Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Wypadanie włosów
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sadowskaewa
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 27 Kwi 2022, 10:17    Temat postu: Wypadanie włosów Odpowiedz z cytatem

Hej, po ostatniej ciąży strasznie zaczęły wypadać mi włosy. W związku z tym szukam kogoś kto zaradzi na moje problemy ze skórą głowy gdańsk. Koleżanka poleciła mi ten gabinet https://www.trycholog-gdansk.pl i proszę o Wasze opinie, czy warto się tam udać.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
uzka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 7 Maj 2022, 9:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po ciąży miałam duże problemy z wypadaniem włosów, ale koleżanka poleciłam mi kosmetyki firmy https://maclinic.pl/ i postanowiłam je kupić, nie żałuję. Włosy stały się silniejsze i do tego już tak się nie przetłuszczają. Jeśli nie stosowaliście tych produktów, to zachęcam, nie pożałujecie.
Powrót do góry
romaguera.berenice
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 7 Maj 2022, 11:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wypadania włosów nie można bagatelizować. Najlepiej od razu przejść się do lekarza i sprawdzić co tam się dzieje.
Powrót do góry
asisa
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 10 Cze 2022, 18:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja juz 4 miesiace po porodzie . wlosy zaczely mi wypadac mega i do tej pory nie moge sobie z tym poradzic
Powrót do góry
jagodanka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 22 Cze 2022, 10:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Znam to, mialam dokladnie taka sama sytuacje, to przez hormony... niby powinno sie ustabilizowac, ale ja nie czekalam, Zamowilam sobie takie kapsulki , stosowalam jakis czas i wlosy przestaly mi wypadac
Powrót do góry
asisa
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 24 Cze 2022, 11:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No wlasnie tez slyszalam, ze to niby hormony, ale juz moim zdaniem troche za dlugo trwa.. mozesz mi powiedziec co to za kapsulki? jestem tak zdesperowana, ze sprobuje wszystkiego
Powrót do góry
jagodanka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 26 Cze 2022, 18:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja akurat te stosowalam https://www.notino.pl/kerastase/specifique-intensywna-kuracja-przeciw-wypadaniu-wlosow/p-607769/ są tez z innych firm, ale te to moge ci powiedziec z doswiadczenia, że działają. No i teraz mozesz je w promocji dorwac
Powrót do góry
kinia35
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 29 Cze 2022, 9:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kilka miesięcy po ciąży pojawiło się u mnie nadmierne wypadanie włosów. To były ilości, które ciężko sobie wyobrazić. Byłam przerażona, myślałam, że całkiem wyłysieję. Zaczęłam przeszukiwać internet, pytać na grupach. Testowałam różne szampony, odżywki, wcierki i nic. Aż w końcu ktoś mi polecił tabletki Complidermol 5α . Kupiłam na allegro https://allegro.pl/oferta/reig-jofre-complidermol-5alfa-60-kapsulek-12204086490, chociaż nie wierzyłam, że to zadziała. Biorę je od około 4 miesięcy i włosy już nie wypadają, zaczęły mi też rosnąć nowe i jest ich tyle, że chyba odstawię już te tabletki, bo nie ogarniam.
Powrót do góry
mirabelka91
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 7 Sie 2022, 17:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zobacz sobie tutaj https://perukaradom.pl/peruki-radom-syntetyczne/ Wybor peruk jest bardzo duży. Na pewno jakaś dla siebie wybierzesz uśmiech Sama właśnie zastanawiam się nad peruką. Myślę, ze to świetny sposób na szybką metamorfozę. Poza tym peruki ostatnio sa bardzo modne.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
pinkki
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 7 Sie 2022, 20:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czasem jest to uwarunkowane genetycznie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: