajnie zatańczyć. Już się kręcę po pokoju jak jej słucham Very Happy

Powrót do góry
Juleeeczka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sob 26 Cze 2010, 12:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Unforgettable- mmmmm cos pieknego uśmiech
Kaja Fajniutka.ale my potrzebujemy raczej czegos wolniejszego , bo jesli nie wybierzemy sie na kurs to moje kochanie choc tanczy calkiem przyzwoicie moze nie podołac Rolling Eyes pozatym chcialabym cos nastrojowego.Dlatego zastanawialam sie nad piosenkami (samego) Seweryna Krajewskiego bo sa bardzo romantyczne.Oboje w dziecinstwie marzylismy o pierwszym tancu w rytm "wielkiej milosc" (calkowity przypadek uśmiech ) i to zawsze byla taka "nasza" piosenka, ale teraz nie wiem czy bym sie w niej odnalazła Rolling Eyes hmmmmm...czego ja właściwie szukam tez juz chyba sama nie wiem idiota
moderator
moderator

PostWysłany: Sob 26 Cze 2010, 14:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Juleeeczka napisał:

uuuuuu....no mam nadzieje, że nie będzie to regułą i My będziemy razem aż do śmierci lol

Powrót do góry
Juleeeczka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sob 26 Cze 2010, 16:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

napewno nimfo uśmiech a przynajmniej życze Ci tego z całego serca lol lol lol wykrzyknik
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 28 Cze 2010, 6:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Juleeeczka my też długi czas myśleliśmy o Wielkiej miłości bo mamy piękne wspomnienia związane z tą piosenką i jest to również "nasza" piosenka, ale za wolna niestety by tak naprawde przy niej tańczyć coś innego niż takiego typowego przytulańca.
"Taka miłość" jest sliczna, ale własnie raczej szybka , zależy co się chce tańczyć, jak sie umie tańczyć, to nie robi problemu.
Ja z Bajora rozważałabym "Moja miłość największa",ale M się nie zgodzi, bo go nie lubi. tak więc zastanawiam się jaką wziąć ładną piosenkę na melodię walca angielskiego. Jets wiele ślicznych romantycznych piosenek jak np "Unchained melody" z Uwierz w ducha, ale też jest chyba troszkę zbyt wolna.

Powrót do góry
Juleeeczka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 28 Cze 2010, 6:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Stefcia "Unchained melody" boooooooska uśmiech bardzo ja lubie i kocham film lol na walca angielskiego jednak rezczywiscie za wolna.
Mi ostatnio wpadła w ucho pioseneczka "Pozwolil nam los" - Natalia Kukulska i Piasek, ale to chyba jeszcze nie ta wymarzona Rolling Eyes
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 29, 30, 31  Następny
Strona 22 z 31

Skocz do: